![]() |
קח מדקאו עם כל התרגילי עזר (אם אתה ממש בקטע, יש המלצות לתרגילים עזר כחלק מהתכניות) שזה מתח מקבילים כפיפות פשיטות, בטן עם משקל וכפיפות גו 8-15 ותריץ את התכנית כמו שהיא. אתה יכול לעשות את זה לסירוגין עם "תכנית נפח גבוה" אבל לדעתי אם זה תעשה אותה לפי הספר אתה תראה שתרצה להריץ אותה כמה שרק תוכל
|
ציטוט:
ד"א יש לך תכנית לשיפור rm1? או תכנית שעובדים עם זה? |
ssc
smolov squat cycle :) נ.ב: Fatboy,arbel2 - אתם קובעים על סמך ניסיון אישי,אני מניח שכנראה לא בדקתם את הרכב סיבי השריר של אותם מתאמנים,לא את הגנטיקה שלהם,ואפילו לא את מה וכמה שהם אוכלים וישנים.לכן זו בעיה לקפוץ למסקנה הדי מרחיקת לכת הזאת כאשר המשתנים לא מבודדים בעליל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מדקאו יספיק לך לשיפור rm1 כרגע
|
ציטוט:
חשבתי על זה גם :) השאלה היא האם זה יתן לי משהו מבחינת היפרטרופיה טווח כל כך נמוך [כרגע אני עדיין בתכנית חלוקה אז זאת המטרה העיקרית] בכל אופן...בתכנית הכוח הקרוב אני רוצה לעבוד עם rm1 ולכל הגוף...לא רק סקוואט |
ציטוט:
הכוונה היא עבודה עם rm1 |
ציטוט:
הרי אתה בעצמך כתבת לא אחת בהודעותיך שעומס פרוגרסיבי+מאזן חיובי=גדילה,ולהעמיס 7.5 ק"ג לסקוואט שלך בשבוע זה בהחלט עומס פרוגרסיבי.בנושא המאזן החיובי אני סומך עליך :) מה אכפת לך,תן צ'אנס,תגלה שעלייה במשקלי עבודה זו דרך מצויינת לשים עליך הרבה מאסה ומהר. |
ציטוט:
אבל לא גדלתי :( אני לא זורק דברים לאוויר כי ככה נראה לי...אלא כי ניסיתי אני באמת אנסה בתכנית הנוכחית לרדת לטווח של 3-4 באימון רגליים הבא ולהוסיף משקל לשבור את התקיעה המזדיינת הזאת... |
זה "קצת" בעייתי עם אימון הרגליים שאתה עושה (ראיתי שכתבת באחד האשכולות).נסה להתמקד רק בסקוואט,סביר להניח שזה ישבור את "התקיעה" שלך.
|
ציטוט:
|
שמע,אם אתה עולה ב"מאסה" אבל לא במשקלי העבודה כנראה אתה לא עולה בשריר.
אין דבר כזה כמות משמעותית של כח שבאה ללא מאסה(בהנחה והאוכל מספיק). |
אם לא גדלת לא אכלת, אין פה יותר מדי חוכמות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ