![]() |
מה היה רשום שם ? 0_ם
אני כבר לא זוכר המוח שלי פיתח יכולת אינטרגלאקטית (זה סתם נשמע יפה) לדילוג ויזואלי של חתימות המשתמשים. |
ציטוט:
|
הבעיה היא שאם ניתן לעבור אחורה גם ניתן ללכת קדימה , לכן זו היא ספקולציה שהמוח האנושי לא יפתור אף פעם או עוד כמה מיליוני או לפחות מאות אלפי שנים.
|
ציטוט:
אני חזור ל07 כל מזרח התיכון שלנו ולערבים עשו טרנספר לאנטרטיקה. @ארבל , נו באמת מה אכפת לך מחתימה הזאת שלו פתאום כאילו שזה מחזיר פה אנשים בתשובה או משהו חחח |
ההיתי בודק אישית אם היטלר היה הומו
|
הייתי מברר מי זה מוחמד, ושוטף לו תמוח שיהדות זו הדת הכי טובה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גם החתימה שלך לא ממש לעניין ,בחורה שעוד שניה דוחפת לעצמה דברים זה "קצת" גס |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאוד מכבד אותך על זה יקירי למה אתה לא מופיע לי במסנג'ר? |
מכונות זמן לא יהיו בעתיד הרחוק או בכלל אי פעם
אם כן אז מישו כבר היה צריך לחזור לזמן שלנו למשל.. |
אם היה אפשר לחזור בזמן היינו רואים בהווה, אנשים שבאו מהעתיד...
ותחשבו על זה |
ציטוט:
כמו שאמרו פה, כל שניה בלי מכונת הזמן היא שניה שאי אפשר לחזור אליה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא יודע איזה סודות יש לארה"ב וכל מיני מעצמות בעולם. אם לך הייתה מכונת זמן אתה לא הייתה מתרבב בה כול כך מהר. |
ציטוט:
ונניח שיש להם מכונת זמן,מה הם יעשו בה? הם לא יוכלו לחזור אחורה ולשנות את העתיד,מה גם שאי אפשר לחזור אחורה לתקופה שלא הייתה בה המכונה,אז מה הם יעשו בה? זה סתם נושא מעניין אבל לא מעשי בגרוש.. |
ציטוט:
הכל בגדר פאנטאזיה :wiggle: |
מה קטע עם Ynet להציג כל מיני קונספטים \ מסקנות ישנות מהפיזיקה כאילו זה משהו מהפכני ...
אף פעם לא הבנתי |
מכונת זמן תהיה קיימת רק במידה וקודם כל תהיה לאנושות תאוריה שלמה על היקום והמציאות- מה שדיי רחוק מלקרות, למרות שיש מועמדת כזאת "תורת העל-מיתרים" או הפיתוח שלה "תאוריית האם".
בכל אופן בכל מה שקשור לזה אנחנו דיי בשלבים המוקדמים ובטח כדי ליצור טכנולוגיות על בסיס הדברים האלה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ