ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   הוכחה שלא צריך חומרים להגיע רחוק (https://israelbody.com/showthread.php?t=70585)

ido146 21-03-11 00:53

לא אהבתי יותר מדי שומן
סתם עוד איש גדול לא עושה רושם מצטער

Jack3D 21-03-11 02:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קפטן שלד (הודעה 1071049)
אחי בלי חיטובים זה לא שווה כלום, הוא סתם קציצה תראה איך הוא נראה! לא הייתי יוצא מהבית..

אני חייב לאמר לך ולהודות שכל כך הצחקת אותי שלא יכולתי לחזור לישון אחרי שקראתי את הפוסט אמרתי לעצמי אני אכנס אפרגן לו שיבין כמה הוא קרע אותי...

בנאדם.. יישר כח! אהבתי את הגישה :):):):)

ועכשיו ללט:)

קפטן שלד 21-03-11 02:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Jack3D (הודעה 1071140)
אני חייב לאמר לך ולהודות שכל כך הצחקת אותי שלא יכולתי לחזור לישון אחרי שקראתי את הפוסט אמרתי לעצמי אני אכנס אפרגן לו שיבין כמה הוא קרע אותי...

בנאדם.. יישר כח! אהבתי את הגישה :):):):)

ועכשיו ללט:)

שוקרן

ladybug 21-03-11 03:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1071107)
אין ספק שהוא יכול להראות טוב אחרי חיטוב אבל מי אמר שהוא טבעי

מי שלוקח חומרים ונראה ככה המצב שלו גרוע ביותר

Jack3D 21-03-11 05:24

גם בקבוק שמן סויה לפני אימון נחשב חומר השאלה למי והשאלה היא האם הוא אוכל צ׳יזבורגר אחרי אימון או שותה שייק. בכל אופן תסכים איתי שיש לו חיטוב של לפחות 3 חודשים.

Shai 22 21-03-11 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1070865)
איזה חתימה מטומטמת אחי

תודה גבר !

רואים שזה נגע לליבך

dethMAN 21-03-11 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai 22 (הודעה 1071225)
תודה גבר !

רואים שזה נגע לליבך

וואי המצב שלך קשה בנאדם... נגע לביצים שלו אולי...
הדבר היחידי שעולה לי בראש שאני קורא את זה, זה שאתה פתטי.

במקום לבזבז אנרגיה בלרדת על ספורט אחר תבזבז אותה בלאהוב את הספורט שלך.

(הראשון שמצטט אותי ואומר שבודיבילדינג זה לא ספורט מקבל פרס, ההגדרה אם זה ספורט או לא ממש לא רלוונטית לי)

Shai 22 21-03-11 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethman (הודעה 1071244)
וואי המצב שלך קשה בנאדם... נגע לביצים שלו אולי...
הדבר היחידי שעולה לי בראש שאני קורא את זה, זה שאתה פתטי.

במקום לבזבז אנרגיה בלרדת על ספורט אחר תבזבז אותה בלאהוב את הספורט שלך.

(הראשון שמצטט אותי ואומר שבודיבילדינג זה לא ספורט מקבל פרס, ההגדרה אם זה ספורט או לא ממש לא רלוונטית לי)

לץ, אתה מושך אש ואז מקונן שעונים לך לעניין

DaSpider 21-03-11 22:03

שמעו, בודיבילדינג זה סבבה והכל, אבל אני רק אומר, להשקיע כל כך הרבה במראה שלך זה... קצת נשי. אם זה מה שעושה לכם את זה, מי אני שאגיד לכם לא.

Jack3D 21-03-11 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DaSpider (הודעה 1071471)
שמעו, בודיבילדינג זה סבבה והכל, אבל אני רק אומר, להשקיע כל כך הרבה במראה שלך זה... קצת נשי. אם זה מה שעושה לכם את זה, מי אני שאגיד לכם לא.

שמע , אני בד"כ לא דוחף את האף שהמקום שלי הוא לא שם - אבל כל כך הצחקת אותי בתגובה שלך.

א. מה אתה עושה בפורום הנוכחי ?
ב. ההכרזה שלך היא לא רלוונטית , רובנו חושבים ההפך.
ג. מה יש לנו בחיים פרט לדאוג לעצמינו ? החיים שלנו לפעמים שווים כמו קליפה של שום.. אז למה לא לנצל כל רגע שאנחנו נושמים ?

אני לא קורא לעצמי "באדי-בילדר" אבל בהחלט לוקח את הספורט הזה בצורה מקצועית ולא שולל להרחיק לכת בעתיד הקרוב-רחוק.

שיהיה לך כל טוב וברוך הבא למקום שהוא לא מברך אותך עם הגישה שלך :fellow:

IGOR 21-03-11 22:19

באמת שניסיתי לא להגיב.חחחחחחחחחחחח ג'ק אני רואה שלא התאפקתה שלא להגיב.

the pharmacist 21-03-11 22:31

בעולם האמיתי הבילדרים כביכול והפוואר ליפטרים כביכול חיים בשלום , חוץ מהפעמים שאיזה מקרר בחדר כושר שלי לוקח הרבה פלטות בשביל פשוט להשעין רק את המוט על השכמות- רבע תנועה בסקוואט

YYY 21-03-11 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the pharmacist (הודעה 1071486)
בעולם האמיתי הבילדרים כביכול והפוואר ליפטרים כביכול חיים בשלום , חוץ מהפעמים שאיזה מקרר בחדר כושר שלי לוקח הרבה פלטות בשביל פשוט להשעין רק את המוט על השכמות- רבע תנועה בסקוואט

ואיך הגבת לבילדר הנ"ל?

the pharmacist 21-03-11 23:27

אני חי בשלום עם הסובבים אותי ,אגב אני מתאמן בספרינט ראון לציון מי שמכיר

DaSpider 21-03-11 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jack3d (הודעה 1071478)
שמע , אני בד"כ לא דוחף את האף שהמקום שלי הוא לא שם - אבל כל כך הצחקת אותי בתגובה שלך.

א. מה אתה עושה בפורום הנוכחי ?
ב. ההכרזה שלך היא לא רלוונטית , רובנו חושבים ההפך.
ג. מה יש לנו בחיים פרט לדאוג לעצמינו ? החיים שלנו לפעמים שווים כמו קליפה של שום.. אז למה לא לנצל כל רגע שאנחנו נושמים ?

אני לא קורא לעצמי "באדי-בילדר" אבל בהחלט לוקח את הספורט הזה בצורה מקצועית ולא שולל להרחיק לכת בעתיד הקרוב-רחוק.

שיהיה לך כל טוב וברוך הבא למקום שהוא לא מברך אותך עם הגישה שלך :fellow:

לא ירדתי על בודיבילדינג ואני מאד מעודד את ניצול החיים לעשיית מה שעושה לך טוב - אני פשוט טוען שגבר שעוסק כל כך הרבה בטיפוח זה טיפה מוזר. זה הכל.

DaSpider 21-03-11 23:43

מה גם שבודיבילדרים בעלי אופי אימונים ומראה כוחני כמו צ'אק סייפס, פרנקו קולומבו, יוסופ וילקוש ואחרים - זה כן מרשים לדעתי. מהמודרניים, בראנץ' וורן הוא מקור מוטיבציה בשבילי כספורטאי מענף שונה לגמרי.

Jack3D 22-03-11 00:40

אני עדין טוען שעדיף גבר שדואג למראה שלו , מאשר גבר שלא דואג למראה שלו ונראה כמו המראה שלו - תצליח בכל אשר תעשה ידידי.

DaSpider 22-03-11 01:34

אנשים (גם גברים) לא רוצים להראות כמו זבל עופות, זה לא סוד - אבל אני פשוט טוען שצריך גם משהו מעבר לזה.

an!malbiceps 22-03-11 11:21

ישלו גב טוב ..

PussyBody 23-03-11 19:01

זה תלוי במטרה - אם הגעת למטרה שלך בלי תוספי תזונה וואלה ליגה אחי .
אבל כול אחד והמטרה שלו , ובטח שבאמצעות תוספים אפשר להשיג את התוצאות המקסימליות והכי טובות .

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ