![]() |
אנשים עם תאבון בריא זה אנשים עם נפש בריאה.
|
ציטוט:
|
זזתי לחמם תכבש
|
יאלה כבשששש אחד הדברים ללא ספק שכחתי את היום שזה ניכנס לי לפה )-: אני גם לרוב כמו שאמרו מעלי ימי שישי זה יום שאני תפנק עם בירות וחטיפים ועוגיות ולפעמים פעם בשבוע איזה מסעדה סינית לרוב
|
בואנה אני מתפלא מהתאבון של האנשים פה :/ בעיקר משל ארבל וסרגוזזה,תיהיו בריאים :) חחח
|
אם אתה במסה אין גדול לצ'יט.
|
דווקא אני לא עושה ציטים במאסה, רק בחיטוב.
|
חחחחח אני לא עושה צ'יטים אני אוכל מה שבא לי
אבל אחרי 4 ימים עבודה שתי משמרות ביום בשבוע חג עם 3 ארוחות ביום .. הגיע החג :) טוב דפקתי , 10 שיפודים כבש על האש , 5 קבב , 3 פרגיות , ועוד 3 סטיקים גדולים , כוס טחינה , 3-4 פיטות לא זוכר חח , סלטים אני לא מחשב חח עם בקבוק מיץ ענבים , וחצי קילו שוקולד ככה ... ועוד ממשיך לדפוק חח עוד מעט מטגן לי איזה 7 8 קטאייף עם קטר :) בהמשך הלילה נדפוק עוד ועוד שוקולד ועוגות חג עם עיסוי תמרים ..וכל מה שיש חח :d:d |
ציטוט:
תגיד,אתה צם ביום או שנגמר כבר הצום? |
חחחחח נגמררררררר
|
אהה אז סבבה לך..
חח שלנו עוד מעט מתחיל (כיפור):wacko: |
חח לפחות זה יום אחד לא חודש שלם d:
|
ת'אמת אתה צודק... לא מקנא בכם:o
חחח הייתי משתגע אם הייתי צריך לחיות ככה חודש שלם (רעב ביום- טורף בלילה..) |
לאנשים שחיים הפוך זו לא בעיה, יעני מתחילים לעבוד משמרת ערב..
|
ציטוט:
חחח סתם סתם :d ;) |
חח אני אפילו לא קרוב לאיסלם, אני פשוט כזה מסורתי תיודע, לא שומר שבת או משהו אבל אני צם, חוגג חגים וכל זה.., יצא לי פשוט לדעת מה שאמרתי לפי זה שעבדתי עם ערבים במפעל.. (מפעל תפוזים אימא שלי הייתה לוקחת אותי לעבוד וזה היה מלא ערבים).
|
וואלה יוצא לי לאכול איזה 2-3 צ'יטים בשבוע. מה לעשות קשה לי להתנגד לאוכל טעים.
פעם בשבוע איזה מנה שווארמה. או אם אני יוצא ואני רעב אני דופק איזה מקדונאלדס(כן,כן אני יודע). אבל זה לא אני! זאת הבטן שלי. אני רק חושב על זה ובא לי לדפוק איזה לאפה עסיסית. |
אין לי כזה דבר צי'ט במאסה הכל נכנס לפה :)
|
ב5 שעות הכנסתי
ארוחת דאבל במקדונאלדס 400 גרם סטייק עין + 500 גרם פסטה מבושלת (זה חולק ל2 ארוחות) פעמיים המבורגר 330 גרם באגאדיר |
ציטוט:
מגניב! :d |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ