ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סרט חדש שיצא בקונוע פה בארצות הברית על סטרואידים חובה ליראות (https://israelbody.com/showthread.php?t=36397)

Blabla144 12-06-08 00:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
קשור בעיקר לשמירה על תדמית חיובית לפורום ,אחרי הכל זה פורום של בית עסק ולא רוצים לקחת סיכון עם המוניטין של העסק .
יותר מזה ,הפורום הזה פתוח לכולם ,ויש פה הרבה חבר'ה מאוד מאוד צעירים ,מחר איזה ילד בן 14 קורא לי על סייקלים של GH ואינסולין ואמא שלו רואה את זה ,הילד הזה לא יתקרב לא לחנות ולא לפורום יותר ,מי שבאמת רוצה ללמוד את הנושא יש מספיק מקורות מידע באנגלית.

שאלה, לי אלייך אנרוגנים נועדו למנוע הפיכת טסט לאסטרוגן ?
או שאני קצת מבלבל הכל, כי קראתי משהו והמושגים התבלבלו לי קצת בראש, ומהמאמר לא כל כך הבנתי את זה.
אם לא מתאים פה תמחק , או תערוך לי תהודעה ואם תאכל לענות לי במסן תירשום בהודעה הערוכה?

MagneZium 07-07-08 11:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21 (הודעה 574743)
הורדה לביטורנט

מי שיכול להוריד ולעלות אני בטוח שהרבה ישמחו

http://www.mybittorrent.com/info/653097/

עוד אחד

http://torrentz.ws/torrent/977487/bi...dvdrip-eng-fxg

עוד

http://www.sumotorrent.com/details/1...%5beng%5d.html

הורדתי מהלינק שהבאת והסרט לא נפתח :|
הוא מוגן כנראה בזכויות יוצרים שאני פותח תסרט יש לי למשך 20 הודעה כזאת שאומרת לי שהסרט חסום ואני צריך
dom-x (כנראה תוכנה )כדי לפתוח אותה
יש למישהו מושג מה עושים?

///Efi/// 07-07-08 19:57

העיקר כל סרט אחר, שבוע ליפני שהוא יוצא בקולנוע יש אותו כבר להורדה...

guyzys 08-07-08 02:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 575914)
קשור בעיקר לשמירה על תדמית חיובית לפורום ,אחרי הכל זה פורום של בית עסק ולא רוצים לקחת סיכון עם המוניטין של העסק .
יותר מזה ,הפורום הזה פתוח לכולם ,ויש פה הרבה חבר'ה מאוד מאוד צעירים ,מחר איזה ילד בן 14 קורא לי על סייקלים של gh ואינסולין ואמא שלו רואה את זה ,הילד הזה לא יתקרב לא לחנות ולא לפורום יותר ,מי שבאמת רוצה ללמוד את הנושא יש מספיק מקורות מידע באנגלית.

מעניין שמה שמטריד אתכם זה לא שחס וחלילה ילדים יקבלו כאן כלים להשתמש בסטרואידים בצורה לא מבוקרת שמסכנת את עצמם, אלא שהדבר יפגע בתדמית של העסק.

למרות שאני מעריך את הכנות, זה עדיין נשמע רע וחמור מאוד.

xLaes 08-07-08 12:55

נחמד..מישהו הביא קישור או עדיין לא?

Dr. Muscle 08-07-08 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי guyzys (הודעה 579183)
מעניין שמה שמטריד אתכם זה לא שחס וחלילה ילדים יקבלו כאן כלים להשתמש בסטרואידים בצורה לא מבוקרת שמסכנת את עצמם, אלא שהדבר יפגע בתדמית של העסק.

למרות שאני מעריך את הכנות, זה עדיין נשמע רע וחמור מאוד.

ילדים שישתמשו בסטרואידים יעשו לעצמם נזק לכל החיים, גם הכל נעשה לפי הספר. אין כאן שחור ולבן - סטרואידים הם סיכון ואף אחד לא יבוא ויטען שהם בריאים. הם חלק מהמשחק ברמות הגבוהות, ולא ברמות של מרבית החבר'ה בפורום. ילדים שיקראו איך להשתמש בסטרואידים ויחשבו שאם הם שמו קצת נולבה בצד הם מוגנים מכל רע - זו סכנה חמורה מאד.
אנחנו לא רוצים לתת יד לדברים לא אחראיים - וזו החלטה (ומוצדקת) של בעל הבית שמשלם מכיסו על הפורום הזה ועל התחזוקה שלו. אף אחד לא מחזיק למישהו ביד כאן ויש ספרים, סרטים ואתרים רבים שבהם אפשר ללמוד על סטרואידים ברמה הגבוהה ביותר - מי שירצה יכול לחקור את הנושא בעצמו.

Sugarzaza 08-07-08 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 575678)
"לא החיים הם העיקר, אלה החיים הטובים"

כשתשתעל דם נראה אם תמשיך לזרוק סלוגנים ריקים

guyzys 08-07-08 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 579355)
ילדים שישתמשו בסטרואידים יעשו לעצמם נזק לכל החיים, גם הכל נעשה לפי הספר. אין כאן שחור ולבן - סטרואידים הם סיכון ואף אחד לא יבוא ויטען שהם בריאים. הם חלק מהמשחק ברמות הגבוהות, ולא ברמות של מרבית החבר'ה בפורום. ילדים שיקראו איך להשתמש בסטרואידים ויחשבו שאם הם שמו קצת נולבה בצד הם מוגנים מכל רע - זו סכנה חמורה מאד.
אנחנו לא רוצים לתת יד לדברים לא אחראיים - וזו החלטה (ומוצדקת) של בעל הבית שמשלם מכיסו על הפורום הזה ועל התחזוקה שלו. אף אחד לא מחזיק למישהו ביד כאן ויש ספרים, סרטים ואתרים רבים שבהם אפשר ללמוד על סטרואידים ברמה הגבוהה ביותר - מי שירצה יכול לחקור את הנושא בעצמו.

מבלי כוונה לפגוע או לזלזל, קרא שוב את דבריי. או שלא ממש התעמקת, או שפשוט לא הבנת.

Dr. Muscle 08-07-08 17:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי guyzys (הודעה 579520)
מבלי כוונה לפגוע או לזלזל, קרא שוב את דבריי. או שלא ממש התעמקת, או שפשוט לא הבנת.

לא התעמקתי, סליחה. בכל אופן המוניטין העיסקי זה משהו חשוב גם כן, לא אקבע פה סדרי עולם ואגיד מה יותר חשוב ומה פחות - אבל זה גם היווה שיקול בהחלטה, כמו כן שאר הדברים שציינתי.

Masquerade 08-07-08 18:37

http://www.youtube.com/watch?v=vE6ue...eature=related
deleted scene.. מצחיק

"wheres my weights"
"oh the 35s? i think the girl took em"

doldol360 08-07-08 19:22

מחכה שיצא

dethMAN 08-07-08 19:51

אמריקה כל כך מזויפת שפשוט בא להקיא ממנה...

dethMAN 08-07-08 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond (הודעה 575814)
אתה לא יכול לרדת עלי
ולהתחמק , אולי תשנה את דעתי
פרט נמק והסבר ..

אני אישית חושב שכל עוד אין לך מטרות מקצועיות בתחום , הסיכון לא שווה את זה
לא מבין מה מושפע מזה ?

מה ? כל אחד שדעותיו לא תאומות את דעותיך הוא מושפע ?

הוא צודק.
להשתיק וללכת זה סתם לברוח מתשובה.

ValkYriE 08-07-08 21:44

חזק אחי סוף

הארדקור 14-07-08 00:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond (הודעה 575617)
כל מתאמן שואל את עצמו את השאלה,התשובה היא פשוטה וחד משמעית
!!! לא
מתאמן רגיל בחדר כושר לא יזכה לקבל ליווי רפואי כמו ספורטאי מקצועי
מתאמן רגיל לא צריך להשתמש בסטרואידים כדי לשפר יכולת
מתאמן רגיל שיחליט על דעת עצמו וללא ליווי רפואי לקחת סטרואידים יהנה בהתחלה מהדברים הטובים,אבל בטווח הארוך הנזק הגופני שהוא יגרום לעצמו גדול מהרווח
לסיכום,הצמדו לתוספים טבעיים,אל תלכו שולל אחרי כל אלה שיגידו לכם "זה חומר חלש" "קח את זה לתקופה קצרה" הם פשוט מטעים אותכם,הדברים האלה יכולים לגרום .למוות ומוגבלות

קרדיט ל ___
http://www.geocities.com/anabol2000us/anabolic.html

כנל לגבי עישון אלכוהול או נהיגה על הכביש. חומרים הם חלק מהספורט ורוב הנזקים נגרמים בגלל חומרים לא טובים או שימוש לא נכון.
מה שכן, אדם צריך להיות אחראי, בוגר ולעשות שיעורי בית לפני שהוא נכנס לזה.
אבל מי שהופך סטרואידים לאיזה שטן גדול, חוטא למטרה ולא מבין את הספורט.

אליאב קרייסלר 14-07-08 10:20

זה לא נכון להגיד שסטרואידים זה שטן כי זה ממש לא אנשים מסתכלים על חבר'ה שמריצים סייקלים כבדים בלי הפסקה ובלי ביקורת ובסוף מתים ולומדים מיזה ,

אף אחד לא מסתכל על החבר'ה הנורמלים שדרך אגב מספרם הרבה יותר גדול ממפתחי גוף , אני אישית מכיר המון אנשים שלוקחים חומרים סתם בשביל להיות גדולים ומרשימים בלי כוונה להתחרות...

אבל כמו שלא נכון להגיד שחומרים זה השטן , לא נכון להגיד שזה לא מזיק ,
six pack אמר שיש סייקלים עדינים שאין מצב שיקרה משהו וזה לא נכון תמיד משהו יכול לקרות ותמיד משהו יכול לצוץ אי אפשר לדעת איך הגוף מגיב לדברים אף פעם

amir 14-07-08 10:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר (הודעה 584084)
זה לא נכון להגיד שסטרואידים זה שטן כי זה ממש לא אנשים מסתכלים על חבר'ה שמריצים סייקלים כבדים בלי הפסקה ובלי ביקורת ובסוף מתים ולומדים מיזה ,

אף אחד לא מסתכל על החבר'ה הנורמלים שדרך אגב מספרם הרבה יותר גדול ממפתחי גוף , אני אישית מכיר המון אנשים שלוקחים חומרים סתם בשביל להיות גדולים ומרשימים בלי כוונה להתחרות...

six pack אמר שיש סייקלים עדינים שאין מצב שיקרה משהו וזה לא נכון תמיד משהו יכול לקרות ותמיד משהו יכול לצוץ אי אפשר לדעת איך הגוף מגיב לדברים אף פעם

תגיד, אתה גולש במיקרה?

הארדקור 15-07-08 12:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר (הודעה 584084)

מסכים איתך במיליון אחוז.
מפני שהידע המדעי בנושא הוא מוגבל ומחקרים שנעשו לא מספקים פרספקטיבה מספיק רצינית שאנחנו אולי נקבל רק בעוד 40 או 50 שנה.
הבדל עצום בין פסיכי שנותן גשרים וסייקל אחרי סייקל לבין בחור רציני שרוצה להתקדם בספורט ומריץ סייקל מאסה וסייקל חיטוב בשנה עם פי סי טי אחראי.
זה שמיים וארץ מבחינת הבדל ברמת הסיכון.

superguitar 21-07-08 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי playa (הודעה 575599)
אני לא מבין למה אנשים בעד סטרואידים אם ההשלכות שלו ברורות ב מאה אחוזים מראש
כאילו מה לא אכפת לכם לקבל שבץ בגיל 50?למה להיות אטומים

בוא אני אגיד לך למה...
אתה הולך למשחק כדורגל,כן... מה אתה בא לראות??!! אתה בא לראות תקבוצה שאתה אוהד
ומה אתה רוצה,להנות ולראות אותם מנצחים...
מה יקרה אם תהיה קבוצה יותר חזקה מהקבוצה שאתה אוהד??!!מה יקרה האנשים בקבוצה שאתה אוהד
יבינו את זה ,ומה הם רוצים??!! פרסום כסף וכמובן לנצח... למה שלא יקחו??!!
למה שפתאום איזה שמנמן אחד יוריד 20 קילו שומן טהור ואז יעלה עוד 15 קילחו שריר כמעט טהור לגמריי ופתאום מה30 קמש" שהצליח לרוץ הוא דופק ריצה של 60 קמש" (הגזמה כן..)
כל הקהל קופץ הוא מבקיע גול ואז??!!! כולם קופצים עליו מרוב שמחה ואהדה
מה זה ייתן לך??!!! וואי עכשיו אתה מפרוסם אתה הבאתה תגול המסובך הזה...
למעלה ממ200 מדינות משדרות תפרצוף שלך בטלויזיה...
מה זה יעשה???!!!! יתן לך מוטיבציה לעזזוב תסטרואידים ולהיעלם לעוד שחקן כדורגל שפעם
היה מפרוסם וכולם אהבו אותו...
או שזה ייתן לו תמוטיבציה לתקוע מזרק ישר בתחת ולהתפלל שכל טיפת סטרואיד תיספג בדם??!!!
ברור שמה שהוא רוצה זה עוד כסף ויותר פרסום...

כי סה"כ מה שאתה בא לראות זה ניצחון או מהלכים מסובכים שלא היו חולמים עליהם...
אף אחד לא בא לראות איזה קבוצה של שמנים/שחיפים שלא יודעים לרוץ
כי קבוצה כזאת לא תצליח מקווה שהסברתי את עצמי טוב

תקראו לי מושפע או אידיוט לא אכפת לי מה אבל זה האמת ,רק בגלל המטרה להיות הטוב ביותר לוקחים את זה...

SiX PACK 21-07-08 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי superguitar (הודעה 590055)
בוא אני אגיד לך למה...
אתה הולך למשחק כדורגל,כן... מה אתה בא לראות??!! אתה בא לראות תקבוצה שאתה אוהד
ומה אתה רוצה,להנות ולראות אותם מנצחים...
מה יקרה אם תהיה קבוצה יותר חזקה מהקבוצה שאתה אוהד??!!מה יקרה האנשים בקבוצה שאתה אוהד
יבינו את זה ,ומה הם רוצים??!! פרסום כסף וכמובן לנצח... למה שלא יקחו??!!
למה שפתאום איזה שמנמן אחד יוריד 20 קילו שומן טהור ואז יעלה עוד 15 קילחו שריר כמעט טהור לגמריי ופתאום מה30 קמש" שהצליח לרוץ הוא דופק ריצה של 60 קמש" (הגזמה כן..)
כל הקהל קופץ הוא מבקיע גול ואז??!!! כולם קופצים עליו מרוב שמחה ואהדה
מה זה ייתן לך??!!! וואי עכשיו אתה מפרוסם אתה הבאתה תגול המסובך הזה...
למעלה ממ200 מדינות משדרות תפרצוף שלך בטלויזיה...
מה זה יעשה???!!!! יתן לך מוטיבציה לעזזוב תסטרואידים ולהיעלם לעוד שחקן כדורגל שפעם
היה מפרוסם וכולם אהבו אותו...
או שזה ייתן לו תמוטיבציה לתקוע מזרק ישר בתחת ולהתפלל שכל טיפת סטרואיד תיספג בדם??!!!
ברור שמה שהוא רוצה זה עוד כסף ויותר פרסום...

כי סה"כ מה שאתה בא לראות זה ניצחון או מהלכים מסובכים שלא היו חולמים עליהם...
אף אחד לא בא לראות איזה קבוצה של שמנים/שחיפים שלא יודעים לרוץ
כי קבוצה כזאת לא תצליח מקווה שהסברתי את עצמי טוב

תקראו לי מושפע או אידיוט לא אכפת לי מה אבל זה האמת ,רק בגלל המטרה להיות הטוב ביותר לוקחים את זה...

תשמע אחי משהו לא בסדר אצלך..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ