ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הרב עובדיה: חיילים נהרגו כי לא שמרו מצוות (https://israelbody.com/showthread.php?t=17872)

Shir =] 28-08-07 09:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
צדיק באמונתו יחיה

וואלה? אז למה כולם אומרים איש?

zidan 28-08-07 09:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shir =]
וואלה? אז למה כולם אומרים איש?

זה עיוות של המשפט כדי שיתאים להיות בן זמננו,אפשר להגיד שזה משפט חדש לגמרי.
המשפט "צדיק באמונתו יחיה" לקוח מהתנ"ך ולא מדבר על לחיות איך שבא לך,הוא מדבר שתחי בדרך ה' וכל זה,את מבינה?

Mazoz3 28-08-07 09:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X

שיילך להזדיין.
שהוא ויהוה שלו יבואו לעמוד במחסומים וישמרו עלינו ויחיו בגלל שהם שומרים מצוות.
פשוט בושה. ממש הסתה.

SuzukiR 28-08-07 09:34

כרגיל כל מי שקילל פה את הרב עובדיה אם כל הטעות שהוא עשה וימשיך כנראה לעשות לא יודע
שאסור לקלל רבנים ובטח שלו לאכל להם למות

עכשיו גם אני מסכים איתכם פה זה ביזיון מה שהוא אמר אבל אתם הולכים שדודים לרגליי התיקושרת

הם רוצים שתקללו אותו הם רוצים שתישנאו אותו
הם רוצים כי אז זה משקף את כל היחס שלכם כלפי דתיים

אפילו שתגידו לו עדיין זה ישפיע בתת מודע שלכם

אם כמה שהרב עובדיה עושה שטויות ואני לא מי מערציו
אבל יש דברים שאתם לא יודעים לגביו ושאני לא יציןן פה כי אתם רק תימצאו דרך אחרת להכפיש לזלזל לקלל אותו

Shir =] 28-08-07 09:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
המשפט "צדיק באמונתו יחיה" לקוח מהתנ"ך ולא מדבר על לחיות איך שבא לך,הוא מדבר שתחי בדרך ה' וכל זה,את מבינה?

אה תודה =]

goldBEN 28-08-07 16:07

ציטוט:

אה תודה =]

תסמכי על מה שאני רושם. (:

ציטוט:

הכוונה היא להיות בן אדם ולחיות לפי 10 הדברות, נכון? זאת היא הדרך האמיתי של ה', לא?

Night_Wolf 28-08-07 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
כרגיל כל מי שקילל פה את הרב עובדיה אם כל הטעות שהוא עשה וימשיך כנראה לעשות לא יודע
שאסור לקלל רבנים ובטח שלו לאכל להם למות

עכשיו גם אני מסכים איתכם פה זה ביזיון מה שהוא אמר אבל אתם הולכים שדודים לרגליי התיקושרת

הם רוצים שתקללו אותו הם רוצים שתישנאו אותו
הם רוצים כי אז זה משקף את כל היחס שלכם כלפי דתיים

אפילו שתגידו לו עדיין זה ישפיע בתת מודע שלכם

אם כמה שהרב עובדיה עושה שטויות ואני לא מי מערציו
אבל יש דברים שאתם לא יודעים לגביו ושאני לא יציןן פה כי אתם רק תימצאו דרך אחרת להכפיש לזלזל לקלל אותו

מסכים אם כל מילה.
גם אני לא כלכך מעריץ את הדיעות שלו או אותו אבל התקשורת רושמת הרבה שטויות ולא צריך ישר לקפוץ ולהאמין לכל דבר ...סתכלו מה התקשורת רושמת על פיתוח גוף בכתבות בזמן האחרון נכון בולשיט?הם רושמים שאבקות זה סטרואידים וכל החרטות האלה ואנחנו יודעים שזה שטויות ולא מתרגשים מזה רק טוענים כמה שתקשורת מפגרת אז אם הם מגזימים ומתנהגים כמו מפגרים בנושא אחד תהיו בטוחים שגם בשאר הם יעשו אותו דבר!
הכל בישביל רייטינג מסריח ובישביל שעוד אנשים יקראו את השטויות שלהם ושהם ירוויחו מזה.

Shir =] 28-08-07 16:42

עעפ"י חוקים ומצוות, לא רק 10 הדברות.

goldBEN 28-08-07 16:43

ציטוט:

עעפ"י חוקים ומצוות, לא רק 10 הדברות.

המצוות זה אחד הבולשיטים הכי גדולים ששמעתי בחיים שלי...יש כאלה מצוות מעאפנות....עזבי...
החוקים שהם עשרת הדיברות זה מה שהאלוהים נתן וזה מה שצריך לפי דעתי. זה הכול. לא צריך יותר מזה.

Shir =] 28-08-07 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
המצוות זה אחד הבולשיטים הכי גדולים ששמעתי בחיים שלי...יש כאלה מצוות מעאפנות....עזבי...
החוקים שהם עשרת הדיברות זה מה שהאלוהים נתן וזה מה שצריך לפי דעתי. זה הכול. לא צריך יותר מזה.

"צדיק באמונתו יחיה" =]

goldBEN 28-08-07 16:47

ציטוט:

"צדיק באמונתו יחיה" =]

חתמת את פי. (:

Shir =] 28-08-07 16:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
חתמת את פי. (:

טוב שכך :P

Coleman 28-08-07 16:58

הוא יכול לשבת לכל המדינה על הזין...לא סובל את הטמבל המגמגם הזה

flikeron 28-08-07 17:07

איך הוא לא מתבייש להגיד דבר כזה!!! אחרי המלחמה הייתה כתבה ענקית בערוץ 2 על קצין שאני לא זוכר את שמו שהקריב את את עצמו וקפץ על רימון בשביל להציל את החברים שלו והוא היה דתי ושמר מצוות והולך כל בוקר ב5 ללמוד אם הרב לימודי תורה אני כל כך זוכר את הכתבה פשוט גועל נפש איך הוא לא מתבייש להגיד דבר כזה

barak 28-08-07 17:13

ראיתי עכשיו כתבה בעיתון שהרב התכוון לחיילים מימי המקרא ולא לחיילים של ימינו. וגם: כל ישראל ערבים זה לזה, כלומר, הוא התכוון שבגלל חטאי העם, חיילים מתים. הוא לא התכוון שחייל ספציפי מת כי הוא לא שמר מצוות

Shir =] 28-08-07 17:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barak
ראיתי עכשיו כתבה בעיתון שהרב התכוון לחיילים מימי המקרא ולא לחיילים של ימינו. וגם: כל ישראל ערבים זה לזה, כלומר, הוא התכוון שבגלל חטאי העם, חיילים מתים. הוא לא התכוון שחייל ספציפי מת כי הוא לא שמר מצוות

זה מסביר הרבה דברים...

tomerA 28-08-07 17:26

חחחח אז הוא חסר טאקט בטירוף
מה הקשר עכשיו חיילי המקרא!?!?!?!?!
תירוץ עלוב

AmitMa 06-09-07 13:15

התקשורת אכלה לאנשים את המוח! איך אתם מאמינים לכל דבר?! תחקרו בעניין ותבינו שהרב(!) עובדיה הוא ג-א-ו-ן. בושה שאתם מאמינים לכל דבר שהתקשורת אומרת ועוד יותר בושה שככה מדברים על ישות כמו הרב עובדיה יוסף.
וכפיה דתית?! מה בדיוק הוא אמר שזה כפיה דתית?! הוא בלבל את השכל והפיץ את זה כדי שכולם יאכלו שקרים??? הוא אמר שכל עם ישראל ערֵבים זה לזה וצריכים להשתדל להתחזק כי זה פוגע בחיילים שלנו! אם מישהו כופה פה זאת התקשורת, כפיה חילונית.
והעיקר על התפילה לשלום החיילים והמדינה שהרב אמר בסוף השיעור התקשורת שכחה לכתוב...

Mikeo 06-09-07 14:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barak

הוא אמר בפירוש בנאום שלו "חיילים נהרגים בגלל שלא שמים תפילין", אמנם לא בצורה הזאת ישירות אבל ככה הוא אמר. זה מאוד מעליב שהוא באמת חושב דברים כאלו, שהקשר של יהודי לקב"ה מסתכם בתפילות והנחת תפילין ומצוות. הקשר בין יהודי לאלוקים הרבה יותר עמוק מזה, מה, אתה עושה טובה ל-ה' שאתה מניח תפילין? אתה עושה את זה בשביל עצמך ובכדי לזכור את האמונה שלך. נמאס לי כבר לשמוע את כל הרבנים שאומרים שמי שלא מניח תפילין הוא חוטא לה' ולא יהודי, וה' יעניש אותו וכוליי...
מה אנחנו מאמינים באלוהי זעם? שאם לא מקריבים לו קורבנות זה מכעיס אותו והוא בא לפגוע באנשים? אלוהי ישראל הוא בראש ובראשונה שומר המוסר והרחמים וחשוב לו הרבה יותר שאנשים ידאגו אחד שני ולא יפגעו אחד בשני מאשר שיקיימו את תפילותיו, וזה נאמר אינספור פעמים בתנ"ך...

ZoonD 06-09-07 14:39

הרב עובדיה מזמן הפסיק להוות סמל ...
כל הקשרים שלו לפוליטיקה הרסו אותו...
ואני חושב שהוא גם סטה מדרך הישר
אני פשוט מרגיש שהוא התלכלך

ורק הכסף מעניין אותו ...

מבחינתי אין צורך להתיחס לאדון הזה , ידייו טבולות עמוק בפוליטיקה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ