ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הפרמיירה של ibff ישראל (https://israelbody.com/showthread.php?t=79044)

hypertrophy 14-05-13 01:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1165271)
יאיר,אני אשאל אותך בלי טיפת ציניות-מה אתה מציע? ואני אגזים ואמקד את השאלה- מול מי אתה רוצה שאני אשפיל את עצמי-מול אשר או אל מול אמנון?

אחי יש לכם את נאק?....אז מה עכשיו מי שלא זכה בנאק הלך והביא עוד אירגון?
3 איגודים זה אולי יותר מידי אבל נאק הביאו אלטרנטיבה יפה למתחרים ברמה הארצית
אבל להביא עוד ארגון עכשיו?! זה מגוחך כבר....18 מרי ישראל בשנה

KALINA 14-05-13 07:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1165509)
אחי יש לכם את נאק?....אז מה עכשיו מי שלא זכה בנאק הלך והביא עוד אירגון?
3 איגודים זה אולי יותר מידי אבל נאק הביאו אלטרנטיבה יפה למתחרים ברמה הארצית
אבל להביא עוד ארגון עכשיו?! זה מגוחך כבר....18 מרי ישראל בשנה

יאיר,כפרה,זה אחלה תשובה,אבל לא לשאלה ששאלתי. באמת,תענה לי בבקשה על מה ששאלתי,כי אני היום בתור מיתחרה חדש או ותיק רוצה לדעת על ידי מי להיות מושפל ומנוצל לולי נאק

ניגרי ענק 14-05-13 15:47

וידאו של התחרות
בניגוד למה שנאמר פה, אתם יכולים להתרשם שהיו לא מעט מתחרים טובים
יש לציין גם את לאפי ראשיד שהגיע בשייפ מצויין

https://www.youtube.com/watch?v=AVQZ...e_gdata_player

idoking 14-05-13 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1165530)
וידאו של התחרות
בניגוד למה שנאמר פה, אתם יכולים להתרשם שהיו לא מעט מתחרים טובים
יש לציין גם את לאפי ראשיד שהגיע בשייפ מצויין

https://www.youtube.com/watch?v=avqz...e_gdata_player

כרגע ראיתי את הסירטונים של התחרות ואני חייב להגיד שזה פשוט מביך את המתחרים כל מתחרה שעולה הדיסק שלו נעלם \ לא עובד , הקריינות הדפוקה , חוסר האירגון כל אחד עולה מתי שבא לו ממש הזוי

the raccoon 14-05-13 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idoking (הודעה 1165534)
כרגע ראיתי את הסירטונים של התחרות ואני חייב להגיד שזה פשוט מביך את המתחרים כל מתחרה שעולה הדיסק שלו נעלם \ לא עובד , הקריינות הדפוקה , חוסר האירגון כל אחד עולה מתי שבא לו ממש הזוי

מסכים עם כל מילה .
יש שם בחור אחד שבאמת נראה טוב בשם נתי , לא מבין מה הוא עושה שם

KALINA 14-05-13 17:15

נתי זה מיתחרה של nac

hypertrophy 14-05-13 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1165513)
יאיר,כפרה,זה אחלה תשובה,אבל לא לשאלה ששאלתי. באמת,תענה לי בבקשה על מה ששאלתי,כי אני היום בתור מיתחרה חדש או ותיק רוצה לדעת על ידי מי להיות מושפל ומנוצל לולי נאק

לא על זה הטענה אחי....
הטענה היא שכל בילדר כושל פונה ומזגזג לאירגונים אחרים
ואז כשהוא לא מצליח באף אחד הוא פותח עוד אירגון??
יש כרגע שלושה איגודים טובים בארץ.....למה לפתוח עוד אחד?

hypertrophy 14-05-13 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1165540)
נתי זה מיתחרה של nac

אז מה הוא עושה בibff?

אלברט ברכה 14-05-13 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1165551)
אז מה הוא עושה בibff?

רוצה לנצח כדי לקרוא לעצמו מר ישראל.

ניגרי ענק 14-05-13 23:29

נתי עולה גם בנא"ק מחרתיים

איך זה מתיישב עם התיאוריה שלך?

hypertrophy 15-05-13 00:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1165556)
נתי עולה גם בנא"ק מחרתיים

איך זה מתיישב עם התיאוריה שלך?

שאם הוא מפסיד בנאק אז איזה תואר יש לו?
אני שואל ברצינות כדי שתבינו את הנקודה שלי

SaharKazes 15-05-13 00:53

הכוונות הם באמת טהורות וטובות, אבל עוד איגוד בארץ מאפשר לענף להגיע לרמה חדשה של שפל.
יאמר לזכות NAC שהייתי כמעט בכל התחרויות האחרונות של האיגוד ונהנתי מאוד מהאירועים.
IFBB ו-NABBA המוניטין שלהם קבוע וידוע מראש, מה גם שהשנה הולכת לחזור עטרה ליושנה ב-IFBB באוגוסט.
עוד איגוד? I'm sorry but this is TOO MUCH. עם כל הכבוד.

KALINA 15-05-13 01:02

אנחנו טוענים שמיתחרה יכול לעלות איפה שבא לו,מציעים אלטרנטיבה הכי משובחת,הכי מושקעת. אם הזמן לכולם יהיה ברור תואר של איזה איגוד הוא באמת יוקרתי,ואזה תואר הוא " תואר של לטביה" .
עכשיו אולי יכולו שינויים ב ifbb כי יש אומרים כי ההנהלה הולכת להתחלף,מאור נכנס לתמונה,אבל אני אזכיר לכם,שבילדינו זה לא היה קורה,היו ממשיכים להתחרות באולמות כדורסל ובריכות שחיה,קטגוריות של בן אדם וחצי עם דמי השתתפות בגובה שכר לימוד וגביעים של 10 שקל קילו. אנחנו מציבים רף גבוה וזה גורם לכולם לרצות להשתפר.
לנושא של נתי,הוא יום ליפני החליט שהוא עולה על הדרך,זכותו המלאה,שלחנו לשם אולי 10 מיתחרים של נאק,כדי לחזק את הקאסט.חבל שאם אחרים אין לנו את אותם יחסי שותפות וזה לא באשמתינו. הסאנקציות באות דווקא מכוון ההנהלה.הכי מעליב שזה מעמיד את המיתחרים במצב פיודלי של אשכרה ימי הביניים...
עבדות בוטלה,אחים שלי,מי שעדיין מרגיש שהוא חייב סוחר עבדים,אנחנו מוסרים תנחומים מעומק לב. אנחנו- עם חופשי.בארצינו.

KALINA 15-05-13 01:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1165550)
לא על זה הטענה אחי....
הטענה היא שכל בילדר כושל פונה ומזגזג לאירגונים אחרים
ואז כשהוא לא מצליח באף אחד הוא פותח עוד אירגון??
יש כרגע שלושה איגודים טובים בארץ.....למה לפתוח עוד אחד?

יאיר,אתה עדיין לא עונה לי ןזה עושה רושם שלא נעים לך ממישהו.אני צודק? רוצה לרשום לי בפרטי וזה ישאר בינינו?

SaharKazes 15-05-13 03:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1165560)
אנחנו טוענים שמיתחרה יכול לעלות איפה שבא לו,מציעים אלטרנטיבה הכי משובחת,הכי מושקעת. אם הזמן לכולם יהיה ברור תואר של איזה איגוד הוא באמת יוקרתי,ואזה תואר הוא " תואר של לטביה" .
עכשיו אולי יכולו שינויים ב ifbb כי יש אומרים כי ההנהלה הולכת להתחלף,מאור נכנס לתמונה,אבל אני אזכיר לכם,שבילדינו זה לא היה קורה,היו ממשיכים להתחרות באולמות כדורסל ובריכות שחיה,קטגוריות של בן אדם וחצי עם דמי השתתפות בגובה שכר לימוד וגביעים של 10 שקל קילו. אנחנו מציבים רף גבוה וזה גורם לכולם לרצות להשתפר.
לנושא של נתי,הוא יום ליפני החליט שהוא עולה על הדרך,זכותו המלאה,שלחנו לשם אולי 10 מיתחרים של נאק,כדי לחזק את הקאסט.חבל שאם אחרים אין לנו את אותם יחסי שותפות וזה לא באשמתינו. הסאנקציות באות דווקא מכוון ההנהלה.הכי מעליב שזה מעמיד את המיתחרים במצב פיודלי של אשכרה ימי הביניים...
עבדות בוטלה,אחים שלי,מי שעדיין מרגיש שהוא חייב סוחר עבדים,אנחנו מוסרים תנחומים מעומק לב. אנחנו- עם חופשי.בארצינו.

אנטון, אתה צודק חלקית. בודיבילדר עם כוונות להגיע רחוק בתחום ולהתקדם יודע מראש שאין הרבה כתובות חוץ מ-ifbb, הוא חייב להתחרות ולהתקדם בארגון בארץ כדי שיוכל להמשיך הלאה ואולי להגיע לקריירת pro. עם כל הכבוד לאירועים שאתם מרימים פה (ואגיע גם ביום חמישי לצפות), אי אפשר להשוות בין nac/nabba בחו"ל לבין ifbb, כך שלא כל כך משנה מה תהיה הרמה בתחרות בארץ, מעניין אותנו חו"ל (לפחות לי). מה שגורם לי לחזור לנקודה שעוד ארגון בארץ הוא מיותר.

ניגרי ענק 15-05-13 09:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1165560)

ביג לייק על ההודעה הזאת אחי

nadavmoore 15-05-13 11:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 1165562)
אנטון, אתה צודק חלקית. בודיבילדר עם כוונות להגיע רחוק בתחום ולהתקדם יודע מראש שאין הרבה כתובות חוץ מ-ifbb, הוא חייב להתחרות ולהתקדם בארגון בארץ כדי שיוכל להמשיך הלאה ואולי להגיע לקריירת pro. עם כל הכבוד לאירועים שאתם מרימים פה (ואגיע גם ביום חמישי לצפות), אי אפשר להשוות בין nac/nabba בחו"ל לבין ifbb, כך שלא כל כך משנה מה תהיה הרמה בתחרות בארץ, מעניין אותנו חו"ל (לפחות לי). מה שגורם לי לחזור לנקודה שעוד ארגון בארץ הוא מיותר.

סער הוא דוגמא לבאדיבילדר שאני מעריך ושלדעתי יגיע רחוק בתחום וישאיר לכל הדניקים אבק עוד כמה שנים. (כמו מה שמאור עשה לסטס)

KALINA 15-05-13 12:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1165569)
סער הוא דוגמא לבאדיבילדר שאני מעריך ושלדעתי יגיע רחוק בתחום וישאיר לכל הדניקים אבק עוד כמה שנים. (כמו מה שמאור עשה לסטס)

עכשיו אתה משתמש בנותני חסות כדי למשוך קצת צומי? אין יבלות בלשון? :d

hypertrophy 15-05-13 13:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1165561)
יאיר,אתה עדיין לא עונה לי ןזה עושה רושם שלא נעים לך ממישהו.אני צודק? רוצה לרשום לי בפרטי וזה ישאר בינינו?

כנראה לא הבנתי את השאלה.....
אתה יכול לבחור להתחרות הנאק ברמה הארצית החובבנית וזאת האופציה המועדפת
אבל כדי לרוץ במסלול ספיר/זרדז אתה תאלץ להתחרות ב ifbb
זה עונה?

KALINA 15-05-13 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1165573)
כנראה לא הבנתי את השאלה.....
אתה יכול לבחור להתחרות הנאק ברמה הארצית החובבנית וזאת האופציה המועדפת
אבל כדי לרוץ במסלול ספיר/זרדז אתה תאלץ להתחרות ב ifbb
זה עונה?

אף פעם לא הייתי/חייתי בסרט שאני בליגה של הבחורים הגדולים האלא,אני מתאמן,עושה את זה לא רע ופעם בעונה רוצה לעלות לבמה מכובדת לראות מה אני שווה ביחס לאחרים.
נניח ונאק היום לא נמצא. אז נשאר לי לבחור בין אמנון לאשר,את המאוחי הקלעים של שתי האיגודים אתה מכיר. לאן היית הולך?
נ.ב. מאור ועמית מבחינתי חייזרים ברמה שלהם,הם לא מכוכב שלנו,אין מה להשוות אותם לכל השאר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ