![]() |
ציטוט:
3 איגודים זה אולי יותר מידי אבל נאק הביאו אלטרנטיבה יפה למתחרים ברמה הארצית אבל להביא עוד ארגון עכשיו?! זה מגוחך כבר....18 מרי ישראל בשנה |
ציטוט:
|
וידאו של התחרות
בניגוד למה שנאמר פה, אתם יכולים להתרשם שהיו לא מעט מתחרים טובים יש לציין גם את לאפי ראשיד שהגיע בשייפ מצויין https://www.youtube.com/watch?v=AVQZ...e_gdata_player |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש שם בחור אחד שבאמת נראה טוב בשם נתי , לא מבין מה הוא עושה שם |
נתי זה מיתחרה של nac
|
ציטוט:
הטענה היא שכל בילדר כושל פונה ומזגזג לאירגונים אחרים ואז כשהוא לא מצליח באף אחד הוא פותח עוד אירגון?? יש כרגע שלושה איגודים טובים בארץ.....למה לפתוח עוד אחד? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נתי עולה גם בנא"ק מחרתיים
איך זה מתיישב עם התיאוריה שלך? |
ציטוט:
אני שואל ברצינות כדי שתבינו את הנקודה שלי |
הכוונות הם באמת טהורות וטובות, אבל עוד איגוד בארץ מאפשר לענף להגיע לרמה חדשה של שפל.
יאמר לזכות NAC שהייתי כמעט בכל התחרויות האחרונות של האיגוד ונהנתי מאוד מהאירועים. IFBB ו-NABBA המוניטין שלהם קבוע וידוע מראש, מה גם שהשנה הולכת לחזור עטרה ליושנה ב-IFBB באוגוסט. עוד איגוד? I'm sorry but this is TOO MUCH. עם כל הכבוד. |
אנחנו טוענים שמיתחרה יכול לעלות איפה שבא לו,מציעים אלטרנטיבה הכי משובחת,הכי מושקעת. אם הזמן לכולם יהיה ברור תואר של איזה איגוד הוא באמת יוקרתי,ואזה תואר הוא " תואר של לטביה" .
עכשיו אולי יכולו שינויים ב ifbb כי יש אומרים כי ההנהלה הולכת להתחלף,מאור נכנס לתמונה,אבל אני אזכיר לכם,שבילדינו זה לא היה קורה,היו ממשיכים להתחרות באולמות כדורסל ובריכות שחיה,קטגוריות של בן אדם וחצי עם דמי השתתפות בגובה שכר לימוד וגביעים של 10 שקל קילו. אנחנו מציבים רף גבוה וזה גורם לכולם לרצות להשתפר. לנושא של נתי,הוא יום ליפני החליט שהוא עולה על הדרך,זכותו המלאה,שלחנו לשם אולי 10 מיתחרים של נאק,כדי לחזק את הקאסט.חבל שאם אחרים אין לנו את אותם יחסי שותפות וזה לא באשמתינו. הסאנקציות באות דווקא מכוון ההנהלה.הכי מעליב שזה מעמיד את המיתחרים במצב פיודלי של אשכרה ימי הביניים... עבדות בוטלה,אחים שלי,מי שעדיין מרגיש שהוא חייב סוחר עבדים,אנחנו מוסרים תנחומים מעומק לב. אנחנו- עם חופשי.בארצינו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יכול לבחור להתחרות הנאק ברמה הארצית החובבנית וזאת האופציה המועדפת אבל כדי לרוץ במסלול ספיר/זרדז אתה תאלץ להתחרות ב ifbb זה עונה? |
ציטוט:
נניח ונאק היום לא נמצא. אז נשאר לי לבחור בין אמנון לאשר,את המאוחי הקלעים של שתי האיגודים אתה מכיר. לאן היית הולך? נ.ב. מאור ועמית מבחינתי חייזרים ברמה שלהם,הם לא מכוכב שלנו,אין מה להשוות אותם לכל השאר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ