ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימון ab (https://israelbody.com/showthread.php?t=62046)

Sugarzaza 23-12-09 15:21

קח מדקאו עם כל התרגילי עזר (אם אתה ממש בקטע, יש המלצות לתרגילים עזר כחלק מהתכניות) שזה מתח מקבילים כפיפות פשיטות, בטן עם משקל וכפיפות גו 8-15 ותריץ את התכנית כמו שהיא. אתה יכול לעשות את זה לסירוגין עם "תכנית נפח גבוה" אבל לדעתי אם זה תעשה אותה לפי הספר אתה תראה שתרצה להריץ אותה כמה שרק תוכל

hypertrophy 23-12-09 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 956724)
קח מדקאו עם כל התרגילי עזר (אם אתה ממש בקטע, יש המלצות לתרגילים עזר כחלק מהתכניות) שזה מתח מקבילים כפיפות פשיטות, בטן עם משקל וכפיפות גו 8-15 ותריץ את התכנית כמו שהיא. אתה יכול לעשות את זה לסירוגין עם "תכנית נפח גבוה" אבל לדעתי אם זה תעשה אותה לפי הספר אתה תראה שתרצה להריץ אותה כמה שרק תוכל

אם אני אעשה מדקאו אני לא אעשה תרילי עזר[אולי אולי אולךי מתח]

ד"א יש לך תכנית לשיפור rm1?
או תכנית שעובדים עם זה?

Daniel2 23-12-09 17:01

ssc
smolov squat cycle
:)

נ.ב: Fatboy,arbel2 - אתם קובעים על סמך ניסיון אישי,אני מניח שכנראה לא בדקתם את הרכב סיבי השריר של אותם מתאמנים,לא את הגנטיקה שלהם,ואפילו לא את מה וכמה שהם אוכלים וישנים.לכן זו בעיה לקפוץ למסקנה הדי מרחיקת לכת הזאת כאשר המשתנים לא מבודדים בעליל.

hypertrophy 23-12-09 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel2 (הודעה 956767)
ssc
smolov squat cycle
:)

חשבתי על זה....הבעיה היא שההתמקדות היא על סקוואט...

Daniel2 23-12-09 17:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 956769)
חשבתי על זה....הבעיה היא שההתמקדות היא על סקוואט...

בעיה?חוץ מזה מזה שהסקוואט שלך הוא 145 לחמישייה,נכון?אל תיעלב ממה שאני הולך להגיד,אבל יכול היות שיהיה לך יותר קל להתקדם ב2.5 ב3x5(אמנם לא הרבה מאד זמן,אבל שווה למצות את זה)

Sugarzaza 23-12-09 17:33

מדקאו יספיק לך לשיפור rm1 כרגע

hypertrophy 23-12-09 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel2 (הודעה 956771)
בעיה?חוץ מזה מזה שהסקוואט שלך הוא 145 לחמישייה,נכון?אל תיעלב ממה שאני הולך להגיד,אבל יכול היות שיהיה לך יותר קל להתקדם ב2.5 ב3x5(אמנם לא הרבה מאד זמן,אבל שווה למצות את זה)

לא נעלב....זאת האמת ואני ממש לא מתבייש... :)
חשבתי על זה גם :) השאלה היא האם זה יתן לי משהו מבחינת היפרטרופיה טווח כל כך נמוך [כרגע אני עדיין בתכנית חלוקה אז זאת המטרה העיקרית]

בכל אופן...בתכנית הכוח הקרוב אני רוצה לעבוד עם rm1 ולכל הגוף...לא רק סקוואט

hypertrophy 23-12-09 17:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 956772)
מדקאו יספיק לך לשיפור rm1 כרגע

ידוע...מין הסתם
הכוונה היא עבודה עם rm1

Daniel2 23-12-09 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 956773)
לא נעלב....זאת האמת ואני ממש לא מתבייש... :)
חשבתי על זה גם :) השאלה היא האם זה יתן לי משהו מבחינת היפרטרופיה טווח כל כך נמוך [כרגע אני עדיין בתכנית חלוקה אז זאת המטרה העיקרית]

בכל אופן...בתכנית הכוח הקרוב אני רוצה לעבוד עם rm1 ולכל הגוף...לא רק סקוואט

התשובה היא כן :)
הרי אתה בעצמך כתבת לא אחת בהודעותיך שעומס פרוגרסיבי+מאזן חיובי=גדילה,ולהעמיס 7.5 ק"ג לסקוואט שלך בשבוע זה בהחלט עומס פרוגרסיבי.בנושא המאזן החיובי אני סומך עליך :)
מה אכפת לך,תן צ'אנס,תגלה שעלייה במשקלי עבודה זו דרך מצויינת לשים עליך הרבה מאסה ומהר.

hypertrophy 23-12-09 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel2 (הודעה 956779)
התשובה היא כן :)
הרי אתה בעצמך כתבת לא אחת בהודעותיך שעומס פרוגרסיבי+מאזן חיובי=גדילה,ולהעמיס 7.5 ק"ג לסקוואט שלך בשבוע זה בהחלט עומס פרוגרסיבי.בנושא המאזן החיובי אני סומך עליך :)
מה אכפת לך,תן צ'אנס,תגלה שעלייה במשקלי עבודה זו דרך מצויינת לשים עליך הרבה מאסה ומהר.

כבר עשיתי תכנית כוח....התחזקתי מאוווווד
אבל לא גדלתי :( אני לא זורק דברים לאוויר כי ככה נראה לי...אלא כי ניסיתי

אני באמת אנסה בתכנית הנוכחית לרדת לטווח של 3-4 באימון רגליים הבא ולהוסיף משקל לשבור את התקיעה המזדיינת הזאת...

Daniel2 23-12-09 17:51

זה "קצת" בעייתי עם אימון הרגליים שאתה עושה (ראיתי שכתבת באחד האשכולות).נסה להתמקד רק בסקוואט,סביר להניח שזה ישבור את "התקיעה" שלך.

hypertrophy 23-12-09 17:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel2 (הודעה 956785)
זה "קצת" בעייתי עם אימון הרגליים שאתה עושה (ראיתי שכתבת באחד האשכולות).נסה להתמקד רק בסקוואט,סביר להניח שזה ישבור את "התקיעה" שלך.

כן....ישבור את התקיעה במשקלים...לא במאסה...שזה עדיין {ברוך השם יתברח יום יום} לא נתקע

Daniel2 23-12-09 22:21

שמע,אם אתה עולה ב"מאסה" אבל לא במשקלי העבודה כנראה אתה לא עולה בשריר.
אין דבר כזה כמות משמעותית של כח שבאה ללא מאסה(בהנחה והאוכל מספיק).

Sugarzaza 24-12-09 07:28

אם לא גדלת לא אכלת, אין פה יותר מדי חוכמות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ