![]() |
אני מאוד מודה לך...אם אני רואה עכביש בביית אני קודם כל מנחית עליו איזה נעל כבדה...ואז שורף אותו ליתר ביטחון....ויש לך תחביב מאוד מאוד מאוד מגעיל!.....תגיד סתם שאלה איך הורגים עקרבים?...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עומרי אתה הוספת אותי למקושרים חח..כי לא ידעתי את השם משפחה...אז זה לא אני זה שהוסיף אותך ואז מחקת מהקריזה חח =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פאק!!!!!!! אני זוכר לפני בערך 4 שנים,באתי להכנס להתקלח ופתאום ראיתי בדיוק את העכביש הצהוב הזה עם רגליים ארוכות,התחלתי לצרוח כמו איזה כוסית ואז אבא שלי בא ורצח אותו עכשיו אני מבין שניצלתי ממוות :unsure: לגבי העקרבים והעכבישיים אני חושב שצריך להיות פשוט לא אנושי כדי לגדל אותם |
לא להרוג את החיות שלך...
להרוג עקרב שבדיוק עכשייו שמע תבטן שלו עושה גורוגורו גורוגוו והוא מטר לידי... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מניח. |
ציטוט:
אבל אני אנסה להישאר כאן:sbb4: |
עכשיו שאני נזכר לפני כמה שנים הלכתי בגן שעשועים שליד הבית שלי
ופתאום אני קולט עקרב עצום בצבע צהוב שהולך לידי לא הסתכלתי ממש עליו ,ישר דפקתי ריצה מהירה מינימום כמו אסאפה פאוול כאשר זכה באליפות העולם בריצת 100,אבל בכל זאת אולי אתה יודע להגיד לי מה העקרבים הצהובים האלה מסוגלים? |
ציטוט:
בנאדם מפחיד אותי להסתכל בתמונות!... יש לי שאלה שעכשיו לא תעצבן אותך.... איך אתה תופס דבר כזה?... |
ציטוט:
אמא שלי הביאה מרסס ג'וקים והוציאה עליו את כל המרסס במקום לדפוק בו נעל |
אני בהלם, אני בשוק ואני המום,
מי המטורף שיגדל כאלו חיות בבית שלו? :) |
homie יש לך מתחרה,ראה הוזהרת =]
|
ציטוט:
בקשר לעקרבים, זה גם לא הכי מדוייק אז לא הייתי בונה על זה בתור צורה לדעת אם הוא ארסי או לא. ראה דוגמה יבו יריחו צבטות יחסית דקות לעומת העביד, וארסי פחות או יותר באותה המידה |
ציטוט:
נקבה בוגרת על היד שלי? :laughing: אגב, ארס מפרק רקמה - ציטוטוקסי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ