ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   זה לא יאומן כמה אנשים יכולים להיות חארות (https://israelbody.com/showthread.php?t=9513)

SuzukiR 07-05-07 10:42

חחחחח יאללה אחי כמה זמן שרפנו פה אני עף

amir harduf 07-05-07 11:51

נראה לי יש לי איזה בעיה פשוט אין לי רגשות.. אני רואה את הכתבה ולא מזדעזע

שלא תחשבו שאני הייתי עושה את זה כן? אפילו לפני כמה ימים הצלתי עכבר ממוות ואחרי זה קיפוד!

OMRI-TURBO 07-05-07 12:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
עומרי אחי לא הגזמת קצת?:wacko:
הבנאדם לא היה בעד הרג של חתולים, בטח ובטח שלא בדרך הזוועתית שבה הוא התבצע.
הוא רק טען [ככה לפחות אני הבנתי] שבחו"ל לדוגמא [וקיים גם בארץ] יש התעללות נרחבת בבעלי חיים גם למטרות מזון.
אני אביא לך דוגמא - אתה ידעת שהפרות מובלות בכביש הערבה מהצפון עד לדרום בחום של 40 מעלות+ דחוקים בקרונות [פאק זה מביא לי קונוטציות ממש שליליות], חלקם לא שורדים את ה"מסע" הזה. עכשיו זה הרי ברור שהן ימותו בסופו של דבר, אבל יש דרכים להרוג את הפרות שככה לא יכאב להן.
כנס לאתר של אנונימוס אתה תראה מה זה התעללות בחיות, אתם תהיו בשוק מזה.
אני אישית לא צמחוני, אני חובב בשר מושבע. אני לא רואה צביעות בזה מכיוון שאני נגד התעללות בחיות בצרוה מובהקת, אבל אני לא חושב שצריך לקטוע את שרשרת המזון. אני רואה חשיבות באכילת בשר [מבחינה תזונתית] אך אני מתנגד בצורה מובהקת בדרך שבה החיות מומתות [לא בכל המשחטות זה ככה].

1-להרוג בהמות למטרת אכילה זה הכרחי לגיטימי ובסדר. אם היו אומרים שאנשים זורקים בהמות חיות לתוך אש בשביל הכיף הייתי מתנגד גם.
2-לא הגזמתי כי לשמוע על אנשים שנזרקים לאש/נשרפים לא מזיז לי את הביצה השמאלית, מצד שני עם חתולים כן, חתולים זה החיים שלי.

OMRI-TURBO 07-05-07 12:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
נראה לי יש לי איזה בעיה פשוט אין לי רגשות.. אני רואה את הכתבה ולא מזדעזע

שלא תחשבו שאני הייתי עושה את זה כן? אפילו לפני כמה ימים הצלתי עכבר ממוות ואחרי זה קיפוד!

אותו דבר קורה לי שאני שומע עדויות על השואה, אחרי דקה כבר לא מזיז לי כלום. כניראה זה בגלל שאני אוהב חיות יותר מאנשים.

OMRI-TURBO 07-05-07 12:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
זה צורה שונה לנסח את זה, אבל סוג של כן. פשוט אמרו שבשום מצב זה לא נורמלי להרוג חתול, אבל חיות אחרות הם יכולים להריץ על המנגל בכיף. מצחיק משהו.

(לא שאני לא, כן? גם אוכל בשר. פשוט.... טיפה יותר מודע למה אני עושה).

נכון זאת התרבות שאתה חי בא, אתה יכול לעבור לסין אם יש בעיה.
החברה בנויה על נורמות,והבעיה שלי זה בצורת הריגה,אם זה היה כלב,חזיר או חיה אחרת שעושים לה אותו דבר כמו לחתול הייתי מגיב בצורה דומה וחוץ מזה שאתה משווה 2 מצבים שלא דומים בכלל.

1-התעללות בחיות בשביל הכיף(לזרוק חיה לאש ולראות איך היא נישרפת וסובלת)
2-הריגה של חיות בשביל אוכל.

Bullet 07-05-07 12:20

יש לך חתול עומרי?

OMRI-TURBO 07-05-07 12:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
יש לך חתול עומרי?

מין הסתם!!

http://img513.imageshack.us/img513/5525/14096102cd7.jpg

http://img240.imageshack.us/img240/6428/22121sy9.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/3825/img2651st0.jpg

http://img81.imageshack.us/img81/6419/9589il4.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/5749/img3038go2.jpg

Elevation 07-05-07 12:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
נכון זאת התרבות שאתה חי בא, אתה יכול לעבור לסין אם יש בעיה.
החברה בנויה על נורמות,והבעיה שלי זה בצורת הריגה,אם זה היה כלב,חזיר או חיה אחרת שעושים לה אותו דבר כמו לחתול הייתי מגיב בצורה דומה וחוץ מזה שאתה משווה 2 מצבים שלא דומים בכלל.

1-התעללות בחיות בשביל הכיף(לזרוק חיה לאש ולראות איך היא נישרפת וסובלת)
2-הריגה של חיות בשביל אוכל.

תגיד, אתה קראת את מה שרשמתי בכלל? ברור שזה מזעזע לזרוק חיה חיה ונושמת לאש. אבל אתם התרעמתם על מצב שבו אפשר אפילו להזיק לחתול, שזה קצת היפוקרטי. זה הכול.

עכשיו תוריד לי את כל השלילי ששמת, כי זה מזה לא קשור לחיים.

OMRI-TURBO 07-05-07 12:33

ציטוט:

תגיד, אתה קראת את מה שרשמתי בכלל? ברור שזה מזעזע לזרוק חיה חיה ונושמת לאש. אבל אתם התרעמתם על מצב שבו אפשר אפילו להזיק לחתול, שזה קצת היפוקרטי. זה הכול.

עכשיו תוריד לי את כל השלילי ששמת, כי זה מזה לא קשור לחיים.

לא הבעיה היא אצלך, אתה עשית השוואה בין לזרוק חתול לאש בשביל הכיף להריגת בהמות בשביל אוכל.

בקשר למוניטין הסתכלתי לך במוניטין עכשיו וראיתי דווקא שהרבה אנשים העלו לך אותו אז אני לא רואה בעיה.

sandrik 07-05-07 12:33

איזה שמנדריק חחח
תעשה לו חיטובבב :1eye:

Elevation 07-05-07 12:35

ציטוט:

לא הבעיה היא אצלך, אתה עשית השוואה בין לזרוק חתול לאש בשביל הכיף להריגת בהמות בשביל אוכל.

בקשר למוניטין הסתכלתי לך במוניטין עכשיו וראיתי דווקא שהרבה אנשים העלו לך אותו אז אני לא רואה בעיה.

יש לי עכשיו אפור, ולפני זה היו לי כמה וכמה פסים ירוקים, איך אתה לא רואה פה בעיה? פשוט תמחוק את השליליים, את החיובים הרווחתי ביושר. שני השלילים היחידים שאי פעם קיבלתי היו בכלל מליאו, ש"חילק" לכולם (וצירף: "אמא שלך זונה".).

נ.ב.

"
קצת היפוקטי.

להרוג פרות, חזירים, כבשים וכ'ו זה לגיטימי, אבל חתולים לא? כולם יונקים. חזיר יותר חכם מחתול. (בלי תירוץ של אוכל, נניח שזאת מדורה של תאילנדים והם מנשנשים אותו אחרי זה)."

השוותי בין מצב שבו אוכלים חתול למצב שבו אוכלים פרה.

ו"לך תזדיין מזדיין בתחת בן שרמוטה" - על זה היו מרחיקים משתמש אחר. זה דיבור של ילד ערס בן שלוש עשרה, ציפיתי ממך ליותר, גם אם הייתי אומר שכל החיות על הזין שלי (לא שהייתי עושה את זה, אני מרגיש צורך להסביר כל דבר קטן שאני אומר, שיכול להיות טיפה קריפטי, יש פה הבנת נקרא בעייתית משו בפורום הזה), זה לא דרך להגיב.

יצאת Muscle Head.

OMRI-TURBO 07-05-07 12:40

ציטוט:

יש לי עכשיו אפור, ולפני זה היו לי כמה וכמה פסים ירוקים, איך אתה לא רואה פה בעיה? פשוט תמחוק את השליליים, את החיובים הרווחתי ביושר. שני השלילים היחידים שאי פעם קיבלתי היו בכלל מליאו, ש"חילק" לכולם (וצירף: "אמא שלך :):):):)".).

לא הבנתי מה הבעיה, אחרי השליליים שנתתי לך מלא אנשים נתנו לך חיובי:
ori silver ,suzukiR,pan1c,mosheb,koza,yoggie,deja vu

- Idan - 07-05-07 12:41

ציטוט:

אני אמרתי שאתם צבועים בזה שכ"כ אתם מתרעמים על זה שהורגים חתולים, אבל זה בסדר שיושב לכם כבש, פרה ושאר דברים מתים בצלחת!

אמרתי שלאכול חיות אחרות זה גם גרוע באותה המידה! אתם דפוקים תגידו לי?!?!?!?!? מי בשם אלוקים חושב שזה נורמלי לזרוק חתולים חיים למדורה?!?!??!?!?!?! ואיך הבנתם את זה אני לא מבין?!?!?!?!?!?! פאקינג אפקט העדר.

אתה לא שם לב כמה ההודעות שלך תלושות פה מהמציאות. אני מבין מה אתה מנסה להגיד, (שכאילו מתיחסים לבעל חיים לפי כמה שהוא חמוד וכו'). אבל זה לא העניין, אתה לא מבין? אם היו זורקים עז למדורה התגובה שלי היתה אותה תגובה! זה בכלל לא משנה העובדה שבישראל המנהג הוא לאכול פרה/כבש, השורה התחתונה היא שההרג שלהם הוא לשם מזון בזמן שהרג החתולים הוא סתם לשם הנאה פסיכוטית!
הדוגמא שהבאת עם תאילנד ממש, אבל ממש לא קשורה ואפילו מעצבנת. אנחנו לא חיים בתאילנד והילדים ההם במדורות לא היו תאילנדים שרצו לאכול חתולים. אתה ידעת את זה טוב מאוד וכתבת את ההודעה שלך בנימה צינית ועוקצנית על נושא רגיש.

OMRI-TURBO 07-05-07 12:42

ציטוט:

י

ו"לך תזדיין :):):):):):) בתחת בן :):):):):):)" - על זה היו מרחיקים משתמש אחר. זה דיבור של ילד ערס בן שלוש עשרה, ציפיתי ממך ליותר, גם אם הייתי אומר שכל החיות על הזין שלי (לא שהייתי עושה את זה, אני מרגיש צורך להסביר כל דבר קטן שאני אומר, שיכול להיות טיפה קריפטי, יש פה הבנת נקרא בעייתית משו בפורום הזה), זה לא דרך להגיב.

יצאת Muscle Head.

בקטע של החתולים אין לי גבולות אני יכול להרוג מישהו אם אני רואה אותו עושה כזה דבר, ככה שקללה זה לצאת באיזי. אני בן אדם מאוד רגוע שלא קל להוציא משלווה בקלות, אבל שזה שקורה עדיף שזה לא יקרה.

amir harduf 07-05-07 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO

שלחתי לך הודעה למסן תענה אני צריך לדבר איתך על משהו..

Antonator1 07-05-07 12:44

ציטוט:

בקטע של החתולים אין לי גבולות אני יכול להרוג מישהו אם אני רואה אותו עושה כזה דבר, ככה שקללה זה לצאת באיזי. אני בן אדם מאוד רגוע שלא קל להוציא משלווה בקלות, אבל שזה שקורה עדיף שזה לא יקרה.

גם פה יש לנו גנטיקה דומה...

OMRI-TURBO 07-05-07 12:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
שלחתי לך הודעה למסן תענה אני צריך לדבר איתך על משהו..

אני בדיוק זז, תעשה טובה שלח לי עוד שעה ככה..

gman 07-05-07 14:50

חחחחחחחח עומרי אני רואה שהחתול שלך במאסה אה?!
חחחחחחחח גם החתולה שלי עשתה עליה במסת שומן לקראת החורף...התחילה לאכול 4 פעמים ביום במקום 2...

Night_Wolf 07-05-07 15:21

כמו שהם זרקו את החתולים..צריך לזרוק אותם למדורה פשוט מאוד לא מגיע לאנשים האלה שום דבר פרט למוות בייסורים ולהישרף חי זה המוות הכי קשה שיש!

Night_Wolf 07-05-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xtream101
גם אני ככה עם כלבים....אני זוכר שהייתי ילד קטן בסביבות 8 איך התחרפנתי על ילד יותר גדול
שנכנס ברגל של הכלב שלי(שהיה גור בזמנו בן כמה חודשים)עם מכונית צעצוע כזאת בשלט רחוק...

אני פעם סמתי למישהו "חנג'ו" אם סכין ביד בגלל שהוא זרק אבן על הכלבה שלי כי היא נבחה עליו אני עד היום מצטער שלא סמתי לו דקירה

Ilan-V 07-05-07 15:28

לא יודע אני אישית לא בא לי להיכנס לשם סתם יעשה כואב על הלב

sneori2 07-05-07 15:29

איזה מסכנים! אבל הכי מעצבן שזה לא מעניין תמשטרה!

- Idan - 07-05-07 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
כמו שהם זרקו את החתולים..צריך לזרוק אותם למדורה פשוט מאוד לא מגיע לאנשים האלה שום דבר פרט למוות בייסורים ולהישרף חי זה המוות הכי קשה שיש!

אלה לא יסורים מספיק קשים. מה שצריך לעשות להם זה לקשור כל אחד מהם למיטה בחדר חשוך, לכרות להם את כל האצבעות בידיים, להחדיר להם אינפוזיה עם נוזלים, קצת מרכיבי מזון ותרופות נגד זיהום רק כדי לשמור עליהם חיים ולהשאיר אותם ככה חודשים ארוכים קשורים בלי אוכל, בלי מים ובלי האפשרות לחרבן/להשתין בצורה נורמלית ככה שהם יחיו בתוך השתן והצואה של עצמם.

Now THAT'S agony!

*בהשראת 7 חטאים*

ran7 07-05-07 15:41

פיי בני זונות איך שאני רואה דבר כזה שאנשים עושים אני זורק אותם למדורה אחרי החתולים..

יiסי 07-05-07 15:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אלה לא יסורים מספיק קשים. מה שצריך לעשות להם זה לקשור כל אחד מהם למיטה בחדר חשוך, לכרות להם את כל האצבעות בידיים, להחדיר להם אינפוזיה עם נוזלים, קצת מרכיבי מזון ותרופות נגד זיהום רק כדי לשמור עליהם חיים ולהשאיר אותם ככה חודשים ארוכים קשורים בלי אוכל, בלי מים ובלי האפשרות לחרבן/להשתין בצורה נורמלית ככה שהם יחיו בתוך השתן והצואה של עצמם.

Now THAT'S agony!

*בהשראת 7 חטאים*

בהשראת הסרט הזה בגירסא היפנית שלו בוצע כנראה הרצח של החולה נפש הסיני ההוא לפני חודשיים הוא ראה אותו כמה פעמיים ויצא לחסל אנשים.

SmaMMiT 07-05-07 15:52

רק לא את עוזי שלי:jockey:

עכשיו ברצינות כל אחד שזרק חתול צריך תכלס לזרוק גם אותו!!!!

shahaflol 07-05-07 16:07

כמו שמני אמר, רק לא בכזו הגזמה, חובה להחמיר את העונש למתעללים בבעלי חיים. רצח של בעל חיים צריך להיות, לפי החוק, כרצח של אדם. זה פשוט מעלה לי את הסעיף כשאני שומע על דברים כאלה, ועוד יותר מעצבן אלה האנשים שמשווים בין שחיטת בעלי חיים לשם אכילה לבין מקרים כאלה. מה עובר עליכם? צריך להיות טיפש כדי לחשוב שהדברים דומים אפילו קצת. לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי בע"ח שמתעלל ומענה בשביל הנאתו מתוך אכזריות בבע"ח אחר. חיה הורגת חיה בשביל ההישרדות, ואנחנו לא שונים. מצד שני, שריפה של בעלי חיים בצורה כזו היא לא בשביל לשרוד, נכון?
עומרי, למרות שאני מסכים איתך, בתור מנהל לא מתאים לדבר כך בפורום. בשביל זה יש מסנג'ר!

gman 07-05-07 16:09

ציטוט:

Now THAT'S agony!

*בהשראת 7 חטאים*

חחחחח מזכיר לי קטע מסיינפלד...
"לדעתי לרצוח מישהו זאת נקמה לא טובה מאוד. הלא יסורי עד יהיו עונש טוב יותר? להזמין לו פיצות לבית, מוניות, להתקשר אליו ולנתק...עד שהוא יגיד-'למה הבחור הזה לא הורג אותי וזהו?!?!?'"

Elevation 07-05-07 16:56

ציטוט:

זה לגיטימי שיתנו לי מוניטין שלילי אם הם רוצים, אפילו שלא הייתה סיבה מוצדקת וזה בלי קשר, סה"כ העלתי טיעון, אבל בסדר.

אבל ללכת לכל הודעה שרשמתי בשבועות האחרונים ולתת לי עליה מוניטין שלילי, כמו שאתה עשית, זה ממש ממש לא לגיטימי. החיובים שאנשים אחרים בחרו לתת לי לא קשורים אלייך, זה כאילו שאני אומר שיש לך חיוביים, אז זה בסדר אם עכשיו יתנו לך מלא שלילים, כי זה מתקזז? מה זה מעניינך שקיבלתי חיוביים? התוצאה הסופית היא שיש לי פחות בהרבה משהיה לי.

אתה רוצה לתת לי מוניטין רע, על משהו שלא עשיתי? בסדר. אבל לא בכל הודעה והודעה שלי, עשרות הודעות אחורה. (חבל שלא עשיתי פרינט סקרין שתבין כמה זה אבסורד, יותר מעשר מוניטין שלילי שלך על הודעות לא קשורות שלי.).

מזל שיש פה אנשים טובים שמאזנים. כל מי שהיה בנאדם ונתן לי, אני רואה וזוכר, נחזיר.

Elevation 07-05-07 16:58

ציטוט:

אתה לא שם לב כמה ההודעות שלך תלושות פה מהמציאות. אני מבין מה אתה מנסה להגיד, (שכאילו מתיחסים לבעל חיים לפי כמה שהוא חמוד וכו'). אבל זה לא העניין, אתה לא מבין? אם היו זורקים עז למדורה התגובה שלי היתה אותה תגובה! זה בכלל לא משנה העובדה שבישראל המנהג הוא לאכול פרה/כבש, השורה התחתונה היא שההרג שלהם הוא לשם מזון בזמן שהרג החתולים הוא סתם לשם הנאה פסיכוטית!
הדוגמא שהבאת עם תאילנד ממש, אבל ממש לא קשורה ואפילו מעצבנת. אנחנו לא חיים בתאילנד והילדים ההם במדורות לא היו תאילנדים שרצו לאכול חתולים. אתה ידעת את זה טוב מאוד וכתבת את ההודעה שלך בנימה צינית ועוקצנית על נושא רגיש.

ההודעה שלי בכלל אבל בכלל לא הייתה צינית. אבל בכלל. הצגתי את האבסורד במצב. ואם כן היא הייתה צינית? ושמתי מראה? אסור לי? מזה טאבו? וואו, לא יאמן.

Elevation 07-05-07 17:00

ציטוט:

הא אוקיי, צודק. אם אין לך גבולות, אז אתה צודק, זה בסדר. מותר לך לקלל ככה, כי אין לך גבולות בנושא, לגיטימי. פשוט לי אין גבולות באהבה ובמסירות שלי לאינוס ילדות בנות שלוש, אז מותר לי, כי אין לי גבולות בנושא.

אתה בסדר תגיד לי?!

אני לא מאמין שאתה רציני ובמקום לצאת גבר ולהתנצל, אתה נכנס לפינה המצחיקה הזאת.

ובגלל שהפורום הזה ריגשי, כדאי להבהיר שאין לי אהבה ומסירות לאינוס ילדות בנות שלוש, ואני חושב שזה רע רע רע, נו נו נו, אסור באיסור חמור, מכה על היד, ילד רע!

(הפורום הזה מדרדר מרגע לדודלי, אני בשיא הרצינות רשמתי את ההסתייגות הזאת כי אני יודע שסביר להניח שיש פה איזה בחור בעל מנת אייקיו חד ספרתית שמן הסתם היה מתעצבן על "איך אתה מעז לאנוס ילדות בנות שלוש?!?!!?111111אחדאחדאחד111", מזל שיש פה גם אנשים מסוג אחר, אתם יודעים מי אתם.)

סוליקו 07-05-07 17:04

מהה זה האנשים האלהה !! כאילו עושים את זה כיד ליצור רושם על אנשים ??

והמשטרה ?? איזה גועל נפש

SiX PACK 07-05-07 17:08

רק עכשיו ראיתי את זה, הוציא אותי מהשלווה והרוגע של אחרי סקס פיקנטי....

אני לא אנבל את הפה, פשוט אצהיר שכשארה את האחד שעושה את זה אני עלול לפגוע בו ולהכות אותו.

בושה...

נ.ב, ראיתי שיש פה 100 ומשהו תגובות כבר, האם נוצר פה איזה וויכוח, ראיתי שעומרי טורבו מעורב..

מישהו מוכן להסביר לי על מה הוויכוח..? (אין לי כוח לקרוא 112 תגובות)

Dino Psaras 07-05-07 17:08

ציטוט:

הא אוקיי, צודק. אם אין לך גבולות, אז אתה צודק, זה בסדר. מותר לך לקלל ככה, כי אין לך גבולות בנושא, לגיטימי. פשוט לי אין גבולות באהבה ובמסירות שלי לאינוס ילדות בנות שלוש, אז מותר לי, כי אין לי גבולות בנושא.

אתה בסדר תגיד לי?!

אני לא מאמין שאתה רציני ובמקום לצאת גבר ולהתנצל, אתה נכנס לפינה המצחיקה הזאת.

אמרת יפה, ריספקט.

gman 07-05-07 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
רק עכשיו ראיתי את זה, הוציא אותי מהשלווה והרוגע של אחרי סקס פיקנטי....

אני לא אנבל את הפה, פשוט אצהיר שכשארה את האחד שעושה את זה אני עלול לפגוע בו ולהכות אותו.

בושה...

נ.ב, ראיתי שיש פה 100 ומשהו תגובות כבר, האם נוצר פה איזה וויכוח, ראיתי שעומרי טורבו מעורב..

מישהו מוכן להסביר לי על מה הוויכוח..? (אין לי כוח לקרוא 112 תגובות)

היה וויכוח קטן, אבל רוב התגובות זה שלי של בודיבילדר אלאוואטיאון וסוזוקי...כי היה לנו משעמם בבוקר אז חפרנו בדיון הזה.

אגב עומרי אתה באמת לא צודק. אני חושב שאתה מנצל את היכולת שלך לרעה, אם מישהו אחר היה מקלל מישהו בגלל שהוא חושב שהשני טועה הוא היה מקבל באן,לא?
למה לגביך זה אחרת? מה, כשמישהו לא מסכים איתך אז הוא לא בסדר?

SuzukiR 07-05-07 17:36

חחח באדיבילדר כזה טמבל שזה מדהים כל פעם מחדש

SiX PACK 07-05-07 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
היה וויכוח קטן, אבל רוב התגובות זה שלי של בודיבילדר אלאוואטיאון וסוזוקי...כי היה לנו משעמם בבוקר אז חפרנו בדיון הזה.

אגב עומרי אתה באמת לא צודק. אני חושב שאתה מנצל את היכולת שלך לרעה, אם מישהו אחר היה מקלל מישהו בגלל שהוא חושב שהשני טועה הוא היה מקבל באן,לא?
למה לגביך זה אחרת? מה, כשמישהו לא מסכים איתך אז הוא לא בסדר?

כי הוא מנהל מה לא ברור, ואחד הטובים פה, יש גם את עידן...

gman 07-05-07 17:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
כי הוא מנהל מה לא ברור, ואחד הטובים פה, יש גם את עידן...

אני מסכים שהוא אחלה מנהל, אבל זה עדיין לא מקנה לו אפשרות להתנהג איך שבא לו...

IGOR 07-05-07 17:43

אני לא אחד שמחבב חתולים.אבל יש לי לב לכל הרוחותתתתתתתתתת מה זההההההההההה...........

OMRI-TURBO 07-05-07 17:46

אני לא הולך להתנצל בשום צורה כלשהי על המילים שאני אומר כאשר מישהו פוגע לי בדבר הכי יקר לי.
אבל אתם צודקים אולי מעכשיו אני אשתמש יותר באפשרות שלי לתת מוניטין שלילי כמעט בלי הגבלה כאשר אני יכול לתת כמעט בלי סוף במקום לקלל.

להתחיל מעכשיו?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ