![]() |
אחי אני חייב עוד כלב. איזה דוברמן אבל אין לי מושג איפה להשיג. אצלינו באשדוד אין חנויות כוסעומו
|
ציטוט:
|
איגור-תודה, באמת, אבל כמו שאמרתי-אני לא יודעת איך ליישם את זה מבחינת התפריט תזונה ומבחינת תוכנית האימונים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא לצער בעל חיים מביאים לך כלב תותח |
ציטוט:
|
רק תתאמני כבד לפי מה שאמרתי לך
|
מה לגבי מספר חזרות וסטים בכל אחד מהתרגילים האלו?
סקוואט דדליפט חתירה בנץ' פרס לחיצת כתפיים מה עם בטן?? אני פשוט לא יודעת מה זה בנץ' פרס, איך עושים את זה, גם לגבי דדיליפט, וחתירה. |
פעם בשבוע לאכול מה שרוצים (משך הארוחה 30 דקות).
הדבר הכי מפגר ששמעתי . |
לעשות סקוואט עם מוט אולימפי ל5 חזרות עם עליה כל פעם במשקל
דדליפט בטווח זהה באותה מתכונת(פעם בשבוע דדליפט) בנץ', לחיצת כתף, חתירה אפשר לעבוד על טווחים גבוהים יותר מבטיח שאם הסקוואט שלך יהיה חזק כל הפלג גוף תחתון שלך יתעצב יופי בהצלחה |
ציטוט:
שוב, גם לגבי בנץ', לחיצת כתף וחתירה. אין לי מושג איך עושים את זה, איך המכשיר אמור להראות, ושוב, כמה חזרות בכל אחד מהרגילים וכמה סטים. תודה רבה! |
אתה צריכה שמדריך יראה לך איך עושים את התרגילים האלה , למרות שזה נדיר למצוא מדריך שיודע לעשות סקואט ודדליפט
|
3 סטים לא כולל 3 סטים חימום
אני הייתי עושה 10 חזרות כשכל אימון את מעלה משקלים ולא משנה כמה זה קשה תחפשי פה הסברים איך מבצעים את התרגילים |
הבנתי.... טוב, תודה רבה לשניכם, אני אנסה לראות מה אני עושה עם כל הידע הזה, קצת מסובך, אבל אשתדל.. שוב, תודה רבה!
|
הממ לא קראתי את כל הדפים פה, הסקתי שאת יודעת לעשות דדליפט, אם לא את לא חייבת לעשות, סקוואט מלא חייב להיכנס לך לאימונים כתרגיל בסיסי ואולי החשוב ביותר.
אפשר אימון-שניים להתחיל מסקוואט עם משקולות, אחרי זה לעבור למוט חופשי, אם כבד מוט של 20 קילו יש מוטות קצרים אין פה בעיה דברי עם המדריך שלך, תגידי שאת רוצה לעבור למשקלים חופשיים, לעזוב טיפה את המכונות והכדורים והגומיות ושאר הגימיקים למיניהם. תבקשי באימון לעשות לחיצת חזה, לחיצת כתף וסקוואט, אם יש מכונה של גרביטון תגידי לו שאת רוצה לעשות מתח בגרביטון או לחילופין חתירה עם משקולות יד/מוט, זה בסיס די טוב לאימון. |
2 דברים,
קרוספיט יכול מאוד מאוד מאוד לעזור לך. אחת המדריכות במכון שלי התחילה, תוך חודשיים לא ירדה במשקל אבל ירדה 20 ס"מ (לא יודע איך ואיפה וכמה מדדה) בהיקפים, מה שזה אומר שקיבלה מראה יותר חטוב ויותר "שרירי" במקומות הנכונים (לא שוורצנגר). לגבי "דיאטה" (הכוונה לירידה באחוזי שומן)- בכל אופן מבחינת תזונה את חייבת להתחיל מתפריט מאוד מתון וכל שבוע-שבועיים להוריד מעט קלוריות / להעלות מעט אירובי. אם תתחילי מתפריט x ותשארי איתו לאורך זמן - הגוף יתרגל ויתקע באיזשהו מצב. רצוי באמת כמו שהמליצו - משקל גוף בק"ג*2 = גרמים חלבון ליום. משקל גוף*1 = גרם שומן ליום, ומעט פחמימות. כאשר רצוי להוריד פחמימות ככל שהחיטוב מתקדם. ועוד דבר קטן - אף אחד לא יבנה לך תוכנית אימונים ותפריט, זה המון עבודה ואנשים מקבלים לא מעט כסף על זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני עדין לא מבין למה היא רוצה להוריד שומן
|
חחח..
אני לא מבין על מה כל הרעש פה באמצע יום שישי.. איגור תן אישור בפייס.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ