![]() |
כשהייתי ילד בערך בגיל 11-12 הייתי במצב בריאותי לא טוב, כמעט ונהייתי אנורקס. (הייתי בגלל זה כל הזמן אצל רופאים ולא הרגשתי טוב רוב הזמן והייתי מאוד חלש) כמעט ולא אכלתי והייתי נראה כמו שלד.
יום אחד קמתי ואמרתי לעצמי זהו אני לא ממשיך לחיות ככה והתחלתי מאז להתעסק בספורט. בהתחלה הייתי בכדורגל תקופה מסויימת, אחר כך עברתי לטאקוונדו שזה אומנות לחימה. ואחרי שנה בערך התחלתי להתעסק באתלטיקה קלה - הייתי אתלט והבאתי מדליית זהב בקפיצה לגובה. ובסוף גיליתי את עולם הבאדיבילדינג בזכות אליאב קרייסלר התותח והחלטתי שזה התחום שאני רוצה לאמץ. |
ראיתי דלת באמצע קיר נכנסתי לבנייין איפה שהיתה הדלת בקיר , מדברר שזה חדר כושר ואז ניסיתי כמה מתקנים.. וו אהבתי את זה כי גם הייה תחושת פאמפ..
וזהו.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
i was so much fat that when i wanted to see where im aiming with my pe&%is
i couldnt saw it |
1.85 של 62 ק"ג+- אומר הכל לא?....
|
ציטוט:
|
חחח בסדר עליתי כבר ל76 קילו=]סוף הקיץ אני מקווה להגיע ל78
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח אתה יודע מה מצחיק שלכל אורך הדרך ידעתי שיהיה לי קשה להיות בחור גדול כי אני ממש דק במבנה עצמות ואז גם לא הייתה עליי מסה , אני מוכשר בהרבה מיקצים באתלטיקה וכאלה אבל דווקא את הספורט שהכי מאתגר אותי מבחינה פיזית אני בחרתי , ובסוף תוצאות באות :sbb4: |
ציטוט:
כמו תמיד.. |
ציטוט:
|
תמיד היייתי נמוך ושחיף וחברים שלי שכולם גבוהים מאוד אמרו לי לך לחדר כושר לפחות תפתח שרירים אם אתה נמוך וגם ככה היה לי משעמם בחופש אז פשוט נרשמתי בהתחלה לא ידעתי כלום כמובן אבל לאט לאט החכמתי
|
ראיתי סרטונים בערוץ הקניות מגיל 4 :p :p ואז החלטתי שאני רוצה להתחיל להתאמןןן :) :)
|
הייתי שמנמן חח 1.85 על 86 ק"ג בלי שרירים בכלל
(פעם ראשונה שעשיתי דחיקה גם מוט ריק לא הצלחתי חח) אמרתי לעצמי השנה חאלס נמאס לי ירדתי ל77 ק"ג אבל גם פיתחתי קצת שרירים בתקופה הזאת.... |
היה נמאס לי להיות חסר צורה
|
הפסקתי לעשן והחלטתי שאני רוצה לשפר את הגוף ולהגיע כמה שיותר למיצוי הפוטנציאל שלי...
|
התחלתי להתאמן רק כי הייתי שמן 69 ק"ג על 1.63. אחרי כמה זמן במכון ניגש אחד המדריכים לחבר שלי ואמר שהוא רואה עד כמה הוא מתאמן קשה ורצה למכור לו אבקת חלבון. אני התעצבנתי:"אני עובד פי אלף יותר קשה ממנו, למה רק לו "מגיע"?" ואז עשיתי חיפוש באינטרנט על אבקות חלבון, הגעתי לישראלבודי והתמכרתי...
|
ציטוט:
שרירים |
ציטוט:
אז לא איכפת לך להיות שמנה עם שרירים? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ