ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מאור זרדז בערוץ 5 (https://israelbody.com/showthread.php?t=71643)

Scylla 18-05-11 01:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1091042)
אתם לוקחים את הדיון למקום לא נכון.
הדיון צריך להיות: האם אידליסט יכול להפוך כעת לבאדיבילדר אם הוא "ירצה".

אנחנו לוקחים את הדיון הלא נכון?
אתה בטוח?

אולי נעשה דיון איזה bb יכול להשתלב בתור עיתונאי ספורט (אילדיס)(ובכלל) מהמובילים בארץ אם הוא רק ירצה. או כדורגלן מוביל בישראל (איציק זוהר)? אז לפני שאתה ככה מזלזל באנשים שבחרו להשקיע ולהקריב בכיוון קצת שונה, ומרשה לעצמך להפגע כי הם לא חושקים באותו אורח חיים ומראה כמוך.

כדאי שלפחות תתן כבוד לאנשי מקצוע אחרים, לפני שאתה מצפה שהם יתנו כבוד למקצוע שלך.

קפטן שלד 18-05-11 02:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1091199)
אתה בטוח?

אולי נעשה דיון איזה bb יכול להשתלב בתור עיתונאי ספורט (אילדיס)(ובכלל) מהמובילים בארץ אם הוא רק ירצה. או כדורגלן מוביל בישראל (איציק זוהר)? אז לפני שאתה ככה מזלזל באנשים שבחרו להשקיע ולהקריב בכיוון קצת שונה, ומרשה לעצמך להפגע כי הם לא חושקים באותו אורח חיים ומראה כמוך.

כדאי שלפחות תתן כבוד לאנשי מקצוע אחרים, לפני שאתה מצפה שהם יתנו כבוד למקצוע שלך.

בונזאי

שובידובי 18-05-11 06:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1091199)
אתה בטוח?

לשם שינוי הבל1ט צודק

ניגרי ענק 18-05-11 07:48

אויש באמת.
אני מוכן להתחרות באידליסט בכתיבה מתי שירצה, שנינו נכתוב טור בלי חתימה, וניתן לעשרים אנשי מקצוע לשפוט מי כותב יותר נקי יותר מקורי ויותר מעניין.
אני מוכן להצהיר אצל עורך דין שכל מה שיש לי בחיים עובר אליו במידה ואפסיד.
אני מוכן לבדוק באותו אופן כמה סיפורים שלי הגיעו לבדיקת מבקר המדינה או לחקירת משטרה וכמה סיפורים שלו, והמנצח יקבל הכל (שישאיר לעצמו את מיקי אני מסודר מהבחינה הזאת).
אופיר באימא שלך תפסיק עם ההתחכמויות, מה הקשר של אידליסט לעיתונות תוכנית האוכל שלו?
לגבי האדון זוהר, היה כדורגלן לא רע, אך כפרשן הוא עילג צפוי משעמם מוות ולמעשה - מחרב משחקים עם הפטפטת העבשה שלו.
חלאס לעשות מכל זין שנתנו לו במה אלוהים.
הוא זה שאמר "אני לא רוצה", בלי לבדוק על מה הוא מדבר.

ניגרי ענק 18-05-11 07:55

אגב אני לא אומר שהוא לא איש מצליח - הוא סופר מצליח, אבל להגיד עליו שהוא עיתונאי זו טעות שמעליבה לי את המקצוע.
עיתונאי זה אחד שמביא סיפורים, ורצוי שיהיו סקופים.
אידליסט הוא מנחה, לא עיתונאי.
לירון מגיא פינס היא הרבה יותר עיתונאית ממנו, כי בטריטוריה שלה היא מביאה סיפורים בלעדיים.

SaharKazes 18-05-11 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1091199)
אתה בטוח?

מה שאילדיס וחבריו עשו זה השמצה מוחלטת וזלזול עמוק בתחום הbb בישראל, ושמו זין על כל ההשקעה וההקרבה העצומה שיש בספורט הזה. בכמה מילים ודקות פשוטות. וזה פשוט משפיל ומחליא.
אז התגובות הם הדדיות ולא חד צדדיות. תסתכל על שני הצדדים.
וזה לא עניין של מי יותר טוב ממי.

Scylla 18-05-11 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1091223)
אויש באמת.
אני מוכן להתחרות באידליסט בכתיבה מתי שירצה, שנינו נכתוב טור בלי חתימה, וניתן לעשרים אנשי מקצוע לשפוט מי כותב יותר נקי יותר מקורי ויותר מעניין.
אני מוכן להצהיר אצל עורך דין שכל מה שיש לי בחיים עובר אליו במידה ואפסיד.
אני מוכן לבדוק באותו אופן כמה סיפורים שלי הגיעו לבדיקת מבקר המדינה או לחקירת משטרה וכמה סיפורים שלו, והמנצח יקבל הכל (שישאיר לעצמו את מיקי אני מסודר מהבחינה הזאת).
אופיר באימא שלך תפסיק עם ההתחכמויות, מה הקשר של אידליסט לעיתונות תוכנית האוכל שלו?
לגבי האדון זוהר, היה כדורגלן לא רע, אך כפרשן הוא עילג צפוי משעמם מוות ולמעשה - מחרב משחקים עם הפטפטת העבשה שלו.
חלאס לעשות מכל זין שנתנו לו במה אלוהים.
הוא זה שאמר "אני לא רוצה", בלי לבדוק על מה הוא מדבר.

אני ממש לא מתחכם, אתה פה זה שלקחת את זה מאוד מאוד רע שמישהו אמר שהוא לא רוצה להיות בודיבילדר. אני לא רוצה להיות רופא, ולא רוצה להיות הודף כדור ברזל ולא רוצה להיות סוכן ביטוח. אז מה? אני לא מבין לא בעיתונות ולא רואה יותר מדי ספורט אז אני לא אכנס לדיון הזה, אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לו. לא כל אחד מעל 12 אחוז שומן ומתחת ל80 קילו הוא גוש אשפה שלא מגיע לו לצאת מהבית. צריך להסתכל על הפן החיובי שהספורט קיבל עוד חשיפה, והשימוש הבוטה והמוקצן בכל הדוגמאות של "כמה ביצים אתה אוכל ביום" ו"תראו איזה בן אדם עם מראה קיצוני ויוצא דופן" זה עדיף מאשר ללא חשיפה בכלל ואין מה לעשות זה הדבר היחידי שיוצר עניין בציבור הרחב וצריך לשחק על זה.

טלסביון 22-05-11 19:06

ניגרי אתה עובד בידיעות נכון?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ