ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סיכום תחרות מר ישראל נאבבא 2007 (https://israelbody.com/showthread.php?t=18155)

Night_Wolf 31-08-07 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmaMMiT
גדי ברכות ואיכולים על הזכיה שלך:sbb4:

באמת איפה הייתה אחי?!איפה הרעל?איפה המוטיבציה?!
באו חבר'ה מירושלים אחי אני זוכר שפגשתי שם את IGOREK :flowers: :sbb4: :ohmy:

SmaMMiT 31-08-07 13:44

מצטער אחים שלי רציתי לבוא כל כך:(
אולי זה יעזור קצת להבין..
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=28818

אליאב קרייסלר 31-08-07 13:57

למה אני לא רואה פה שום מילה על עומר שהיה הכי גדול בקטגוריה שלו וצבוע הכי טוב
חחחחחח אני וגלעד צרחנו לו מהקהל כמו משוגעים הוא כל שניה העיף אלינו מבט וצחק
רק חבל שהוא עלה לבמה כמו זומבי כולו היה עייף מת מלא התכווציות חבל שהוא לא יכל להראות את הרגליים הענקיות שלו כמו שצריך הוא לא יכול היה לכווץ אותן.
---------------------------

בקטגוריית מעל 90 אני חולק על השופטים לדעתי הכושי היה צריך לקחת את יוני למרות החיטובים של יוני ברגליים יש לו חזה זוועתי ג'ינו בגודל המוח וחוסר פרופורציה עם הכתפיים הגדולות האלו.

Kachok 31-08-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גדי 21
תודה רבה לכם, מצטער אם הייתי קצת אדיש, הרגשתי מאוד לא טוב אחרי התחרות.. אבל אני שמח לדעת שזה אתם.. עלו והצליחו.

כן אחי שמתי לב שנראת "הייי"....מין הבעת עייפות מעורבת בשמחה
בכל מקרה שוב,נראת חבל"ז

Kachok 31-08-07 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
רק חבל שהוא עלה לבמה כמו זומבי כולו היה עייף מת מלא התכווציות חבל שהוא לא יכל להראות את הרגליים הענקיות שלו כמו שצריך הוא לא יכול היה לכווץ אותן.

בקטגוריית מעל 90 אני חולק על השופטים לדעתי הכושי היה צריך לקחת את יוני למרות החיטובים של יוני ברגליים יש לו חזה זוועתי ג'ינו בגודל המוח וחוסר פרופורציה עם הכתפיים הגדולות האלו.

הכתפיים נשארות במשפחה
אהמ אהמ

טל יואב 31-08-07 14:24

טוב רק עכשיו התעוררתי לכן התגובה שלי מאוחרת , לא קראתי את כל השרשור לכן יתכן שאני יחזור על דברים מסויימים .

היה כיף פשוט כיף גדול באתי עם אשתי והיה גדול . במיוחד לפגוש את כולם אפילו את גרישה אני הראשון שצעקתי גרישה אתמול ואז כולם הצטרפו .
מאחורי ישב כפיר התותח מהחנות ברמת גן איזה ידע יש לנקניק חבל על הזמן .
על ידי ישב Rpg12 אחלה בחור נחמד מאוד .
צר היה לי מעט על האדמו"ר ועומר לנדאו בכל זאת הם כמו אחים שלנו והם לא הגיעו לשלישייה קצת כואב .

הייתה תחרות מצויינת ישבתי ליד גיל גם האולם היה מפוצץ לגמרי , קטע שאף אחד לא יודע בטוח ואני חייב לציין אותו .

בקטגוריה של גדי טורני התותח שזכה ובצדק , לקראת סוף המקצה הוא הרגיש ממש לא טוב וכמעט התעלף אמא שלו ישב שורה מתחתיי והיא שמה לב שבן שלה עוד שניה מתעלף וזה נורא הלחיץ אותה ובצדק לא היה להם מים בכלל לתת לו . כפיר המלך שישב שורה מעליי העביר לי את הבקבוק מים מינרלים שלו אני העברתי את זה לאמא שלו שהעבירה למישל האח שניצח לפני שבועיים אצל אשר . מישל עמד במעבר למטה שתה לו כמע את כל המים בסוף זרק לו בהשטחה ובאלגנטיות את הבקבוק לבמה , את גדי לא עיניין הגביע או התוספים באותו רגע רק הבקבוק מים שנשלח לו משמיים על ידי אחיו הגדול .(כשקוראים את זה , זה לא נשמע משהו צריך לראות את הקטע כדי להבין )

אני יכתוב עוד הרבה בהמשך חייב לזוז .

megashape 31-08-07 14:35

וואלה אני משתגע מה עם תמונות כבר???

ניגרי ענק 31-08-07 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר

לא קראת את ההודעה שלי, החמאתי לעומר על מה שהיה מגיע לו.
אגב, כרגע ראיתי תמונה של באק דאבל בייספס חוסאם נגד עאדל, ואני חייב לציין שעאדל נראה הרבה יותר טוב, אבל הרבה.
פשוט לא יאמן!

Daniel-Barak 31-08-07 15:26

אביב! תשאיר את האי-מייל שלך פה, או שתשלח לי אי-מייל, בדחיפות בבקשה!
hisairness@walla.com

Goldberg 31-08-07 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
לא קראת את ההודעה שלי, החמאתי לעומר על מה שהיה מגיע לו.
אגב, כרגע ראיתי תמונה של באק דאבל בייספס חוסאם נגד עאדל, ואני חייב לציין שעאדל נראה הרבה יותר טוב, אבל הרבה.
פשוט לא יאמן!

איפה ראית תמונות מהתחרות ?!
תמונות שאתה צילמת או מאיזה אתר ?

PcGunMan 31-08-07 15:50

נשמע שהיה מעניין...לגבי גדי אני מבין שהוא סבל הרבה אבל לפחות הוא לקח ראשון אחרי כל המאמץ
כל הכבוד!:jockey:

ניגרי ענק 31-08-07 16:15

גלעד אחי שלחתי לך כמה תמונות במייל.

PcGunMan 31-08-07 16:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
גלעד אחי שלחתי לך כמה תמונות במייל.

:mad: אתם לא מתכוונים לעלות בקרוב?:jockey:

גדי 21 31-08-07 16:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
יאללה חביבי ,תתאושש ותאכל אתה צריך להרחיב את הקיבה כי הבטחתי לקחת אותך לפאפאגיו ,ואני הולך גם לקיים ! :)

אני מחכה חבר..

גדי 21 31-08-07 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
טוב רק עכשיו התעוררתי לכן התגובה שלי מאוחרת , לא קראתי את כל השרשור לכן יתכן שאני יחזור על דברים מסויימים .

היה כיף פשוט כיף גדול באתי עם אשתי והיה גדול . במיוחד לפגוש את כולם אפילו את גרישה אני הראשון שצעקתי גרישה אתמול ואז כולם הצטרפו .
מאחורי ישב כפיר התותח מהחנות ברמת גן איזה ידע יש לנקניק חבל על הזמן .
על ידי ישב Rpg12 אחלה בחור נחמד מאוד .
צר היה לי מעט על האדמו"ר ועומר לנדאו בכל זאת הם כמו אחים שלנו והם לא הגיעו לשלישייה קצת כואב .

הייתה תחרות מצויינת ישבתי ליד גיל גם האולם היה מפוצץ לגמרי , קטע שאף אחד לא יודע בטוח ואני חייב לציין אותו .

בקטגוריה של גדי טורני התותח שזכה ובצדק , לקראת סוף המקצה הוא הרגיש ממש לא טוב וכמעט התעלף אמא שלו ישב שורה מתחתיי והיא שמה לב שבן שלה עוד שניה מתעלף וזה נורא הלחיץ אותה ובצדק לא היה להם מים בכלל לתת לו . כפיר המלך שישב שורה מעליי העביר לי את הבקבוק מים מינרלים שלו אני העברתי את זה לאמא שלו שהעבירה למישל האח שניצח לפני שבועיים אצל אשר . מישל עמד במעבר למטה שתה לו כמע את כל המים בסוף זרק לו בהשטחה ובאלגנטיות את הבקבוק לבמה , את גדי לא עיניין הגביע או התוספים באותו רגע רק הבקבוק מים שנשלח לו משמיים על ידי אחיו הגדול .(כשקוראים את זה , זה לא נשמע משהו צריך לראות את הקטע כדי להבין )

אני יכתוב עוד הרבה בהמשך חייב לזוז .

תודה רבה טל.. עכשיו אני יודע מהיכן הגיעו המים, ממש הצלתם אותי, הרגשתי על סף איבוד הכרה.
עכשיו, בדיעבד לראות את הקטע ובדיוק כפי שתיארת זה ממש מצחיק, 10 שניות של פסק זמן במרכז הבמה לוגם מים מינרליים - יכול היה להיות אחלה פרסומת.
ותודה על הפרגוןטל, יצא לי לראות אותך רק בהרף עין, ממש לשניה, מצטער שלא ניגשתי לומר שלום, שוב, כי הרגשתי ממש לא טוב, רציתי רק לנוח.

Meir787 31-08-07 16:57

תמונות בקרוב.. יש לי איזה 170mb תמונות, אני מעלה לרפידשר

benwin21 31-08-07 17:10

אל תעלה לראפיד שייר מאיר.

תעלה הנה:
http://www.filefront.com/

מורידים ללא הגבלה של זמן(אולי 5-10 דקות לא יותר)

dstyle 31-08-07 17:18

באתר של נאבא אין תמונות עדיין=\בדקתי

j3d 31-08-07 17:22

הייתה אחלה תחרות. צילמתי מלא, נגמר לי המקום בקרטיס עד שהגיעו לקטגוריה הכבדה וגם הסוללות נגמרו :(

הנה התמונות
http://www.ironews.net/results/nabba_mrisrael2007

Meir787 31-08-07 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
אל תעלה לראפיד שייר מאיר.

תעלה הנה:
http://www.filefront.com/

מורידים ללא הגבלה של זמן(אולי 5-10 דקות לא יותר)

כבר העליתי חלק אחד לראפידשר, אבל מה הבעיה להתנתק ולהתחבר ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ