![]() |
ציטוט:
בטח אנחנו כל היום במחשב, נכון? אתה חיי בעולם משלך. |
ציטוט:
חבל להתווכח איתך, אני מבין שאתה מתוסכל מזה שגדלת בתור ילד שמן ודחוי, על כל השאר אפילו חבל שאני יגיב. אגב, כל מי שחושב שאמרתי משהו כדי לפגוע ו\או נפגע ממני ורוצה לנקום מוזמן לשלוח הודעה פרטית ויקבל ממני כתובת. חבל רק שזה לא יקרה.. |
ציטוט:
אתה דמגוג גרוע פשוט חחחחחחחחחחחחחחחח איזה אפס יצאת שני דברים: ראשון הבחור שעניתי לו הוא משתמש שאני מכיר בצורה קצת יותר חברית מאשר רק דרך הפורום דבר שני אם שמת את ההודעה הזאת שלי אז אולי תשים את ההודעה שהייתה לפניה וגררה כזאת תגובה? זאת שבה המשתמש מדבר באופן מזלזל ופוגע למשתמש אחר? אז הרשתי לעצמי להשתמש באותה שפה כלפי המשתמש הזה כדי "לחנך" אותו ועובדה שזה עבד.. אז בפעם האלף...אולי תפסיק להתנהג כמו בחורה שמוציאה כל דבר מהקשר העיקר לנסות לצאת צודקת מקווה שתתבגר ותהפך לגבר מתישהו |
ציטוט:
מתעצבן מתגובות באינטרנט, אתה פאטת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי ממשיך להתווכח איתך אבל אתה משעמם ,חוצ מלכתוב :"אתה מתנהג כמו בחורה" לא יוצא ממך כלום.. ד"א לא נראה לי שיש לך ממש נסיון עם התנהגות של בחורות לפי הדיבור שלך אבל אני מקוווה בשבילך שאני טועה.. בהצלחה! |
ציטוט:
ציטוט:
אני בטוח שאם היית רואה אותו לא היית מדבר ככה.. "מוזמן לשלוח הודעה פרטית ויקבל ממני כתובת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואאוו |
ציטוט:
איפה הסרטונים של הסקוואט\דדליפט שך בתולי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
cuba אתה רואה אף אחד לא מתייחס אלייך אתה לא קשור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בעיה לעלות תמונות שאתה כל כך מכוער.. אני יכול להבין אותו, אנחנו איתך סאבזירו ! עכשיו בטח תקרא לי בתול כמו ילד מסכן מה שאומר שאו שאתה ילד בן 14 ואין צורך להמשיך את השיחה אם כן או שהחברים הכי טובים שלך הם המחשב ויד ימין וכנראה שקיבלת בתחת בשלב כלשהו בחיים... יאללה יגבר עכשיו תחפש משהו לכתוב עליי והחברים המאגניבים שלך יעזרו לך.. פשוט ילדים מוזרים.. תיהיו בריאים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
מישהו רשם שאתה קצין אוטימקונים ראשי או משהו כזה.. זה כינוי לילד נטחן חסר חיים לא ? באמת נראה לך שזה מה שמפריע לי ? אם הוא עושה את המשקל הזה או לא ? אם הוא הביא סרטון או לא ? מה הקטע שלכם ? בחייאת אתה לא חושב שאתם מתנהגים קצת כמו ילדים קטנים עם התגובות המטומטמות שלכם והחסרות כל ידע או הגיון ? קח את הפוסט כמה עמודים אחורה ותראה את התגובות של החמורים האלה.. כל תגובה יותר מפגרת מהשניה.. אז מה אם זה פורום או אינטרנט ? זה אומר שצריך להתנהג כמו חמורים ? שיעשו משהו עם עצמם אני לא זוכר את הפורום ככה לפני כמה חודשים.. איפה המנהלים פה בכלל בכל העניין ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, מצחיק שאתה לא יודע מה זה אומר, אבל העיקר אני נטחן חסר חיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תשאל את דניאל הילד חרא אם אנחנו מכירים קצת מעבר לפורום או לא... אין מה להתווכח...יש עובדות-הוויכוח נגמר- אתה מתנהג כמו בחורה מעפנה שנגמרו לה התירוצים אין לי ניסיון עם בנות...אני גיי מגיל 5 |
ציטוט:
|
אוי אין לי כוח להגיב...
|
חחחחחחחחחחח
|
חח וואלה עם כל הכבוד יאיר.. בלי שום קשר לריב שלך עם אדיר..
אתה מנהל בכלל ? איפה ארבל איפה דר.מאסל איפה המנהלים הישנים ? בחיים לא ראיתי ניהול כל כך גרוע... אשכרה קרקס הולך פה.. וכל החיים שלכם בעצם הולכים על פי הטענה שפיתוח גוף זה להומואים אז למה אתם בכלל בפורום פיתוח גוף ? :| עופו לפורום כוח או מה שזה לא יהיה.. חפרתם כבר.. |
ציטוט:
מזל שממך לא צריך להעלב |
ציטוט:
לא חושב שמישהו יכול להעליב מישהו באינטרנט :\ פשוט אומר שאני פה 3 ומשהו שנים ואני לא חושב שאי פעם היה פה קרקס כזה.. אני מבין שכרגע אתה המנהל ואתה זה שאמור לדאוג שהפורום הזה יראה כמו פורום טוב ולא איזה פורום של גופ של חבורת ילדים מפגרים או משהו כזה.. כאילו אתה לא חושב שמשהו לא בסדר בפוסט הזה ? חח יכול להיות שאני בעצם המטומטם והם בסדר.. לך תדע |
יאיר בעצמו מפתח גוף
אז חלאס לזיין בשכל אני לא מזלזל בך בתור מפתח גוף אבל אתה רק כותב שטויות וזיוני שכל. |
ציטוט:
תאמין לי שמתחת לשולחן אני עושה מספיק למה?כי אני לא מנפנף בכוח שיש לי כמו ששמת לב כנראה הבעיה היא שיש פה חבר'ה משני הצדדים שנגררים בצורה מגעילה ויורדים לפסים אישים [כשאדיר באמת מגזים וזאת לא פעם ראשונה השוא עושה את זה] אתם לוקחים דברים ועושים מהם מחנות וזה מה שגורר לריבים ישר כל מי שעושה ss הוא במחנה א' וכל מי שמפתח גוף חובבן או מקצוען מחנה ב' ואז אף אחד לא מקשיב לאף אחד ורק רבים עד שמישהו גורר את זה לכיוונים מגעילים ואתה שוכח שבתקופות אחרות כשהיה פה הבלאגן הכי גדול אי פעם [לפני שנה אם אני לא טועה] אחד היחידים שפעל קשות נגד זה היה אני... אז בבקשה אם אתה מסתכל על תמונה תסתכל על כולה לפני שתחליט אם היא מכוערת או לא |
ציטוט:
ציטוט:
יאיר שוב בלי קשר לריב של אדיר.. אני מאמין שאתה נותן בראש למי שצריך אבל בחייאת.. אני לא מדבר כאן לא על ss ולא פיתוח גוף... שים לב להתנהגות שלהם.. אני לא אחד שמעניין ss או פיתוח גוף ולא על זה אני רב.. אני רב על זה שהם מגיבים בזלזול ורק עוקצים כמו אינפנטלים שלא מבינים כלום אלא רק חושבים שכל מי ששונה מהם או חמור.. לא יודע מה להגיד לך אבל תעשה עם זה משהו זה כבר ניהיה חופר ומציק ואני בטוח שלא רק בשבילי... |
ציטוט:
אבל תשים לב שהלא רק הם מגיבים ככה לפי מה שאתה אומר אני אצטרך להעיף גם הרבה משתמשים וותיקים... סמוך עלי שאני יודע מה אני עושה...גם אם זה נראה זמנית מהצד שאני לא עושה כלום |
ציטוט:
מקווה שאתה עושה מה שצריך.. |
רגע לא הבנתי לעשן זה טוב או לא ?
|
ציטוט:
תלוי אחי, בשבת לא טוב |
ציטוט:
|
עישון ממש מזיק, תיגמל עדיף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה יותר כדאי לעשן או לשתות ?
מה פחות מפרק שריר כאילו |
ציטוט:
זה: לעשן, לשתות או לשפשף. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ