![]() |
נישמע כמו עוד חרטא קיצונית של הנושא, אבל שיהיה.
|
ציטוט:
מזאת עם האבנים מסביב לשייקר במיוחד. עזוב אחי, יכול להיות שזה מעייפות, אל תתייחס. |
חחחחחחחחחחח צח אתה יודע שלא רואים את הלוגו של ישראלבודי בשום תמונה?
זה לא נחשב....תחזור ליער |
חחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:laughing: |
ציטוט:
צר לי לאכזב אותך אבל זה נחשב:sbb2: גם את זה הסכמתי עם שמוליק דיברתי איתו על זה הוא אמר שזה בסדר גמור כל עוד השייקר לא של חברה מתחרה ואפשר לעלות תתמונה ככה הוא אמר .. :sbb2: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יודע כמה השקעתי בישביל התמונות האלה? הכל בישביל להרוס לי? הוא הודיע לי מראש זה אפשרי לעלות תמונה עם השייקר לא של חברה מתחרה אתה ממש בנאדם מגעיל מה הקטע שלך בלהרוס? אני ישבתי שעות ביער בישביל התמונות האלה.. מה אכפת לך שאני ישתתף בתחרות מזה מפריע לך? .. |
ציטוט:
ההודעה הזאת תזכר לעולמי עולמים בפורום הזה!!!!! זה היה בצחוק יא גמור!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח איזה מצחיק אתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא יודע לפעמים אם אתה רציני או לא איזה הרוס אתה!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה פשוט אגדה!! |
|
ציטוט:
בסגנון pitbiul.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פאקינג השקעתי בחרא הזה ועם המזל שלי לא נראה לי שזה ישתלם ההשקעה.. בכל מקרה באמת דברת לא לעניין וגם בצחוק מה שאמרת לא אומרים השקעתי שעות בישביל התמונות. |
|
חחחחחחחחחחח מזה האבנים האלה מסביב לשייקר חחחחחחחחחחחח מה הקשררררר יווו שמע אתה באמת אגדה
חשבתי סתם אנשים צוחקים עליך אבל אתה משהו מיוחד |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקיי סבבה נזרום על ההשקעה והכל. אבל למה התלבשת כאילו יצאת מגריז?
|
ציטוט:
הלבוש.. שמתי גינס יפה קפוצון יפה.. .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ