ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כמה צוים נשלחים מלשכת הגיוס עד למעצר? (https://israelbody.com/showthread.php?t=2431)

OMRI-TURBO 24-11-06 16:14

זה לא קשור, מה הקשר בין Bb למכונית?
אתה צריך כל אחד מהם למטרה שונה, Bb זה לא תחליך למוכנית, ומכונית זה לא תחליף ל-bb

d-undertaker 24-11-06 17:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
להשקיע זה טוב, אין בעיה בלהשקיע בדברים שאוהבים אבל מה ששי אומר ואני נאלץ להסכים איתו,זה שזה לא יכול להפוך למרכז החיים.. אני לאחרונה גם גיליתי את זה אחרי שהייתי הרבה זמן בבועה.
אבל אני ממש לא רואה את זה כבזבוז כי סה"כ הגוף שהשגתי עם ההשקעה נישאר,הרי אם לא הייתי מתחיל את זה הייתי שחיף היום, פשוט אני מוריד את המינון ונותן זמן גם לדברים אחרים.

אתה צודק תשמע
אני יוצא עם בנות מסיבות הכל יוצא עם חברים ומצליח לגדול
זה לא שאני לא היום יושב עם סטופר מחכה לארוחה
אם תצליח לשלב את הכל רק ככה תצליח להינות

שי345 24-11-06 17:39

שמע יש הבדל בין Bb ללהתאמן במכון, אני עדיין מתאמן במכון אבל לא בתור בודיבילדר, בודיבילדר זה בנאדם שמשקיע את כל חייו בספורט הזה, זה כמו מקצוע, והגעתי למסקנה שאנשים שחייהם סובבים סביב המכון והארוחות הם אנשים מסכנים ומעוררי רחמים, אדם שקם בבוקר למטרה שהוא יגש למראה ויראה שהבייספס שלו גדל, זאת מסכנות לשמה

שי345 24-11-06 17:44

צריך לקחת הכל בפרופורציות - אם אתם אוהבים להתאמן ואתם ספורטיבים - תתאמנו, אבל יש דברים בחיים שהם הרבה יותר מרכזיים משרירים וכושר. בכל מקרה אני אישית הגעתי למסקנה, שלהיות מפתח גוף זה הספורט הכי מחורבן קיים, וגיליתי שאירובי זה הרבה הרבה יותר מספק, ואני רואה את הפער האדיר מהרגע שהתחלתי לעשות אירובי למטרת שיפור ריצה - ולא שריפת שומן, אני מרגיש הרבה יותר קליל, גמיש, מהתקופה שהתאמנתי רק במכון והייתי מפלצת אפילו 600 מטר בריצה לא סיימתי, כרגע אני עושה ריצות ארוכות (8 קילומטר יצא לי לרוץ אתמול - 4 קילו עם אלונקה ו60 קילו עליה בחול הרך בים).

VoRteX 24-11-06 17:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345
צריך לקחת הכל בפרופורציות - אם אתם אוהבים להתאמן ואתם ספורטיבים - תתאמנו, אבל יש דברים בחיים שהם הרבה יותר מרכזיים משרירים וכושר. בכל מקרה אני אישית הגעתי למסקנה, שלהיות מפתח גוף זה הספורט הכי מחורבן קיים, וגיליתי שאירובי זה הרבה הרבה יותר מספק, ואני רואה את הפער האדיר מהרגע שהתחלתי לעשות אירובי למטרת שיפור ריצה - ולא שריפת שומן, אני מרגיש הרבה יותר קליל, גמיש, מהתקופה שהתאמנתי רק במכון והייתי מפלצת אפילו 600 מטר בריצה לא סיימתי, כרגע אני עושה ריצות ארוכות (8 קילומטר יצא לי לרוץ אתמול - 4 קילו עם אלונקה ו60 קילו עליה בחול הרך בים).

או, אם היית מחליף את התגובה הזו בהיא מהדף הקודם זה היה בהחלט יותר טוב. http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon12.gif

אתה מתאמן לכושר קרבי? http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif

Amit 24-11-06 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345
. בכל מקרה אני אישית הגעתי למסקנה, שלהיות מפתח גוף זה הספורט הכי מחורבן קיים,.

:disgust:

d-undertaker 24-11-06 18:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345
שמע יש הבדל בין Bb ללהתאמן במכון, אני עדיין מתאמן במכון אבל לא בתור בודיבילדר, בודיבילדר זה בנאדם שמשקיע את כל חייו בספורט הזה, זה כמו מקצוע, והגעתי למסקנה שאנשים שחייהם סובבים סביב המכון והארוחות הם אנשים מסכנים ומעוררי רחמים, אדם שקם בבוקר למטרה שהוא יגש למראה ויראה שהבייספס שלו גדל, זאת מסכנות לשמה

למה מסכנות למה?!!!
שאני קם בבוקר מתארגן אני בדרך כלל עובר דרך המראה אז אני "עושה שריר"
ואם אני רואה תבייספס גודל אז זה נותן הרגשה ממש טובה!אפילו היום עובר לי יותר טוב!
חוץ מזה אתה היית בודיבילדר חיית סביב כל זה,לא כואב לך להוציא מילים כאלה מהפה?

שי345 24-11-06 18:12

ממש לא, בגלל שהייתי בודיבילדר יש לי את הזכות להוציא את המילים האלו מהפה, כי אני חייתי את האורח חיים המטורף הזה סביב השעון. אני לא יודע כמה אתה משקיע בספורט הזה, גם אני עושה בייספס מדי פעם למראה ועושה פוזות, יש הבדל בין לחיות את הספורט לבין להנות מאימונים, כל עוד אתה לוקח בפרופורציה כל דבר אין שום בעיה, אבל ברגע שזה יוצא מפרופורציות והופך לאובססיה שכל מה שאתה חושב בכל רגע נתון זה על השרירים והאימונים ולא עושה כלום שום דבר חוץ מאימונים - זה מעורר רחמים

NIRAN 24-11-06 21:58

וואי נזכרתי עכשיו באופיר, שזה מה שקרה לו נשבר לו מזה גם כן

meni32 24-11-06 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345
ממש לא, בגלל שהייתי בודיבילדר יש לי את הזכות להוציא את המילים האלו מהפה, כי אני חייתי את האורח חיים המטורף הזה סביב השעון. אני לא יודע כמה אתה משקיע בספורט הזה, גם אני עושה בייספס מדי פעם למראה ועושה פוזות, יש הבדל בין לחיות את הספורט לבין להנות מאימונים, כל עוד אתה לוקח בפרופורציה כל דבר אין שום בעיה, אבל ברגע שזה יוצא מפרופורציות והופך לאובססיה שכל מה שאתה חושב בכל רגע נתון זה על השרירים והאימונים ולא עושה כלום שום דבר חוץ מאימונים - זה מעורר רחמים

אתה ממחיש את ההבדל בין אלה שמתמידים לאלה שנשברים מהר מאוד בגלל ספורט קשה ותובעני כמו בודיבילדינג.

אלו שנשברים כמוך לא מגיעים בסופו של דבר לשום מקום...
אלו שמתמידים, יוכלו להתגאות בגוף ובגודל שהם הרוויחו לאחר המון שנים של השקעה והתמדה בלי להישבר.

d-undertaker 24-11-06 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meni0032
אתה ממחיש את ההבדל בין אלה שנשברים מהר מאוד בגלל ספורט קשה ותובעני כמו בודיבילדינג.

אלו שמתמידים, יוכלו להתגאות בגוף ובגודל שהם הרוויחו לאחר המון שנים של השקעה והתמדה בלי להישבר.

כמה חיכיתי לשמוע מילים כאלה:diractor:

Nimrod 24-11-06 22:56

ציטוט:

אתה ממחיש את ההבדל בין אלה שמתמידים לאלה שנשברים מהר מאוד בגלל ספורט קשה ותובעני כמו בודיבילדינג.

כל מילה - בסלע! :wiggle:

Real 24-11-06 23:21

שי345,

קראתי את מה שכתבת,ואני יהיה כנה איתך,לקחתי הרבה זמן לחשוב אם להגיב או לא להגיב,
אני משתמש מספר 70 בפורום הזה,הייתי פה כשזה היה בשירשור שחור ומעורפל,
אתה לא הכרת אותי,אבל אני בטח שהכרתי אותך,ותפסתי ממך,היית חלק מהאנשים שהביאו לי השראה,
כי בדוגרי אם זיכרוני לא מטעה אותי אתה גם לא כזה מבוגר ולפני שנה שנה וחצי היית קרוב ל16,
שקלתי 90 כשהתחלתי את הבודיבילדינג,לפי ארוחות ואימונים,
וגם אמת,דפקתי לעצמי את הגב,ואני עלול להפסיד הרבה בחיים בגלל זה,
ואולי כשאני יתבגר אני יתמודד אם כאלה כאבים שאני לא מאחל לאף אחד לדעת,
אבל אם הייתי יכול לעשות את כל זה שוב,
הייתי עושה את זה בלי להסס,זה מה שאמרתי לרופא,
זה הציל לי את החיים איך שירקת על זה עכשיו רק הוריד לי כלפיך ת'כבוד,
אני מצטער,אבל לפעמים צריך לשקול מילים,אני מעדיף לרוץ שש מטר,
אבל להיראות טוב,טוב מספיק בשביל שאנשים יסתכלו עלי יכבדו אותי ולאן הגעתי,
זה אפילו לא קשור ללו"ז או לאימונים,ואתה מבין יותר טוב ממני אני בטוח,
אני לא צריך להסביר לך,שזה ספורט שמביא לך משמעת ביטחון עצמי ושאיפה,
זה שלא זכית מקום ראשון באיזה תחרות או נימאס לך להכין לעצמך את האוכל,
אז אתה אומר יאללא על הזין תעזבו אתזה תתחילו לרוץ,

יש פה פול אנשים שאני מכבד בפורום שלימדו אותי מה זה הדרך של הבודיבילדינג,
אני אפילו יביא לך דוגמא,דניאל - ברק,הבן אדם הזה,ההורים שלו,לא מרשים לו לקחת תוספי מזון לא שום דבר שקשור לפיתוח גוף והם קפדניים לגבי כול דבר שהוא עושה,
הם אפילו מהססים לגבי האוכל שהוא אוכל,אבל הבן אדם הזה ממשיך וממשיך,
ומקווה לעסוק במקצוע שקשור בזה,למרות כול המגבלות והבלאגן,

וגם כול הסיפורים שלי ששמעת שלא צריך להזכיר ויש פה אלף ואחד חבר'ה,
שהדבר הזה הציל להם ת'חיים,יש פה הרבה אנשים בלי גנטיקה טובה,
שנולדו שחיפים,או שמנים,קטנים מדי או גבוהים מדי,והם פיסלו את עצמם לשלמות,
והם שינו לעצמם את האופי על גבי הפעולות שלהם,

אז מה שאמרת היה לא הכרחי,ואני מחזק את מני גם.

NIRAN 24-11-06 23:56

אני לא אומר ואני חושב שגם שי לא התכוון להגיד להזניח את האימונים בכלל ולשים זין, אלא לקבל קצת פרופורציות ולא להיות פאנאטיים ולקחת את זה בקלות, זה רק תחביב לא מקצוע.
שוב, אין בעיה להשקיע במה שאתה אוהב אבל עד גבול מסויים ושיהיה סדר עדיפויות מתאים שלא יהיו חרטות אחר כך...

Ori_D 25-11-06 00:34

שי וואללה גם אותי ביאסת אני ציפיתי עוד שנה לראות אותך במר ישראל לוקח מקום ראשון כאחד הבודיבלידרס המפלצתיים ביותר בהיסטוריה.

אבל החיים שלך, ואם בחרת להפסיק ולעשות משהו אחר אני בהחלט מכבד אותך, ומעריך אותך כבנאדם.
לפני שהערכתי אותך כבודיבילדר תמיד הערכתי אותך קודם כל כבנאדם.

דרך צלחה

VoRteX 25-11-06 00:37

זה נראה כאילו הוא החליט להשקיע בדרך לצבא. כל אחד והרעל שלו :)

OMRI-TURBO 25-11-06 02:50

ציטוט:

זה לא קשור, הוא צריך להתחיל את החיים , להיות חייל... מה אתה רוצה שהוא לא יתגייס לצבא ? החיים לא מאפשרים לך להיות נעול בדבר אחד וזהו, כל דבר טוב לתקופה מסויימת..
הוא לא יכול להיות גם לוחם וגם מפתח גוף באותו זמן,אחרי הצבא אם זה עדיין יעניין אותו הוא יחזור לזה.

P-a-n-1-c 25-11-06 09:05

בארץ להיות מקצוען בתחום הbb זה ביזבוז כסף מוחלט.

Ori-Silver 25-11-06 09:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שי345

אהבתי את מה שכתבת פתחת לי קצת את העיניים גם לגבי עצמי

P-a-n-1-c 25-11-06 09:26

תכלאס כן אפשר לשלב בין Bb לבין חיים והנאה, ואם עשית זאת אז עלית על דרך המלך.
אומנם לא תגיע למעמדים של תחרויות אבל כן תוכל להשיג גוף גדול ומרשים.
אם אתה משקיע בתזונה ובאימונים זה לא אומר שאתה אובססיבי. אתה יכול להשקיע בתזונה ובאימונים ובו זמנית גם לצאת עם חברים למסיבות ולהנות מהחיים.
אסור להקצין שום דבר בחיים, אין כזה דבר שחור או לבן! צריך למצוא תמיד את האפור ולשלב מהכל.
כל עוד הbb לא מונע מכם דברים אחרים כמו לצאת עם חברים או אפילו יש כאלה שמעדיפים לא לפספס אימון מאשר לצאת עם החברה או משהו כזה.. לדעתי זה כבר מוגזם ובאמת שדבר אידיוטי לגמרי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ