ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   הוכחה שלא צריך חומרים להגיע רחוק (https://israelbody.com/showthread.php?t=70585)

Homie 23-03-11 21:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PussyBody (הודעה 1072192)
זה תלוי במטרה - אם הגעת למטרה שלך בלי תוספי תזונה וואלה ליגה אחי .
אבל כול אחד והמטרה שלו , ובטח שבאמצעות תוספים אפשר להשיג את התוצאות המקסימליות והכי טובות .

go read something

http://img.photobucket.com/albums/v3...nheadinass.jpg

the pharmacist 23-03-11 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pussybody (הודעה 1072192)
זה תלוי במטרה - אם הגעת למטרה שלך בלי תוספי תזונה וואלה ליגה אחי .
אבל כול אחד והמטרה שלו , ובטח שבאמצעות תוספים אפשר להשיג את התוצאות המקסימליות והכי טובות .

תוספים זה מושג נרחב

Lеon 23-03-11 22:03

ואי איזה רעים פה הרוב... חומרים לא אפשר גם לפרגן כן.. רואים שיש לו חזה +++ אפילו אם הוא יחטב ובי לא קטן בגב.. והוא בכלל פאורליפטר.. הכי כיף ,מרים כבד וכל החיים במסה :p אם גם יש חברה יותר טוב..

Homie 24-03-11 10:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lеon (הודעה 1072264)
ואי איזה רעים פה הרוב... חומרים לא אפשר גם לפרגן כן.. רואים שיש לו חזה +++ אפילו אם הוא יחטב ובי לא קטן בגב.. והוא בכלל פאורליפטר.. הכי כיף ,מרים כבד וכל החיים במסה :p אם גם יש חברה יותר טוב..

wtffffff

LiLSauce 28-03-11 14:20

תודה רבה לכולם על כלל התגובות. גם השליליות וגם החיוביות.

PussyBody 28-03-11 15:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1072242)

שמע יא מטאליסט מסריח אתה אחד החנונים באמת שאין לי בעית בדרך כלל עם אפחד עד שמישהו חושב שהוא יותר טוב ממני יש לך גוף אחד המגעילים עוד שמן מסריח שחש לי אותה מאמן חדר כושר

וואלה נראה איפה אני יהיה עוד כמה שנים ואיפה אתה

Homie 28-03-11 16:33

oh no.

and again, go read something .

http://www.youtube.com/watch?v=FH3VV3EwINA

PussyBody 28-03-11 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1073712)
oh no.

And again, go read something .

http://www.youtube.com/watch?v=fh3vv3ewina

שמע אני לעומתך לא עם אופי של חנונים , תמשיך לשקר לעצמך, אתה שמן מסריח עם גוף של סלטקור, עלק מאמן כושר כולה עברתה הסמכה בווינגייט , התת רמה של התת רמה. ועוד בישראל , ביכלל ..

ועוד פעם , נראה איפה אני יהיה בעוד כמה שנים ואיפה אתה ...

Homie 28-03-11 21:43

lol, u have some big issues...
1. i'm older and bigger and stronger and smarter then u
2. i'm prettier and my dick is bigger.
3. until now i've never said that but its true
4. i've never once said something about me in compare of u (b4 now i mean)
regarding anything and a
5. i've never said anything good about wingate, only the opposite so again ur talking a lot of crap
6. what do u think about 1 and 2 ?
7. in 5 years? i'll b 26 living in tel aviv, most probably in a relationship but if i'll be single i'll talk to you...
8. stop talking bullshit and open some books b4 u write and then i wont say ur wrong
9. gooday.
10. how can i b a nerd? and how do u know i'm a nerd? cuz i have a beard, tattos i lift weights and listen to metal? talk to the eliteFTS guys...
11. lets say i'm a nerd thats bad? ur mad at me cuz i don't have any friends and cuz the only cheat i make is with my right hand on the left?
12. i said gooday.

nadavmoore 28-03-11 22:44

הומי סתם שאלה לא קשורה באמצע הריב שלכם, למה אתה כותב באנגלית בעצם?

PussyBody 28-03-11 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1073820)
lol, u have some big issues...
1. I'm older and bigger and stronger and smarter then u
2. I'm prettier and my dick is bigger.
3. Until now i've never said that but its true
4. I've never once said something about me in compare of u (b4 now i mean)
regarding anything and a
5. I've never said anything good about wingate, only the opposite so again ur talking a lot of crap
6. What do u think about 1 and 2 ?
7. In 5 years? I'll b 26 living in tel aviv, most probably in a relationship but if i'll be single i'll talk to you...
8. Stop talking bullshit and open some books b4 u write and then i wont say ur wrong
9. Gooday.
10. How can i b a nerd? And how do u know i'm a nerd? Cuz i have a beard, tattos i lift weights and listen to metal? Talk to the elitefts guys...
11. Lets say i'm a nerd thats bad? Ur mad at me cuz i don't have any friends and cuz the only cheat i make is with my right hand on the left?
12. I said gooday.

חחחחח
אני יענה לך בקצרה ולעניין .
1. אל תנסה אפילו להיכנס איתי לקטע הזה כי זה הפסד מראש
2. מתגובה לתגובה אתה יוצא יותר ויותר חנון עם בעיות ביטחון עצמי שמנסה לשקר לעצמו , שוב מוכיח לעצמי שאני לא טועה אף פעם .
3. זה שאתה יותר גדול ויותר חזק ? חחח יותר גדול אני בטוח , תרתי משמע כאילו . יותר חזק ? לפי מה שזכור לי אני הייתי דופק מכות למטאליסטים שגדולים ממני בכמה שנים לפני שנה שנתיים . תפסיק לנסות להוכיח שאתה משהו , כי דוגרי אין לך ממה לתפוס .
קיצור , וואלה אם הקטע שלך זה לתפוס גובהה על מתאמן מתחיל שבקושי מבין עיניין ששואף להרבה , לך על זה .
וחחח בנוגע ל7 , רק ממשיך להוכיח שהשאיפות שלך עלובות אם אתה רוצה לגור בישראל .
וואלה תאכל'ס , שיהיה בהצלחה .
שוב ופעם אחרונה , נראה איפה אני יהיה בעוד כמה שנים ואיפה אתה .

nadavmoore 29-03-11 00:09

מה הבעיה ברצון לגור בישראל?

subzero1122 29-03-11 00:43

נדב סתם שאלה לא קשורה באמצע הלילה, מה שלומך היום?

nadavmoore 29-03-11 00:56

יאללה נטריל את האשכול, שלומי טוב, מחר מועד ב במשפט חוקתי איזה באסה אבל לאחר מכן יש שידור של הפסד של הנבחרת וניצחון של מכבי אז יהיה כיף אולי נשים ווינר אם נספיק , מה איתך יואשי?

subzero1122 29-03-11 01:03

של1מי טר1ל, ביקרתי בשירותים לפני דקות מספר, אוכל לספר כי מאגר השופכין בשפדן יעלה בכ-2 סנטימטר בקירוב.
מחר אצפה בקוצר רוח להפסד הנבחרת בידי נבחרת גר1זיה, רצוי ע"י שער עצמי בדקה ה93 של י1אש זיו ח0ר המ1שג, לגבי מכבי אין בדעתי מה תהיה התוצאה, אם כי קהל לובשי הרולק0ים וח1בשי כובעי הn0 fear הוכיח את חוסר נאמנותו לקבוצה ברגע משבר, בדיוק כמו בכדורגל.

מה הינך לומד, הו איש אשכ1ל1ת, וח1בב אשכ1לי1ת שכמותך?
האם אתה מרגיש מימוש עצמי ותעצומות נפש גבוהות במהלך הלימודים?

ב!רי 93 29-03-11 01:05

יואש,
מה אתה לומד ואיפה?

dethMAN 29-03-11 01:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי homie (הודעה 1072242)

אחי בלי להעליב או משהו אבל חלאס להיות אנטיפט. אם אתה רואה שמישהו טועה אז וואלה תתקן אותו. תראה לנו משהו שאנחנו לא יודעים... שיא הרצינות.

subzero1122 29-03-11 01:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ב!רי 93 (הודעה 1073921)
יואש,
מה אתה לומד ואיפה?

אני לומד הנדסת אשפה שנה ז' במכללת אשפתות

ב!רי 93 29-03-11 01:07

לא ציפיתי לא משהו אחר

nadavmoore 29-03-11 01:08

לומד משפטים. ואם אני מרגיש תעצומות נפש? רק בחלק מהקורסים. בעיקרון אני קצת מתחרט שלא הלכתי ללמוד מוזיקה אבל חפיף.
אגב מחר אולם מלא(ברולקסים) בנוקיה הם מריחים פיינל פור שאם הם יגיעו אני אסע אליו(לעודד את ברצלונה :) )

קפטן שלד 29-03-11 01:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1073924)
אני לומד הנדסת אשפה שנה ז' במכללת אשפתות

האם התואר הוא דו-ח1גי? מש1לב עם הטרלה וניש1ל?

YYY 29-03-11 01:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1073911)
יאללה נטריל את האשכול, שלומי טוב, מחר מועד ב במשפט חוקתי איזה באסה אבל לאחר מכן יש שידור של הפסד של הנבחרת וניצחון של מכבי אז יהיה כיף אולי נשים ווינר אם נספיק , מה איתך יואשי?

מה מועד ב אחי צריך להביא למורה אישור ר1פא<_<<_<<_<<_<

קפטן שלד 29-03-11 01:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ב!רי 93 (הודעה 1073925)
לא ציפיתי לא משהו אחר

לב1רי היקר שלום,

השמח השמח השמח לשמוע על ציפי1תיך מהחצי1ן הבא עלינו לטובה במעמד הביניים שבו אתה נוהג לתמוך.

בברכה,
השלד המסריח.
ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1073926)
לומד משפטים. ואם אני מרגיש תעצומות נפש? רק בחלק מהקורסים. בעיקרון אני קצת מתחרט שלא הלכתי ללמוד מוזיקה אבל חפיף.
אגב מחר אולם מלא(ברולקסים) בנוקיה הם מריחים פיינל פור שאם הם יגיעו אני אסע אליו(לעודד את ברצלונה :) )

מה לגבי תעצ1מ1ת רפש? וקשקשת ברשת?

subzero1122 29-03-11 01:11

נדב, מהם תחומיי העניין שלך במוזיקה?
האם הינך חובב ישיבה לילית בחוף הים תוך כדי שירה של iris בביצוע המבחיל של g00 g00 tr0lls?

nadavmoore 29-03-11 01:12

זה מרצה והוא מכיר רק את המספר תעודת זהות שלי (קונוטציה שלילית) וכל מה שצרך זה להרשם באתר למועד ב , זה ממש כיפכוף של חיים במכללה.

קפטן שלד 29-03-11 01:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1073932)
זה מרצה והוא מכיר רק את המספר תעודת זהות שלי (קונוטציה שלילית) וכל מה שצרך זה להרשם באתר למועד ב , זה ממש כיפכוף של חיים במכללה.

הרשה לי לצקצק בגרוני ולהציק לך על כך שאתה מכפכף את המרצה שלך במכללת פיאט א1נ1

nadavmoore 29-03-11 01:13

לא אחי אני לא מנגן אייריס .אולי אני מופיע בסאבליים במאי (אני מצטרף לאיזו להקה שצריכה עוד גיטריסט) ואני אזמין את כולכם לשמוע

subzero1122 29-03-11 01:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1073930)
לב1רי היקר שלום,

השמח השמח השמח לשמוע על ציפי1תיך מהחצי1ן הבא עלינו לטובה במעמד הביניים שבו אתה נוהג לתמוך.

בברכה,
השלד המסריח.

מה לגבי תעצ1מ1ת רפש? וקשקשת ברשת?

גודל המדגם אינו מעיד על הצפת חציון, שכן ביסודות הביוב חלק ג' נוכחתי לדעת כי תמורות רבות מתרחשות כאשר הג'ורה עולה מעלה ואין בידי הניקוז לעשות דבר כלשהו בנדון.

באשר לתעצצ1מ1ת רפש - ראה מקרה הביובית במשחק הכדורגל של מכבי נתניה דאשתקד, או שמא היה זה בשנה שלפני.

ברשת קיימת קשקשת וטרלת זמן רב, אנו מנסים להתחקות אלה אך ללא הצלחה יתרה.

subzero1122 29-03-11 01:15

נדב, א0מח לדעת באיזו להקה מדובר, שכן חברי משכבר הימים מנגן שם בלהקה שהופיעה לא מכבר במקום מעורר חלחלה זה.

nadavmoore 29-03-11 01:19

זה המייספייס שלהם:

http://www.myspace.com/aperco/music/...attle-79732961

הם עוד לא הופיעו שם אז כנראה זו לא אותה להקה.

קפטן שלד 29-03-11 01:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1073943)
זה המייספייס שלהם:

http://www.myspace.com/aperco/music/...attle-79732961

הם עוד לא הופיעו שם אז כנראה זו לא אותה להקה.

האם ללהקה יש גם טוויטר, טוויסטר, טוויקס וטר1מב1ן?

nadavmoore 29-03-11 01:22

לא, אבל אם הסולן נראה מוכר למישהו זה הבחור שזכה ב"סיימון" תוכנית האיכות של ביפ.

subzero1122 29-03-11 01:22

עדיין לא הבנתי תקטע של להיות להקה ישראלית ולשיר שירים בלועזית
אלא אם זה קאברים, ואז זה בכלל חטא מסוג אחר

בכל מקרה נדב תן 10 להקות שתשומע, כמובן לא ישראליות

subzero1122 29-03-11 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1073948)
לא, אבל אם הסולן נראה מוכר למישהו זה הבחור שזכה ב"סיימון" תוכנית האיכות של ביפ.

מכיר אותו, תום מייזל
היה 0חקן כדורסל טוב פעם

nadavmoore 29-03-11 01:28

פעם...(אתה מגבעתיים יואש?) והם עושים בלועזית כי הכוונה שלהם היא להופיע בחו"ל בארץ מוזיקה כזאת לא תתקבל בברכה.

אני שומע: פינק פלוייד, לד זפלין, דורס, ג'יימי הנדריקס כל הז'אנר הזה קיצר אבל זה לא פייר להגיד שאני שומע ר-ק את זה אני אוהב מוזיקה בכללי כל מה שנשמע לי טוב באוזן אני אוהב לשמוע או לנגן.
אני גם שומע nwa וסנופ דוג (אלבום מועדף הראשון : דוגי סטייל) וג'יי זי (unplugged)
וגם מתיסייהו ובוב מארלי וגם בוב דילן ודייב מת'יוס בנד
יש יותר מידי אחי , הבנת את הפואנטה אני מניח אתה בחור נבון.

subzero1122 29-03-11 01:32

לא מגבעתיים, אני גר אבל במרכז, גבעת גוטהרץ, זה 5 דקות מכל המטורפולין של ת"א רמת גן וגבעתיים

אגב, באמת שאיכשהו כשאמרת שאתה מנגן בסבליים אוטומתית עלו לו כל האמנים\להקות שאמרת, שאגב אני לא אוהב אף אחד מהם, ואפשר להגיד שדי משתעמם..

וכן הבנתי תפואנטה, והאמת בתור תושב תל אביב (תקן אותי עם עם עם עם אני טועה) זה דיי טיפיקלי אבל זה לא טוב או רע, איכשהו זה יוצא ככה.

בכל מקרה יש לי דווקא אולי כמה דברים שתאהב. הבאתי מלא דברים לשלד בזמנו (עוד תל אביבי בוז3) והוא עד היום מלקק לי את האשך כאות תודה.

nadavmoore 29-03-11 01:38

אני לא תושב תל אביב. אם****
ובגלל זה אמרתי לך שזה מצחיק להגיד שאני שומע רק את זה, כי זה באמת די סטריוטיפי אבל אני שומע עוד מליון ואחד דברים אחרים בכל מקרה תמיד אשמח לשמוע מוזיקה חדשה אז אתה מוזמן להפליץ (להמליץ) חופשי
בכל מקרה המלצת השבוע שלי : שיר צ'ילאאוט להקה ישראלית (שרה בלעז כמובן) אטליז: עדיף לשמוע בשעות הקטנות של הלילה תחת סטלה רפואית מרגיעה:
http://www.youtube.com/watch?v=dnt764-xN20

אגב יואש נראה לי שזה גם ישעמם אותך אבל מילא. מוזיקה טובה

nadavmoore 29-03-11 01:40

אגב קשה להפתיע אותי במוזיקה *טובה* שאני לא מכיר כבר, אבל לך על זה , אם תצליח תקבל תשר

subzero1122 29-03-11 01:46

הזמרת צוצית אבל אחרי 3 שניות בערך עשיתי mute כי היא שרה כמו שרשרת אופניים חלודה כשמדוושים

זה סטריאוטיפי אבל אם שמעתי שיר ורבע של יה1אש גא1ן אני מן הסתם לא אכתוב שהוא מהמועדפים עליי.

בכל מקרה אני אתן לך כמה, נתחיל בערך בשיר אחד היפים שקיימים (כולו בהשפעת אפק1ת (לא מאלה שעושים בהן שייקים) זריקות (לא מאלה שתוקעים בתחת) ירוק (לא כמו הדשא של השכן) וחום (לא כמו קקה על המדרכה), :jockey::jockey::jockey::jockey: :fellow::fellow::fellow::fellow::fellow::fellow:

http://www.youtube.com/watch?v=suwIhdHfHFA

מומלץ לשמוע בפול ווליום.

לגבי מכיר או לא מכיר, סביר להניח שבשמות הלהקות אני לא אחדש לך כלום, אבל כמו שאמרתי לשלד "אואזיס לא מסתכם בוונדרוול"

Homie 29-03-11 01:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethMAN (הודעה 1073922)
אחי בלי להעליב או משהו אבל חלאס להיות אנטיפט. אם אתה רואה שמישהו טועה אז וואלה תתקן אותו. תראה לנו משהו שאנחנו לא יודעים... שיא הרצינות.

i will take this in mind

and i still don't have hebrew...

pussybody,
i don't know what is your problem again, go and read
and stop talking shit i really really don't understand what do you want from me
your some kind of a fail keyboard felony

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ