![]() |
כן, ולהפתעתך הוא מרים יותר מכל הבילדרים כאן.
|
אתם מכלילים יותר מדי, איך תסבירו את יאיר הטבעי המתאמן abcd ומחזיק בפאקינג סקוואט מרשים? שהוא עובר חיטובים ופיצול גבוה ולא עובד בתוכנית ליניארית וכו' וכו' וכו'... יש דוגמאות לכאן ולכאן
מי שרוצה להיות חזק שיתאמן להיות חזק מי שרוצה להיות גדול שיתאמן להיות גדול זה לא תמיד אותה דרך... |
לכל כלל יש יוצא מהכלל
ל1ל סתם. |
סחטטין
|
ציטוט:
אין מצב איש.... |
בואינה מה אתם ילדים קטנים?
ברור שבילדר יראה יותר טוב מבחינת גוף אבל ח1צן אנחנו כבר יודעים שאתה חייה רעה מבחינת משקלי העבודה שלך ואני חושב שהתמונות לא משקפות את המציאות אל תשים לב רוב האנשים פה מתלהבים מידיים גדולות |
ידיים גדולות זה יפה , מה אתה מזיין בשכל.
|
ציטוט:
אבל זה לא העיקר כי רוב הבילדרים פה עובדים על הידיים יותר מהרגליים |
93 קילו במידה ויש לך תחת "מסריח".
|
וזה אומר ש60% מהמשקל גוף שלך רק בתחת.
|
טוב עזבו אני רואה יש פה אנשים שעוד לא התבגרו
פאוורליפטינג ופיתוח גוף זה שני עולמות שונים כל אחד יבחר מה שהוא אוהב אני את הבחירה שלי עשיתי :-) |
אין לך ממה להתלהב מזה שאתה 90 קילו.
ולא סתמת לאף ילד פיצולים את הפה. בגלל הגישה המסריחה שלך אני אצטרך לאדיר53 ולכל האחרים: אתה נראה כמו אחי הקטן בן 16 שעושה שכיבות וכפיפות בבית עם קצת מתח. אולי 15 ס"מ גבוה יותר. איפה אפשר לראות את הסרטונים של המשקלי עבודה? |
ציטוט:
|
סקייטפריק והבוטן השני,אתם לא יכולים להתווכח שהבחור הזה חזק. אתם מוזמנים להתווכח עם זה עד מחר,אבל לא תצליחו להוכיח את זה.
הוא אומנם לא גדול,כי זה לא המטרה שלו,והוא גם מתאמן רק איזה שנה ככה שאין לכם הרבה מה להגיד. בכל זאת,170x3 תנו קצת כבוד |
אתם עדין ילדים שצרכים להתבגר
לריב למי יש את המשקלי עבודה הכי גדולים או מי נראה הכי גדול זה בדיוק כמו כמו לריב למי יש זין יותר גדול |
ציטוט:
מישהו יגיד לי לא? מישהו ראה? בסרטון שהוא העלה לא רואים משקלים. הוא צילם מהריצפה את הנעליים שלו. זה לפחות מה שאני ראיתי. וזאת עמדתי עד שיוכח אחרת! נ.ב. אני לא אתפלא אם הוא מדבר על משקלים בפאונדים. |
ציטוט:
אגב הנה סרטון ישן שלו עושה 157.5. אפשר לראות שזה הוא, ואם אתה עדיין לא מאמין, אפשר לראות שזה אותו המשתמש ביוטיוב. לא ספור בדיוק אם זה 157.5 שם אבל אפשר לראות שזה הרבה משקל על המוט. וגם רואים בסרטון שהוא לא כל כך קטן... |
ציטוט:
אני אומר לא. |
הפלטות מקרטון.
|
ציטוט:
|
איזה כיף קנאים על הבוקר צצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
|
ציטוט:
הוא לא הוכיח את עצמו ולא נעליים. אני רוצה לראות פלטות. ושלא תבין אותי לא נכון. אני בנאדם מפרגן אם הוא באמת הגיע ל170+ כל הכבוד אני פשוט עוד לא ראיתי את זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל אחי אדיר אמר שאני שחיף חלש
|
באמת כנראה התמונות יצאו חרא, 95 ק"ג 1.85 על 10-11% שומן זה יפה מאוד.. בלי קשר למשקלי עבודה.
|
ציטוט:
לא צריך להיות יד 45 כדי להראות |
ציטוט:
וכן ביחס לנתונים ולמה שהתמונות הציגו הרגליים שלו אמורות להיות מאוד טובות. |
:blink::blink::blink:אני יד 41 יא גמור
|
אויאיכס1
|
היקף יד חם אחרי צ'ינ אפס - 42.6!!!!!
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר חושב איזה סוס הולך להיות פה "להשתיק פיות" חחחחחחחחחח פתאום אני רואה אותו אומר "רגע,זה לפני כאילו?" :):):):) שימו בנעוץ כפרה עליכם! אני נחנק!!
|
לא יודע חבר, לפי התמונות זה נראה היקף 32.. אבל סחטיין על המשקל ואם אתה אומר שזה 42 אז סבבה :)
בכל מקרה, להרים הרבה משקל ולהראות לא משהו זה לא הישג גדול אלא אם כן אתה הולך להתחרות בהרמת משקולות. |
ציטוט:
אני לא יודע מה המשקלי עבודה שלו, אבל הוא שחיף. ו95 קילו בתחת שלי, אולי אם הוא 2 מטר או יותר. מתחרים בנוער בארץ (יש כאלה) שהם נגיד 1.70 ושוקלים 80 על 10 אחוז. ולצערי זה לא המקרה. |
חחחחחחחחחחחחחחח 42. היקף? טווווווווב :):):):). ילד מושפע,נכנס לחרטט שיחשבו שהוא חזק.
|
באמת שלא סתמת לאף אחד תפה..
המשקל עבודה שלך באמת יפה אין מה להגיד אבל אתה לא ניראה חיה בתמונה... המשקל האישי שלך לא אומר הרבה יש לי חבר מטר 87 לא מתאמן בכלל , ועוד הרזה בזמן האחרון בגלל העבודה ושוקל סביב ה90, אולי טיפה פחות... אני בכלל לא מבין מה אתם כל אחד מנסה להוכיח, תעבדו איך שאתם מאמינים שהכי טוב למטרה שלם ועובד עליכם הכי טוב וזהו.. |
אני לא מבין...
אני שואל באמת בלי להעליב או משהו.. מה עוזרים לך כל המספרים האלו של כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים אם אתה נראה כמעט כמו מישהו שלא מתאמן..? אל תעלב אבל באמת יש לך בסיס אתה לא שחיף מת או משהו כזה אבל לא יותר מזה.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ