![]() |
ציטוט:
|
תקשיב גודל היד הממוצעת תלוי בטווח הגילאים. בגילאים למשל לילדים בגיל שלי הממוצע הוא 29-33
אני מדבר על גיל 15-16-17 יכול להיות שזה רק אצלנו אבל זה מה שנראה. |
ציטוט:
אחי, בורכת. (pro xxl) |
ציטוט:
אני חטוב בעיקר בזכות הגנטיקה ואני גם לא מחפש לדפוק מסה על 55% שומן. אני אוהב לא לעבור את ה-13% להשאיר פסים וקוביות. ולקיץ אני ארד ל7-8% בשביל ורידים וקוביות בולטות |
אחחח איזה כיף שיש לי קוביות חחחחחחחח
|
ציטוט:
איך ההרגשה להיות שחיף עם קוביות ? |
ציטוט:
חחח אני צוחק אחי.. |
טוב תיהיו בטוחים שאני לא מחפשת קוביות בבטן...
להיות מאסיבי זה יותר יפה =] ואני מנסה להסביר לחברות שלי למה פשוט הן לא מבינות את זה כל כך >< |
ציטוט:
כן בטח! :) |
חחח אני עכשיו במאסה עליתי בינתיים 5 קילו אבל יש עוד קצת למטרה
וחברות שלי עדיין בהלם מזה שאמרתי להם שהמטרה שלי זה לעלות במשקל |
ציטוט:
לא נורא תמשיכי לאט לאט :) אני רק אומר ברוך שעשני גבר... יותר טוסטסטרון יותר מאסת שריר.. |
מה שנכון נכון...
לא נורא נתמודד |
ציטוט:
|
חח אני אף פעם לא מתייאשת
"קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים" :) |
ציטוט:
אין קשה.. יש מבצע... מתאמן: "אבל קשה לי" מאמן: "טפו עלייך!" |
הבעיה שך הבנות זה שהם לא מבינות שגבר לא יכול להתאמן ולהגיע לרמה של כל המפלצות הענקיות למינהם... אז הן אומרות "אל תתאמן יותר מידי שלא תהיה ככה".. ואני מנסה להסביר תמיד שבלי להזריק בתחת אני לא אהיה ככה...
וציטוט של שיחה שרשמתי באשכול אחר טיפה יותר ישן: שיחה עם מישהי בגיל של אמא שלי: היא: וואי איך גדלת.. אתה מתאמןו כל יום? אני: לא, רק 4 פעמים בשבוע. היא: נו... רואים כבר קוביות בבטן? אני: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההה :angry::diractor::thumbdown::no::cry: (כוס אמא של הפרצופים המאפנים האלה!!!!) |
חחחחחחחחח
|
ציטוט:
אין לך קוביות ... |
אפילו לי יש קוביות =.=
טוב בגלל המאסה הן הולכות להיעלם |
ציטוט:
סתם אחי צוחק.. בכלל מקרה לנושא.. קיימים אנשים שהם על 6 אחוז שומן ועדיין לא רואים להם קוביות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ