ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Scott Steiner-TNA Wrestling (https://israelbody.com/showthread.php?t=23113)

Big Lou 05-11-07 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
דיי דיי דיי, בזירה המכות שלהם ממש לא אמתיות פוגעות אבל זה לא קרוב אפילו ללהיות רציני כשהם יורידים לקהל הם רוצים שהאנשים מסביב ישמעו את המכות, יראו את המכות אז הם נותנים את המכות, לא כדי להכעיב אחד לשני כדי לבדר את הקהל!
וכשמישו כמו באטיסטה מכוון לך אגרוף לראש לא משנה כמה הוא יתאמץ לעשות את זה בעדינות זה די יכאב...

אתה רק אומר לפי מה שאתה חושב או חושב שאתה יודע, אני לא בא לזלזל בך! אני רק אומר תן לי הוכחה תראה לי תן לי איזה מאמר!
כי יש מלא מאמרים וסירטונים שמראים שWWE זה לא אמיתי, ובנינו, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את זה, ואף פעם לא שמעתי על מכות אמיתיות מחוץ לזירה.
אתה טוען שהם עושים את אמיתי מחוץ לזירה כדי לבדר או משהו כזה את הקהל. אבל 90% אחוז מהקהל יודע שזה לא אמיתי, אז למה פיתאום שמחוץ לזירה הם יעשו את זה אמיתי,ובתוך הזירה לא?

///Efi/// 05-11-07 21:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Big Lou
אתה רק אומר לפי מה שאתה חושב או חושב שאתה יודע, אני לא בא לזלזל בך! אני רק אומר תן לי הוכחה תראה לי תן לי איזה מאמר!
כי יש מלא מאמרים וסירטונים שמראים שWWE זה לא אמיתי, ובנינו, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את זה, ואף פעם לא שמעתי על מכות אמיתיות מחוץ לזירה.
אתה טוען שהם עושים את אמיתי מחוץ לזירה כדי לבדר או משהו כזה את הקהל. אבל 90% אחוז מהקהל יודע שזה לא אמיתי, אז למה פיתאום שמחוץ לזירה הם יעשו את זה אמיתי,ובתוך הזירה לא?

לא אמרתי שהWWE אמיתי אמרתי שהמכות שנותנים בזירה לא פוגעים, או שחלקם הגדול לא פוגע בפנים אבל שהם יורדים מהזירה ו"נילחמים" ליד הקהל אין ספק שהמכות יותר איכותיות.
וזה שהקהל יודע שזה לא אמיתי? הWWE לא מכחיש ופרומואים הם אומרים שזה לא אמיתי ושהם מאומנים ולא לנסות את זה, אבל זה לא אומר שהמופע לא צריך להיות איכותי

Big Lou 05-11-07 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
לא אמרתי שהWWE אמיתי אמרתי שהמכות שנותנים בזירה לא פוגעים, או שחלקם הגדול לא פוגע בפנים אבל שהם יורדים מהזירה ו"נילחמים" ליד הקהל אין ספק שהמכות יותר איכותיות.
וזה שהקהל יודע שזה לא אמיתי? הWWE לא מכחיש ופרומואים הם אומרים שזה לא אמיתי ושהם מאומנים ולא לנסות את זה, אבל זה לא אומר שהמופע לא צריך להיות איכותי

איכותי לא בהכרח אמיתי, אתה לא חושב?

Coleman 05-11-07 22:05

Big Lou...אני מעריך תתגובה שלך אחי וקיבלתי אותה הבנתי אותך לא נכון גבר....
בקשר לשאר...אני לא מבין למה שמישו יבוא וישפוט מישו אחר על זה שהוא אוהב משו...גם אם אתה חושב שהוא מטומטם בגלל זה אז תשמור את זה לעצמך כי זה מה שהוא אוהב וסך הכל זכותו...
לכל מי שלא יודע יש גם בארץ האבקות מקצועית סטייל Wwe...אני מכיר אישית מישו שמתאבק שם והם באמת פוגעים אחד בשני והמזרון בנוי חלק מעץ ורק מתחת מזרון דק ככה שהנפילות גם כואבות שלא נדבר על זה שיש המון פגיעות אמיתיות...אז לא לזלזל כי גם מה שהם עושים דורש המון המון השקעה מצידם ועבודה קשה

VITALI KLITSCHKO 05-11-07 22:23

נראה לי אנשים פה לא מבינים משהו
יש מכות בwwe וtna באמת פוגעות
נגיד יש בוקסים שבאמת פוגעים וקלוזלייין באמת פוגע
הקטע הוא שמבויים שהתוצאות ידועות מראש כי כותבים להם תסריט ומי ינצח
כמובן שזה גם מזרן שלא כל כך כואב ליפול עיו
שנית,אם זה לא היה כואב הם לא היו מקבלים 300 אלף דולר לחודש
כמו דייב למשל
גולדברג אני יודע היה מקבל 400 אלף והיו שונאים אותו על זה
סוף סיפור

HammEr-StriKe 05-11-07 22:26

כשראיתי אותו בפעם הראשונה בטלוויזיה הייתי אז בן 12 ככה מזמןןן, וכשראיתי את שרירי הבטן חשבתי ש-לו יש את שרירי הבטן הכי גדולים בעולם!

BodyBone 05-11-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
כי מזה החרא הזה אני מפרסם תמונה של מישו פתאום בא פותח תפה על המשפחה שלי,בלי קשר לחיים
תגיד שהוא לא מסונטל תגיב על התגובה שלי, אבל מה קשור להורים סעמק
ינעל העולם זה מעצבן

יוסי הוא בא אליך אני מקרית גת בא לפוצץ אותו בעצם אתה לא צריך עזרה :/

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ