ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אז איך עבר החג? (https://israelbody.com/showthread.php?t=9462)

Danielllo 06-05-07 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
עריכה:
זה?
"בתאונה נוספת שאירעה מוקדם יותר באשדוד, נהרג שי פרץ, תושב העיר בן 21. פרץ נהג ברכב מסחרי מסוג יונדאי ברחוב משה סנה ופגע באוטובוס שעמד בתחנת הסעה.

כתוצאה מההתנגשות הוא נפגע באורח קשה. צוותי מד"א לכיש שהוזעקו למקום פינו את פרץ לבית החולים "קפלן" ברחובות, שם הוא נפטר מפצעיו. כרגע לא ברורה סיבת התאונה, והמשטרה פתחה בחקירה."

כן :cry_1: :cry_1:

יהי זכרו ברוך.

sandrik 06-05-07 22:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
כולם אומרים שאני קוטר, אבל הקטע הוא שיש לי תכונה קצת מוזרה. אני לא אוהב חגיגות, מסיבות, קומזיצים, שתייה, נרגילות וכל זה (כוסיות דווקא כן). יצאתי לכמה מסיבות והרגשתי שאני פשוט מבזבז לחלוטין שעות שלמות מהחיים.

אז איך אתה נהנה :ohmy:

אני גם לא אוהבת נרגילות ואלכוהולל.... אבל מסיבות:)? אין כמו להשתגע עם מוזיקה שדופקת לך את השמיעה:wiggle:

sandrik 06-05-07 22:17

ציטוט:

אני פשוט מעדיף פעילויות חברתיות אחרות.

איזה פעילויות אחרות יש?><

dstyle 06-05-07 22:18

היה מעולה היינו מ9 בערב עד 6 בבוקר חח היה סבבה לאללה

Bodybuilder 06-05-07 22:23

ציטוט:

כולם אומרים שאני קוטר, אבל הקטע הוא שיש לי תכונה קצת מוזרה. אני לא אוהב חגיגות, מסיבות, קומזיצים, שתייה, נרגילות וכל זה (כוסיות דווקא כן). יצאתי לכמה מסיבות והרגשתי שאני פשוט מבזבז לחלוטין שעות שלמות מהחיים.

אנטון איך אני מבין אותך,אני גם לא יכול ללכת למסיבות זה פשוט לא מה שעושה לי טוב,גם אני מרגיש שאני סתם מבזבז זמן והיה עדיף להישאר בבית ולראות סרט ! כול הזמן חברים מנסים להוציא אותי אחוצה,מסיבות,שתיה,נרגילות וכו' וכול הזמן אני נשאר בבית ! ואיאפשר להגיד שמשעמם לי לבד ! זה הרבה יותר כיף מאשר ללכת לאיזו מסיבה ולהרביץ לקוקסינלים...

דרך אגב אני לא זוכר מתי פעם אחרונה הלכתי לדיסקוטק...

arik_mesh 06-05-07 22:24

חחחח לג בעומר...
מסטולים כמו כמעט כל שבוע...כוסיות בלאגן קיצר , תענוג :]..והכאב ראש עד עכשיו חח

sandrik 06-05-07 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
אנטון איך אני מבין אותך,אני גם לא יכול ללכת למסיבות זה פשוט לא מה שעושה לי טוב,גם אני מרגיש שאני סתם מבזבז זמן והיה עדיף להישאר בבית ולראות סרט ! כול הזמן חברים מנסים להוציא אותי אחוצה,מסיבות,שתיה,נרגילות וכו' וכול הזמן אני נשאר בבית ! ואיאפשר להגיד שמשעמם לי לבד ! זה הרבה יותר כיף מאשר ללכת לאיזו מסיבה ולהרביץ לקוקסינלים...

האמת תמיד אחרי מסיבה אני מרגישה מגעיל... תמיד יש בעיות, מתחילים עימותים מכות וכו'...
ואיפשר להנות נורמלי

narokiki 06-05-07 22:28

ציטוט:

שניכם כל כך מוציאים לי את המילים מפה שזה מפחיד:wacko:

SuzukiR 06-05-07 22:29

יאללה כבר תפסיקו אם התרוצים מה כלום אתם לא אוהבים תישארו בבית ותהיו בתולים עד גיל 40

תפסיקו כבר אנשים תישתחררו חיים רק פעם אחת

Bodybuilder 06-05-07 22:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי narokiki
שניכם כל כך מוציאים לי את המילים מפה שזה מפחיד:wacko:

אנכנו כבר 3 אנשים,זה כבר טוב http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon12.gif

Bodybuilder 06-05-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
האמת תמיד אחרי מסיבה אני מרגישה מגעיל... תמיד יש בעיות, מתחילים עימותים מכות וכו'...
ואיפשר להנות נורמלי

הדבר הכי טוב זה ללכת עים חברים הכי טובים שלך לאיזה מקום,אים זה סנוקר,או באולינג או כול משחק אחר חמוד שאפשר לשחק בשקט,לדבר,להנות ! מה יכול להיות יותר טוב מזה.

narokiki 06-05-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
יאללה כבר תפסיקו אם התרוצים מה כלום אתם לא אוהבים תישארו בבית ותהיו בתולים עד גיל 40

חח זה בהשראת הסרט בתול בן 40? מה שמרמז על כך שאת ל"ג בעומר העברתי בצפייה בסרט:1eye:

Night_Wolf 06-05-07 22:34

ציטוט:

שיאללה כמה שאתה צודק אחי!!! אל תצאו מהבית בכלל מסוכן היום ברחוב חחחחח

Bodybuilder 06-05-07 22:35

ציטוט:

לא קשור גבר,פשוט לא קשור,לא ללכת למסיבות ולהיות בתול ! איך שום דבר משוטף למסיבות, ולזיונים ! בנות אפשר למצוא בלי בעיה בכול מקום לא רק בדיסקוטק ומסיבה !

Bodybuilder 06-05-07 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
שיאללה כמה שאתה צודק אחי!!! אל תצאו מהבית בכלל מסוכן היום ברחוב חחחחח

אתה יודע מה אחי,אחרי סייקל כשאני מקבל את ה 100-110 קילו שלי,חטוב,אני רץ למסיבה חחחחח + עים גופיה,או אפילו בלי חולצה !

SuzukiR 06-05-07 22:38

אני לא מדבר רק על מסיבות זה ניראה כיאלו אתם לא יוצאים מהביית ביכלל

גם אני לא יוצא הרבה אבל יוצא שיש ושיהיה לי רשיון אני יצא יותר אבל בחיאת לא להיתקע בבית יאללה לילה טוב עבודה מחר!

Night_Wolf 06-05-07 22:39

ציטוט:

אתה יודע מה אחי,אחרי סייקל כשאני מקבל את ה 100-110 קילו שלי,חטוב,אני רץ למסיבה חחחחח + עים גופיה,או אפילו בלי חולצה !

גם עכשיו אחי מה אתה צריך להיות תלויי במשהו?אתה יודע יש לי חבר בבת ים הבן אדם חתיכת קבב אחי! הולך בלי בושה בחוף הים בלי חולצה אם הבטן וארטיק משמין וסם זין ונהנה מהחיים והוא מביא בנות והבן אדם בחור טוב חבל על הזמן חי טוב נוסע על הונדה אקורד ונהנה מהחיים:jockey:

מזה לשבת בבית מה אתה חתול בית אחי?מיצי?

Bodybuilder 06-05-07 22:40

ציטוט:

אני לא מדבר רק על מסיבות זה ניראה כיאלו אתם לא יוצאים מהביית ביכלל

גם אני לא יוצא הרבה אבל יוצא שיש ושיהיה לי רשיון אני יצא יותר אבל בחיאת לא להיתקע בבית יאללה לילה טוב עבודה מחר!

לילה טוב אחי ! דרך אגב ניחוש מצוין,רוב הזמן אני בבית :jockey:

מזל שאלוהים ברא את ... .. .. . .. ... המחשב http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif

Bodybuilder 06-05-07 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
גם עכשיו אחי מה אתה צריך להיות תלויי במשהו?אתה יודע יש לי חבר בבת ים הבן אדם חתיכת קבב אחי! הולך בלי בושה בחוף הים בלי חולצה אם הבטן וארטיק משמין וסם זין ונהנה מהחיים והוא מביא בנות והבן אדם בחור טוב חבל על הזמן חי טוב נוסע על הונדה אקורד ונהנה מהחיים:jockey:

מזה לשבת בבית מה אתה חתול בית אחי?מיצי?

הרגת אותיhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif חתול מיצי... כשהיה לי אקורד גם אני יצא החוצה !
לילה טוב אחי.

sandrik 06-05-07 22:43

ציטוט:

הדבר הכי טוב זה ללכת עים חברים הכי טובים שלך לאיזה מקום,אים זה סנוקר,או באולינג או כול משחק אחר חמוד שאפשר לשחק בשקט,לדבר,להנות ! מה יכול להיות יותר טוב מזה.

אין לי חבורה קבועה האמת.
אני כזה עוברת מחבורה לחבורה כל פעם.

יש לי ידיד אחד טוב, ו2 חברות הכי טובות.

אב חבורה קבוע אין... תמיד עוברים בין אנשים מכירים חבר'ה חדשים,
ותמיד אני רבה עם מישהו:)

מגנט לצרות אני:whistle:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ