![]() |
חחחחח יאללה אחי כמה זמן שרפנו פה אני עף
|
נראה לי יש לי איזה בעיה פשוט אין לי רגשות.. אני רואה את הכתבה ולא מזדעזע
שלא תחשבו שאני הייתי עושה את זה כן? אפילו לפני כמה ימים הצלתי עכבר ממוות ואחרי זה קיפוד! |
ציטוט:
2-לא הגזמתי כי לשמוע על אנשים שנזרקים לאש/נשרפים לא מזיז לי את הביצה השמאלית, מצד שני עם חתולים כן, חתולים זה החיים שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
החברה בנויה על נורמות,והבעיה שלי זה בצורת הריגה,אם זה היה כלב,חזיר או חיה אחרת שעושים לה אותו דבר כמו לחתול הייתי מגיב בצורה דומה וחוץ מזה שאתה משווה 2 מצבים שלא דומים בכלל. 1-התעללות בחיות בשביל הכיף(לזרוק חיה לאש ולראות איך היא נישרפת וסובלת) 2-הריגה של חיות בשביל אוכל. |
יש לך חתול עומרי?
|
ציטוט:
http://img513.imageshack.us/img513/5525/14096102cd7.jpg http://img240.imageshack.us/img240/6428/22121sy9.jpg http://img207.imageshack.us/img207/3825/img2651st0.jpg http://img81.imageshack.us/img81/6419/9589il4.jpg http://img213.imageshack.us/img213/5749/img3038go2.jpg |
ציטוט:
תגיד, אתה קראת את מה שרשמתי בכלל? ברור שזה מזעזע לזרוק חיה חיה ונושמת לאש. אבל אתם התרעמתם על מצב שבו אפשר אפילו להזיק לחתול, שזה קצת היפוקרטי. זה הכול. עכשיו תוריד לי את כל השלילי ששמת, כי זה מזה לא קשור לחיים. |
ציטוט:
בקשר למוניטין הסתכלתי לך במוניטין עכשיו וראיתי דווקא שהרבה אנשים העלו לך אותו אז אני לא רואה בעיה. |
ציטוט:
תעשה לו חיטובבב :1eye: |
ציטוט:
נ.ב. " קצת היפוקטי. להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה)." השוותי בין מצב שבו אוכלים חתול למצב שבו אוכלים פרה. ו"לך תזדיין מזדיין בתחת בן שרמוטה" - על זה היו מרחיקים משתמש אחר. זה דיבור של ילד ערס בן שלוש עשרה, ציפיתי ממך ליותר, גם אם הייתי אומר שכל החיות על הזין שלי (לא שהייתי עושה את זה, אני מרגיש צורך להסביר כל דבר קטן שאני אומר, שיכול להיות טיפה קריפטי, יש פה הבנת נקרא בעייתית משו בפורום הזה), זה לא דרך להגיב. יצאת Muscle Head. |
ציטוט:
ori silver ,suzukiR,pan1c,mosheb,koza,yoggie,deja vu |
ציטוט:
הדוגמא שהבאת עם תאילנד ממש, אבל ממש לא קשורה ואפילו מעצבנת. אנחנו לא חיים בתאילנד והילדים ההם במדורות לא היו תאילנדים שרצו לאכול חתולים. אתה ידעת את זה טוב מאוד וכתבת את ההודעה שלך בנימה צינית ועוקצנית על נושא רגיש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחח עומרי אני רואה שהחתול שלך במאסה אה?!
חחחחחחחח גם החתולה שלי עשתה עליה במסת שומן לקראת החורף...התחילה לאכול 4 פעמים ביום במקום 2... |
כמו שהם זרקו את החתולים..צריך לזרוק אותם למדורה פשוט מאוד לא מגיע לאנשים האלה שום דבר פרט למוות בייסורים ולהישרף חי זה המוות הכי קשה שיש!
|
ציטוט:
|
לא יודע אני אישית לא בא לי להיכנס לשם סתם יעשה כואב על הלב
|
איזה מסכנים! אבל הכי מעצבן שזה לא מעניין תמשטרה!
|
ציטוט:
Now THAT'S agony! *בהשראת 7 חטאים* |
פיי בני זונות איך שאני רואה דבר כזה שאנשים עושים אני זורק אותם למדורה אחרי החתולים..
|
ציטוט:
|
רק לא את עוזי שלי:jockey:
עכשיו ברצינות כל אחד שזרק חתול צריך תכלס לזרוק גם אותו!!!! |
כמו שמני אמר, רק לא בכזו הגזמה, חובה להחמיר את העונש למתעללים בבעלי חיים. רצח של בעל חיים צריך להיות, לפי החוק, כרצח של אדם. זה פשוט מעלה לי את הסעיף כשאני שומע על דברים כאלה, ועוד יותר מעצבן אלה האנשים שמשווים בין שחיטת בעלי חיים לשם אכילה לבין מקרים כאלה. מה עובר עליכם? צריך להיות טיפש כדי לחשוב שהדברים דומים אפילו קצת. לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי בע"ח שמתעלל ומענה בשביל הנאתו מתוך אכזריות בבע"ח אחר. חיה הורגת חיה בשביל ההישרדות, ואנחנו לא שונים. מצד שני, שריפה של בעלי חיים בצורה כזו היא לא בשביל לשרוד, נכון?
עומרי, למרות שאני מסכים איתך, בתור מנהל לא מתאים לדבר כך בפורום. בשביל זה יש מסנג'ר! |
ציטוט:
"לדעתי לרצוח מישהו זאת נקמה לא טובה מאוד. הלא יסורי עד יהיו עונש טוב יותר? להזמין לו פיצות לבית, מוניות, להתקשר אליו ולנתק...עד שהוא יגיד-'למה הבחור הזה לא הורג אותי וזהו?!?!?'" |
ציטוט:
אבל ללכת לכל הודעה שרשמתי בשבועות האחרונים ולתת לי עליה מוניטין שלילי, כמו שאתה עשית, זה ממש ממש לא לגיטימי. החיובים שאנשים אחרים בחרו לתת לי לא קשורים אלייך, זה כאילו שאני אומר שיש לך חיוביים, אז זה בסדר אם עכשיו יתנו לך מלא שלילים, כי זה מתקזז? מה זה מעניינך שקיבלתי חיוביים? התוצאה הסופית היא שיש לי פחות בהרבה משהיה לי. אתה רוצה לתת לי מוניטין רע, על משהו שלא עשיתי? בסדר. אבל לא בכל הודעה והודעה שלי, עשרות הודעות אחורה. (חבל שלא עשיתי פרינט סקרין שתבין כמה זה אבסורד, יותר מעשר מוניטין שלילי שלך על הודעות לא קשורות שלי.). מזל שיש פה אנשים טובים שמאזנים. כל מי שהיה בנאדם ונתן לי, אני רואה וזוכר, נחזיר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הא אוקיי, צודק. אם אין לך גבולות, אז אתה צודק, זה בסדר. מותר לך לקלל ככה, כי אין לך גבולות בנושא, לגיטימי. פשוט לי אין גבולות באהבה ובמסירות שלי לאינוס ילדות בנות שלוש, אז מותר לי, כי אין לי גבולות בנושא. אתה בסדר תגיד לי?! אני לא מאמין שאתה רציני ובמקום לצאת גבר ולהתנצל, אתה נכנס לפינה המצחיקה הזאת. ובגלל שהפורום הזה ריגשי, כדאי להבהיר שאין לי אהבה ומסירות לאינוס ילדות בנות שלוש, ואני חושב שזה רע רע רע, נו נו נו, אסור באיסור חמור, מכה על היד, ילד רע! (הפורום הזה מדרדר מרגע לדודלי, אני בשיא הרצינות רשמתי את ההסתייגות הזאת כי אני יודע שסביר להניח שיש פה איזה בחור בעל מנת אייקיו חד ספרתית שמן הסתם היה מתעצבן על "איך אתה מעז לאנוס ילדות בנות שלוש?!?!!?111111אחדאחדאחד111", מזל שיש פה גם אנשים מסוג אחר, אתם יודעים מי אתם.) |
מהה זה האנשים האלהה !! כאילו עושים את זה כיד ליצור רושם על אנשים ??
והמשטרה ?? איזה גועל נפש |
רק עכשיו ראיתי את זה, הוציא אותי מהשלווה והרוגע של אחרי סקס פיקנטי....
אני לא אנבל את הפה, פשוט אצהיר שכשארה את האחד שעושה את זה אני עלול לפגוע בו ולהכות אותו. בושה... נ.ב, ראיתי שיש פה 100 ומשהו תגובות כבר, האם נוצר פה איזה וויכוח, ראיתי שעומרי טורבו מעורב.. מישהו מוכן להסביר לי על מה הוויכוח..? (אין לי כוח לקרוא 112 תגובות) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב עומרי אתה באמת לא צודק. אני חושב שאתה מנצל את היכולת שלך לרעה, אם מישהו אחר היה מקלל מישהו בגלל שהוא חושב שהשני טועה הוא היה מקבל באן,לא? למה לגביך זה אחרת? מה, כשמישהו לא מסכים איתך אז הוא לא בסדר? |
חחח באדיבילדר כזה טמבל שזה מדהים כל פעם מחדש
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא אחד שמחבב חתולים.אבל יש לי לב לכל הרוחותתתתתתתתתת מה זההההההההההה...........
|
אני לא הולך להתנצל בשום צורה כלשהי על המילים שאני אומר כאשר מישהו פוגע לי בדבר הכי יקר לי.
אבל אתם צודקים אולי מעכשיו אני אשתמש יותר באפשרות שלי לתת מוניטין שלילי כמעט בלי הגבלה כאשר אני יכול לתת כמעט בלי סוף במקום לקלל. להתחיל מעכשיו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ