![]() |
ציטוט:
אני להגיד לך תאמת למה אני פה?למה יש פה אחלה אנשים וכייף לדבר איתם זה הכל :) את הידע שלי צברתי מגיל,מעומר ומעוד מלא אנשים שמתעסקים בבודיבילדינג ולא קשורים בכלל לפורום |
ציטוט:
|
ציטוט:
דבר שני, איך פורום עולה?, איך פורום עוזר?, בזכות המשתמשים!! זה כל התכלית של פורום, משתמשים שמגיבים ועוזרים ובכך נוצר מרכז מידע ענק, שמשמש עזרה לאנשים חדשים ולמשתמשים אחרים, אותם משתמשים שעזרו והרימו ת'פורום קיבלו סכין בגב, שאחרי הכל, לא יכולים לראות או להגיב בפורום V.I.P... |
אתם שמים לב שלא הגבתם לטענה שלי? מוזר מאוד, לאף אחד לא היה באמת מה להגיד, פורום הוא פורום ולא יותר מזה..
|
אפשר לחשוב שיש בvip סודות מדינה.
מעניין מתי יצטברו כל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר לשאלות של אנשים בפורום. |
ציטוט:
פורום נועד בשביל שלכולם (לפחות לאלה שלא עושים בעיות) תהיה אליו גישה, ומכאן הרי שפתיחת פורום Vip או איך שלא קוראים לזה זה רעיון שמבוסס על גישה מתנשאת, יהירה ופתטית. למה לכם מותר ללמוד, לדעת ולהשכיל ממאמרים וכ'ו, ואילו לאחרים שהם לא מקורבים ומסיבה זו או אחרת לא קיבלו גישה לפורום הזה, אין את הפריבליגיה? קחו את זה לתשומת ליבכם. |
ציטוט:
אני תרגמתי שני מאמרים, תכנתתי ובניתי מחשבון תזונה, בניתי מדריך לחלומות צלולים ועוד הרבה דברים שלא עולים לי בראש כרגע ואני בפורום יותר מחצי שנה, אין לי שגיאות כתיב אני בוגר ומנומס, ולא קיבלתי שום VIP! |
מחר ב8 בערב כולם בכיכר רבין מקימים אוהלי מחאה
לאחר מכן עוברים בית בית של כל מנהל פה ומפגינים עד שנקבל תשובות והסדר כראוי |
ציטוט:
|
כןן לפחות לצפיה !!
אני איתכם אחים ! |
ציטוט:
|
דבקה לאלה שכן צריכים לקבל לא נותנים
|
ציטוט:
|
כל מי שהצטרף למאבק לא מגיבים לפורום תזונה!! על תשכחו, במידה ולא תהיה היענות נעבור שלב!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שמעלה תמונות לזירת גולשים דמו בראשו!! הישמרו לכם! |
ציטוט:
יש לך איזה שהיא בעיה , טענה , מענה? אתה מוזמן ליצור קשר . אתם חושבים שתשיגו את המטרות שלכם באמצעות שביתה, אני חושב אחרת.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אין לך משהו חכם להגיב, אל תגיד כלום. |
אתה מבין הרי שאם אתה "משבית" את פורום תזונה אנשים לא יכולים גם לשאול שאלות? אתה יורה לעצמך ברגל, זה לא מאיים על מישהו שאתה ספציפית לא תגיב שם. הפורום הזה היה קיים הרבה לפניך והוא יהיה קיים הרבה אחריך. אל תהיה כזה יהיר.
|
כבר מזמן ברור ש Vip זה לא לפי תרומות.
כי באמת, עד עכשיו הייתי צנוע, אבל בתרומות של סרטונים, מאמרים, ראיונות וכאלה אני עברתי בהרבה כמה מחברי ה Vip הזה... תרגמתי 4 ראיונות מרוסית לעברית לכל הרוחות! וככה גם עוד כמה אנשים. |
כל אלה שנגד ה"מרד" הזה
תבינו, אנחנו לא צריכים את המחקר שנוסה על חולדות דרום אפריקאיות שהתפרסם לפני שתי דקות את זה כמו שליאו אמר, אפשר למצוא בקלות בימינו עם האינטרנט. הבעיה היא שאתם סתם נותנים הרגשה לא נעימה, (כמו שבשואה אסור היה לקנות אצל יהודים..... נו אז יהודי מה אכפת לך? זה לא שהרסנו לך את העסק! יהודים אחרים יקנו אצלך) וכשמישהו פה כתב משהו בסיגנון "לא מתאים לכם תילכו" אז תבין שאם ממחר כ-ל המשתמשים לא נכנסים לפה יותר... אין בכלל צורך בvip כי "החכמים" יוכלו לדבר בכל התת פורומים פה בלי ש"חסרי ידע" יפריעו להם |
דניאלו ושאר החברים,
כמו שזה נראה, נושא הפורום החדש לא הובהר כראוי, וברגע שזה מגיע להודעה כזאת מצדך , אני מרגיש עם זה ממש רע ולא טוב, אם חבר'ה איכותיים כמוך מרגישים ככה. לדעתי זה עקב חוסר תקשורת או הסברה שלנו או שלי ושאר המנהלים כצוות הנהלה. הרעיון של הפורום הוא לא ליצור ריחוק כלשהו או קהילה של "מיוחסים" ממש ממש לא. הרעיון הוא להעלות את רמת הפורום למצב כזה שעוד אנשים ירצו להכניס ולהנות ממנו. שאנשים רבים שרק מציצים בפורום מבלי להרשם, או למתאמנים תחרותים ואחרים שיכנסו וירשמו בו. עד כה לא עשינו את זה, אך לדעתי שווה לכתוב בפניכם מה החלטנו בפגישת ההנהלה האחרונה שעשינו. לפני חודשיים נפגשנו מנהלי הפורום והגענו לכמה החלטות שמטרתם היא להרים את רמת הפורום. הרעיון הוא ליצור פורום "עשיר" יותר שיפתח פער מסויים(וזמני) מהפורום הקיים. וברגע שנחבר את שני אלו, הפורום הרגיל ידביק ויעלה בעבקות הפורום החדש. תוכנית העבודה שחשבנו עליה היא כזאת: 1. פתיחת פורום חדש. 2. לתת הרשאות למנהלי הפורום וכותבי מאמרים. 3. מתן האופצייה לתת לאנשים המעונינים להכנס לפורום גם כן ולעזור בקידומו 4. החדרתם של מאמרים, מחקרים ומאמרים חדשים. 5. עריכת הפוסטים והכנתם לקריאה בפני כל הגולשים. 6. תאום עמדות וציפיות, ניהול הפורום וכדומה. 7. פתיחת הפורום רשמית לכל קוראי הפורום + אורח מיוחד שיכנס לפורום כהפתעה ליום "הפתיחה". על השלבים הללו אנחנו שוקדים אנחנו תמיד נתנו את האופצייה לפנות אלינו ולקבל הרשאה להכנס לפורום ולעזור בו, אנחנו תמיד מחפשים אנשים איכותיים. אני יכול לומר ש 95% מהפניות שקבלנו התקבלו בברכה וקיבלו את האישור להכנס לכתוב בפורום. למה, כי האנשים שפנו הם באמת איכותיים, עוזרים ותורמים, ואין לי ספק שאם אתה היית פונה או אחרים מאותה רשימת אשנים שהצגת היו פונים, היו מקבלים גם הם. הפורום הוא לא ה"כנסת", הרעיון הוא לא מלחמות ולא חיכוכים, אלא קהילה שעוזרת אחד לשני. בניגוד ל"קהילות" אחרות: מלבד איזה פרסומת שיש לנו בפורום מצד ימין, אנחנו לא דוחפים בפורום לקנות/למכור ולא מכניסים פה אינטרסיטים מכירתיים. הרעיון הוא ליצור קהילה ענקית וחזקה שלכולם יהיה חלק ממנה. נסה להכנס לנעלים שלי ושל ההנהלה, לאחר שאנשים פונים אלינו שצריך לקדם את הפורום, אנחנו מנסים לעשות את הדבר שיהיה הטוב ביותר ולשתף בו כמה שיותר אנשים, המטרה היא חיובית בלבד. אני ממש מקווה שתבין את כוונותיף ותבין שצריך לשתף פעולה ביחד לקידום של הפורום (הרגיל והחדש), יש עוד הרבה דברים שצריך לעשות בו וכל עזרה מצדכם רק תחזק אותו. בתודה! |
ציטוט:
|
תפנה לשואה, היא כל כך רלוונטית, ממש אנלוגיה מושלמת. דמגוג.
אני לא דואג לך, כולם לא יוכלו לשאול באותה מידה. זה תמוה, כי חלקם אנשים ששואלים לא מעט. אתה הולך בגישה של הכל או כלום שאתה לא מרויח ממנה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאללה, עוברים לפורום המתחרה חחח!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בלי הצעות מיותרות |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח תיזהר Antonator1, עוד יביאו לך אזהרה:helpsmilie:!
ומה תעשה אז? לא תוכל להגיב בלי להסמיק קלות כשתראה בצד שכתוב אזהרה |
גיל תבין, הבנו ת'כוונה הטובה, אבל פשוט יוצרים פה אנשים סוג ב, נוצר פילוג בין "פשוטי עם" ל כביכול "הכבדים" האלפיון העליון, וזה נותן פשוט הרגשה נמוכה וזה לא נעים, למה שאני יושב בפורום הזה שנתיים פחות או יותר אם המון הודעות ואני די ותיק, צריך להרגיש סוג ב'? למה עוד מאות משתמשים אחרים צריכים להרגיש שהם לא שייכים כי הם לא ב Vip? זה מה שאני מנסה למנוע, עכשיו שאתם מודעיים שתפתחו לקריאה את פורום Vip לשאר גולשי הפורום, משמח אותי ואחרים, אבל לא הייה צורך ב"הפתעה", הייתם צריכים להודיע מהתחלה על התוכניות לעתיד כדי למנוע, התקוממיות כאלה, ומחאות, עד כאן דבריי, מקווה שתקח לתשומת לבך.
|
אה סבבה ..
נעול ? |
כולה פורום
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ