![]() |
רגע תביאו לי לבד לעשות חחח לא עשיתי אותה מזמן..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש 8 כדורים אחד מתוכם מזויף בכמה שקילות (עם מאזנים) לכל הפחות נמצא את הכדור המזויף? הנחה:אתם קובעים האם הכדור המזויף הוא הכבד מכל השאר או הקל.. מי שמכיר לא לגלות !! |
התשובה היא 6 ימים .
כשהחלזון מגיע ל 7 מטר, הוא עולה 3 אבל לא יורד 2 ... כי כשהוא עולה את ה 3 האלה הוא כבר הגיע ל 10 מטר . זה טיפה מבלבל, כי חושבים בתכלס שכל יום הוא מספיק מטר אחד .. אבל זה לא נכון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בשקילה צריך לקחת כל פעם שני כדורים, כדי למצוא את המזוייף בכך שהמוזניים לא יהיו שווים, בהנחה שקלענו בנגלה הראשונה, ואחד הכדורים כבד יותר או קל יותר, צריך לדעת מי מהם הוא המזוייף, משאירים אחד מהם ולוקחים אחד אחר, ואז רואים.. |
ציטוט:
נראה לי אתה קרוב לתושבה רק תסביר יותר טוב |
ציטוט:
לקחתי שתי כדורים מתוך השמונה ושמתי אותם על המאזניים (שקילה מס'1) יצא שמתוך השניים האלו אחד הוא המזוייף, בשביל לדעת מי הוא המזוייף צריך להוריד כדור אחד ולהחיף אותו באחד מהשש האחרים, (שקילה מס' 2) עכשיו יש שני אפשרויות: 1. אם המאזניים יהיו שוות אז הכדור שהורדנו הוא המזוייף 2. אם המאזניים לא יהיו שוות אז הכדור שהשארנו על האזניים הוא המזוייף |
six, מי אמר לך שאם תקח שניים מתוך השמונה אחד מהם יהיה המזוייף? יכול להיות ששניהם יהיו אמיתיים והמזוייף עם החמישה האחרים.
|
חחחח סילחה על הטעות שלי מי שאמר בחידה שלי 8 אז הוא צודק .. חח
מצטער חח אבל מקודם שאמרתי תחידה לא עשיתי אותה בעצמי.. ועוד .. חח אני קצת מסובך היום למדתי 3 וחצי שעות מתמטיקה אז הראש שלי לא עובד.. |
ציטוט:
|
הייתי בטוח שהתשובה תיהיה 3 ימים ושליש...
כי היה נתון שכל יום הוא עולה 3 מטר, אבל לא שאלת לגבי הלילה, אלא לגבי היום... לא התנסחתי טוב... מישהו הבין? |
כע, מה שהתכוונת להגיד זה שהוא שאל בכמה ימים, ואתה לקחת את זה מילולית ואמרת בדיוק כמה ימים(ללא לילות) זה יקח לו לעלות.
|
ציטוט:
עברתי על כל העמודים והתפללתי שאף אחד לא יגיד את זה... בסוף הבנתי שגם זה לא נכון:P |
זה סוג של שאלות מהפסיכומטרי
P: |
ציטוט:
bode אז אני צודק או לא..? |
2 שקילות... הנה ההסבר הנכון:
** נצא מנקודת הנחה שהכדור הלא אמיתי שוקל פחות** מחלקים לשלוש קבוצות: א) שלושה כדורים ב) שלושה כדורים ג) שני כדורים מודדים את קבוצה א ו-ב. אם המשקלים שווים אז מודדים את קבוצה ג והכדור ששוקל פחות הוא המזוייף. אם במדידה של קבוצות א ו-ב המשקלים יצאו לא שווים אז לוקחים את הקבוצה ששוקלת פחות ומודדים שני כדורים בנפרד. אם המשקלים שווים השלישי לא אמיתי ואם הם לא שווים אז זה ששוקל פחות לא אמיתי |
ציטוט:
הביצים מיוצרות בגוף הנקבה, אי לכך ובהתאם לזאת, הנקבה היא זו שבהריון! לפי הטענה המגוכחת שלך, בהפריות חוץ גופניות בים לדוגמה, הים נכנס להריון ולא האלמוגים / מדוזולת / מינים שונים של דגים אה? כן זה הגיוני, הים בהריון ולא הנקבות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ