ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   חדר כושר עכו - akko gym, מקום העבודה שלי =) (https://israelbody.com/showthread.php?t=76659)

^NoOne^ 27-09-12 20:49

חחחחחחחחח אתם ילדים קוקסנלים בלי בחרות כל אחד בן 20 עם משקפיים בטח שמן חנון מגעיל כזה שיוצא למסיבות בעיר הקטנה שלו כמו מסכן..

DaSpider 27-09-12 21:19

רמת ההתבטאות שלך והשימוש בסימני פיסוק מוסיפים המון לגיטימציה לנקודות שאתה מנסה להעביר...

אוראל חמודי 27-09-12 22:56

חחחחחחח יפה

Bodybuilder 28-09-12 12:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1142578)
חחחחחחחחח אתם ילדים קוקסנלים בלי בחרות כל אחד בן 20 עם משקפיים בטח שמן חנון מגעיל כזה שיוצא למסיבות בעיר הקטנה שלו כמו מסכן..

אתה בטח ילד גבר, בן 21, בלי משקפיים (או עם משקפי שמש) בטח חטוב גדול ויפה כזה, שיוצא למסיבות בעיר הגדולה שלו כמו עבריין !:carry86w:

Cuba 28-09-12 13:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1142578)

ואם אני תל אביבי שיוצא למסיבות בתל אביב אני מסכן כי זה בעיר שלי?

^NoOne^ 28-09-12 16:02

כן תיצא להרצליה ...
בטח אתה הולך לפוסיקאט יבטול חחחחחחח

Homie 28-09-12 18:37

חחח יבטול, מהה מההה אתה אפילו לכתוב לא יודע כזה מסכןןןןן

Cuba 28-09-12 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1142652)
כן תיצא להרצליה ...
בטח אתה הולך לפוסיקאט יבטול חחחחחחח

אבל שם הבנתי הכי זורמות אח יקר ולא בטול שלי

טייני 28-09-12 23:09

כל פעם שחשבנו שאי אפשר לרדת יותר נמוך בא הערס התורן החדש מפציץ עם שגיאות כתיב של ילד בכיתה ב', מתנסח ברמה של פועל בניין רומני, ומוריד את כל העסק לתהומות חדשים :XDemoticon:
אין ספק שהערסים כאן הם נכס צאן ברזל לבידור של כל הבטולים פה :king:
כן ירבו.

טלסביון 29-09-12 00:01

אני בדרך כלל לא נכנס לויכוחים האלה אבל למה לעזאזל ילדים לא יודעים היום איך לכתוב בלי שגיאות כתיב ולהתבטא ברמה בסיסית... "noone", אף אחד לא ייקח אותך ברצינות בחיים כל עוד לא תכתוב ותצליח להציג את העמדה שלך ברמה מינימלית.

Cuba 29-09-12 02:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טלסביון (הודעה 1142720)
אני בדרך כלל לא נכנס לויכוחים האלה אבל למה לעזאזל ילדים לא יודעים היום איך לכתוב בלי שגיאות כתיב ולהתבטא ברמה בסיסית... "noone", אף אחד לא ייקח אותך ברצינות בחיים כל עוד לא תכתוב ותצליח להציג את העמדה שלך ברמה מינימלית.

למה? יש מלא סופרים שיקבלו בשמחה בור כמוהו

^NoOne^ 29-09-12 12:29

לא יודע להתבטא זה שלא רשמתי N עם אות גדול לא אומר כלום.. זה היה נראה כך NoOne מה יותר חכם בכך??? מטומטם
ילדון משכיל אתה פשוט...
ואתם חבורה של קוקסינלים מסכנים זה אתם פה חסרי חיים וילדי כאפות כל אחד בן 20
גולש ומחכה להודעות שלי בפורום ואז מגיבים ותומכים אחד בשני כאילו אני שם עלכם זין? אז אני שם עלכם 100קילו זין...
וזה לא משנה שגיאות כתיב מה שלא תגידו אני יקבל את התעודת בגרות שלי אל תדאגו מה שלחלק מכם
אפילו אין אני מאמין...

Homie 29-09-12 12:35

חחח אתה באמת אדיר, אני רוצה להזמין אותך לשוקו ולחמניה

^NoOne^ 29-09-12 14:24

אני גם נראה טוב אבל זה לא קשור עכשיו...
ותזמין את חברים שלך ללחמניה ושוקו לא אותי

Bodybuilder 29-09-12 14:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1142788)
לא יודע להתבטא זה שלא רשמתי n עם אות גדול לא אומר כלום.. זה היה נראה כך noone מה יותר חכם בכך??? מטומטם
ילדון משכיל אתה פשוט...
ואתם חבורה של קוקסינלים מסכנים זה אתם פה חסרי חיים וילדי כאפות כל אחד בן 20
גולש ומחכה להודעות שלי בפורום ואז מגיבים ותומכים אחד בשני כאילו אני שם עלכם זין? אז אני שם עלכם 100קילו זין...
וזה לא משנה שגיאות כתיב מה שלא תגידו אני יקבל את התעודת בגרות שלי אל תדאגו מה שלחלק מכם
אפילו אין אני מאמין...

הלוואי יאנסו אותך הומואים אפריקאים, נמאס ממך, תמות מוות קלינית, ימעפן !
הלוואי תכנס לך מזוזה לתחת, אמן תקבל נמק מתפילין !
תפסיק להגיב, אני לא רוצה לראות עוד תגובות שלך בפורום !

^NoOne^ 29-09-12 15:33

Jחחחחחחחחח באו מצוץ לי ימלשין.
אני יגיב כמה שבלי למה אני חייל שלך יטמבל מי אתה בכלל מייייייייייייייי?
אמן תעבור בתחנה מרכזית תל אביב או באזור של סודנים והם יאנסו אותך למות עד שהזין יצא לך מהאוזן ימגעיל

Bodybuilder 29-09-12 15:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1142835)
jחחחחחחחחח באו מצוץ לי ימלשין.
אני יגיב כמה שבלי למה אני חייל שלך יטמבל מי אתה בכלל מייייייייייייייי?
אמן תעבור בתחנה מרכזית תל אביב או באזור של סודנים והם יאנסו אותך למות עד שהזין יצא לך מהאוזן ימגעיל

תבקש מאמא שלך שתמצוץ לך, אני מעדיף לרדת לאחותך !:1:

nesiha 29-09-12 15:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^NoOne^ (הודעה 1142829)
אני גם נראה טוב אבל זה לא קשור עכשיו...
ותזמין את חברים שלך ללחמניה ושוקו לא אותי

בא לו עלייך

Cuba 29-09-12 16:21

שמעתי מאחד הרבנים של מדינת ישראל שעדיף ליהיות חרא בן אדם ולהניח תפילין מאשר ליהיות בן אדם זהב ולא לצום בכיפור

^NoOne^ 29-09-12 16:25

חחחחחחחח בחורציק אני גם מניח תפלין גם צמית כיפור ואני גם בן אדם טוב למי שבאמת לא בן ז*נה אלי..
יש דבר כזה יחס גורר יחס ואני באמת שלא מתייחס ומדבר כך לאנשים שמכבדים.. אבל זה פורום שאני לא מכיר פהאף אחד ורוב האנשים כאן שרמוט*ת\ אז אני פשוט שם זין..
וגם כך זה שאתה חושב עלי דברים תחשוב לבריאות אתה לא מכיר אותי זה רק מראה עד כמה רמות החשיבה וההתנהגות שלך נמוכה לעומת הגיל...
לבריאות לכל מי שיוצא עלי פה אני ימשיך להגיב פה אני לא פורש חחחחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ