![]() |
דניאל תאמין לי שיתוק שינה זה עוד דבר נחמד לעומת דברים שיש.
תחפש מה זה מסע אסטרלי אתה משתין בתחתונים מפחד (יש גם אנשים שנכנסו למוסד לחולי נפש בגלל זה) עצה שלי אחי אל תתעסק בזה. |
דניאל אתה לא לבד.קרה י את אותו הדבר לפני שבוע..אין לי מושג למה זה קורה.אבל זה נורא מפחיד!
|
ציטוט:
כשאתה ישן, הגוף מנטרל את מערכת העצבים כדי שלא תעשה באמת את מה שאתה חולם. ולפעמים כשאתה מתעורר בבת אחת הגוףלא מספיק להחזיר את מערכת העצבים לפעולה ולוקח לו מעט זמן, זה הכל. |
ציטוט:
אשכרה כאילו הנשמה יוצאת מהגוף ומטיילת בעולם?!? וואייי איזה חזקקק אנימת לדעת איך עושים את זה אני יעוףף בעולם האמיתי כמו קלארק קנטטט יש למישהו מדריך?! |
ציטוט:
עריכה: הנה האתר: http://www.magick.co.il/ תלחץ מיסטיקה>מסע אסטראלי. אתר מאוד מעניין, אבל אני מזהיר שוב! אני לא ממליץ לנסות את זה!! זה דבר מאוד מפחיד, אתה יכול לקבל טראומה לכל החיים מזה ותדע שיש אנשים שמתו בגלל זה. הם התאבדו מהטראומה הקשה שהם קיבלו מזה. חברים, אין לכם ניסיון בזה אתם נכנסים לתוך עולם אפל וזה יכול לגרום לכם לבעיות. תקשיבו לי, אל תכנסו לזה. |
מה ההבדל בין חלום רגיל לצלול?
ומה זה צלול בכלל? |
ציטוט:
לעוף..לירות אש מהידיים להגדיל את הזין בעוד 50000 סנטימטר. בחלום צלול אתה מודע לכך שאתה בחלום ואתה יכול לעשות דברים שבלתי אפשרי במציאות לעוף,לרוץ במהירות האור וכו' |
ציטוט:
אם אני יצליח אני יודיע לכם!! |
ציטוט:
בכל מקרה אם אתה בכל זאת רוצה לנסות את זה, תקרא היטב את המדריך ותקפיד שאתה עושה הכל כמו שצריך. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ZzzzZzzz |
ישנת עד 11?
כמה שעות אתה ישן בן אדם? |
חוץ מזה איך אפשר לפחד מחלום ??? WTF ?
אחת אמר שזה טראוומה בלה בלה בלה ?!?!?!? איפה אתם חיים ? הלוואי וחלומות רעים היו הדבר הכי גרוע בחיים שלי !:dry:... דרך אגב יש משהו יותר מלחיץ : אתה קם מהמיטה בלילה,הולך בחדר פתאום נופל,מתעורר... עוד פעם אתה קם מהמיטה,הולך,נופל,מתעורר, עוד פעם,עוד פעם,עוד פעם,וזה לא נגמר,ואתה כבר חושב לעצמך (אתה מתחיל להבין שזה חלום) מתי זה יגמר לאזעזאל ... חפרתי אה ? |
לי קרה פעם חוויה חוץ גופית הנשמה שלי כזה הייתי בחוץ ואז הסתכלתי על הגוף שלי יושן במיטה זה היה מפחיד מרוב הפחד התעוררתי
|
היה לי פעם את זה גם,כל כך פחדתי ניסיתי לצעוק לא הצלחתי,ניסיתי לזוז גם את זה לא הצלחתי לעשות אחרי איזה כמה זמן במצב הנוכחי פתאום זה השתחרר,אני זוכר שישנתי חודש עם טלוויזיה בווליאום דיי גבוהה בגלל זה.
|
ציטוט:
צוחק איתך,אל תקח ללב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יאללה עוד מעט אימון אחרון לפני הגיוס :) |
חחיחחחחחח נשמע מגניבבב אחיקו :)
תרגיש טוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ