![]() |
אתה רוצה להגיד לי שאתה מתאמן בבית?!
|
גנטיקה!!
אחי, אתה נראה סוף! גוף בן ****
אבל אל תשכחו שיש את עניין הגנטיקה... ויש מרוקאים (כמוני) שלוקח להם הרבה זמן להגיע לזה :) למרות תוך 3 חודשים בעזרת התכנית של ישראל בודי ירדתי 4 מידות במכנסיים ויש תוצאות... בהצלחה לכולם! |
וואו אחי כל הכבוד!!! חיטוב ממש יפה.
|
ציטוט:
חח תגזים אחלה שינוי אני גם מתאמן בבית ויש תוצאות יפות מאוד |
ציטוט:
חבר שלי שכבר חודשיים עם יואב הוריד 10 ק"ג בחיטוב.. |
תשמע אחי שינוי מדהים
אבל לגבי זה שאמרת תעשה אחד במשקל 80 זה לא כזה בשמיים אני שוקל 103 ואני יכול לעשות עשר.. זה לא כזה קשה |
ציטוט:
|
אחי כל הכבוד.
|
ציטוט:
בהתחלה הייתי עושה 5-6 בלי להגיע לכשל אבל אחרי זה מתקשה לעשות עוד סטים עכשיו בסט הראשון אני עושה 15 בקלות לפעמים אני ממשיך גם ל 18 , ושוב, זה בחיטוב, פחות עצימות ולא מגיע לכשל. ובסטים הנותרים אני עושה גם 15-12 אבל לא פחות מ 10 והייתי מגוון גם בתנוחת הידיים (רחב/צר/מתרחק קת מהקיר והראש בכיוון החזה) |
נראה מצוין, סחתיין על הנחשים
|
מה אתם טמבלים? בטח שזה אפשרי למתאמן מתחיל לעלות במסת שריר כשהוא במאזן קלורי שלילי. (וזה עוד תלוי בהרבה דברים כמו גנטיקה)
כל גוף הוא שונה אתם צריכים ללמוד את זה. כל הכבוד בנאדם אחלה של חיטוב, במקומך הייתי נרשם עכשיו למכון ומתחיל לדפוק מסה איכותית. |
לא הבנתי, כל זה בלי משקולות? רק משקל גוף?
|
נראה מצוין, סחתיין על השינוי!
תגיד באימונים האלו לא אימנת רגליים? |
היה אסור לי לעבוד רגליים, וגם לא היה לי איך אז ניצלתי את התקופה הזו לחיטוב בבית
ביום רביעי אני מתחיל להתאמן במכון כושר למאסה נקיה |
http://img514.imageshack.us/img514/8...5mediumnc2.jpg
אלוהים אדיריםםםםםםםםםםם מה זה הורידים האלההה ?!?!?!?! מכסה לך את כל היד עוד קצת חיטוב וכל היד שלך תהיה ירוקה !!!!!!! יותר מדיי לדעתי .. ואתה סוס אחי קצת לקצץ שערות בחזה... וגם לי יש כמעט אותו דבר נחשי בטן תחתונה... ואני עוד עם % שומן יחסית גבוהה... |
גוף פצצתי וחיטוב מדהים תמשיך בעבודה הטובה !
|
ציטוט:
זה כמו לחיצת כתפיים עם 83 קילו ל5-6 חזרות יוצא בערך,ועוד עם הגוף שהיה לך (ועוד בלי כשל) אהם... |
senate וואו בןאדם, קראתי את כל האשכול, לכל האנשים שמדברים על סייקלים והכל, זה נראה הגיוני אני חיייב לציין, אבל זה לא משנה אם עשית או לא [שאני מאמין שלא עשית] כל הכבוד על ההשקעה והההתמקדות ברצון והשאיפות שלך!
תופס ממך כבן אדם מלך כל הכבוד! אחלה של פירוט , אחלה תמונות קבל ח"ח [אני אישית יאמץ את התרגיל של הדחיקות גוף בעמידת ידיים חח] |
ציטוט:
ממש תוך כמה ימים ירדתי ל 79-80, בגלל הנוזלים והגליקוגן. ואם אתה רוצה לאמוד את משקל הליחצה אז נגיד תוריד איזה 7-8 קילו שזה אולי משקל הידיים, ככה יותא זה כמו לחיצה עם 70~ קילו, כן בלי כשל (ישלי כתפיים/יד אחורית חזקות מבחית כח כי הייתי מתעמל וזה השרירים הכי חזקים בהתעמלות) |
ה' ישמור...
כואב לך לא לשקר ? זה באמת יתן לך משהו אם תשקר על כולם ותגיד שלא נגעת בכלום ? חשבת על הילדים שעכשיו ילכו יאכלו את השטויות האלו יעשו שכיבות שמיכה בבית ולחיצות כתפיים לדפוק את הכתפיים בצורה הזאת לא ילכו לחדר כושר ויחשבו שהם יגדלו כמוך ועוד בגרעון קלורי ? לא מתאים אחי. בכל מקרה שינוי יפה מאוד לא אכפת לי בכלל אם אתה משתמש בחומרים לא נגד זה אבל אני חושב שהמינמום שאתה יכול לעשות זה לא לתת לאנשים לאכול שטויות אלא לספר להם זה לא בושה היום להגיד שאתה משתמש בחומרים... 99.9 אחוז שאתה תכחיש אבל חביבי עוד לא נולד הבן אדם שבגרעון קלורי יעלה בשריר נקי ויוריד בשומן ועוד לא בקצת שריר ובצורה טבעית. אם כן אחי אז נשלח אותך לאולמיפיה. ובכלל לא הגיוני לפי התמונה של מה שהיית... אם כבר היית בעל מאסה מכובדת היה אפשר להבין... אבל מהמצב שהתחלת בו זה חרטא אחת גדולה.. אין פוטנציאל להגיע למה שאתה עכשיו מהמצב ההוא.(לא הגיוני..) אם כן אחי אז נשלח אותך לאולמיפיה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ