![]() |
אין מה ליראות/לילמוד בפורום Vip . כולה מדברים קצת על אפדרין/חומרים וכל מה שמסביב.אין שם הרבה אנשים אם ניסיון או אם ידע גדול.מי שרוצה לילמוד על חומרים שיכנס /פורמים בחו'ל.
|
אני חותם כי משעמם לי ואני רוצה קצת אקשן בפורום. מה לעזאזל אכפת לי אם יצרפו או לא יצרפו אותי ל - Vip הזה? כולה פורום. הדבר הכי חשוב בפורום זה להכיר חברים ואולי להיפגש איתם. המונטין וה - Vip זה סתם...
|
ציטוט:
|
Yu R Homo )no Homo(
רושמים רק בbb.com ששמה כל החרא והשחיפים נמצאים , באתרים אחרים זה יותר על רמה. |
לתשומת ליבכם!
אנשים אני אחד האנשים במאוד ותיקים בפורום ובהחלט מכיר ומעריך פה כל אחד ואחד מכם אבל אני חושב שאתם טועים! הפורום VIP נועד לכולם וזה שאין לכם גישה אליו זה בגלל שתאמינו או לו הפורום עדין בבניה! ואם אתם רואים איזה 4-5 חברים שיש להם גישה לשם אתם לא צריכים לקנא! ולא לעשות מזה סלט! אתם לא מפסידים כלום!,פורום VIP זה פורום קצת יותר רציני משאר הפורומים פה והוא נועד מחקרים של בודיבילדינג מחקרים על תוספי מזון וכו' לא סתם בישביל לסים תמונה של ג'י קטלר וזהו. הפורום הזה לא תוסס כרגע ויש עוד הרבה מה לשפר בו וחלק מהסיבות שהוא לא נפתח עדין לקהל הרחב הן בגלל שלא כל מסתנן מסריח שמפרסם את חיים בן פסח או מאיים בדקירה ומכות או סתם נכנס כדי להציף ולקלל ולריב ולעשות שטויות יוכל להכנס לשם! הפורום הזה נועד לחברי ישראלבודי בלבד בישבלכם וזה שאין לכם גישה אליו כרגע תאמינו לי שאתם לא מפסידים שום דבר! אתם תיראו שבסופו של דבר לכולם תהיה גישה לפורום הזה ותוכלו להינות ממנו כשהבניה שלו תסתיים! אל תקחו הכל ללב אחרי הכל זה רק פורום והפורום הזה נועד בישבילכם ובעתיד שהוא יושלם תכנסו אליו ותראו מזה בודיבילדינג ברצינות אז מספיק אם השטויות:jockey: נ.ב סימו לב שלי אין גישה לVIP ואני ממש לא מתרגש מזה:) |
ציטוט:
הנושא הוא שכרגע אתם מחזיקים פורום שבו כל הדיונים היותר מעניינים בקשר לפיתוח גוף, ומונעים מאיתנו כניסה לזה - בגלל שאנחנו לא מקורבים להנהלה. שים לב שאנחנו לא מבקשים לכתוב שמה ולהגיב, זה ברור לנו שחובה שהפורום ישאר סגור למבינים ולמשקיעים באמת - אך חובה לתת לנו לקרוא שמה, אין שום הגיון בלסגור בפנינו את זה |
העיקר שכל אחד אומר/אמר שלא אכפת לו ועכשיו הוא מצטרף להשבתה או מה שזה לא יהיה :XDemoticon:
|
אני אומנם די חדש בפורום הזה, אבל זה לא מונע ממני להתקומם נגד רעיון עלוב-מתנשא של פתיחת פורום מסוים שנועד אך ורק למקורבים ולכאלה שיודעים טיפה פיתוח גוף וכיוצא בזה. הרעיון כשלעצמו דוחה ורק מרחיק לדעתי אנשים מהפורום הזה. זה גועל נפש!
זה שבולט, סתם לדוגמה, מבין יותר ממני ומחלק פה על מבנה החלבון לא אמור להקנות לו זכות גישה לפורום מסוים בעוד שלאחרים, שאולי מבינים פחות ממנו בנושא, אין את הפריבלגיה הזאת. אני בפנים! |
אתה תכף תיהיה מושעה..
|
ציטוט:
אחי, אתה נמצא פה חצי מהזמן שאני נמצא פה, אני פה עוד מהפורום הישן שהוא רק נפתח, למה לא מגיע לי לראות הודעות מפורום VIP??, אני מבין את הקטע שלא כל אחד רוצים שהוא יראה אז שנסגור על פשרה שכל משתמש מעל 500 הודעות, או פחות או יותר, יוכל לפחות לפחות לראות מה שבפורום, ומה זת'ומרת פורום בבניה? מה זה נראה לך אתר בנייה?? |
סתם מעניין אותי לדעת מה יקרה. משעמם...
|
ציטוט:
אני יותר ותיק ממך יגנוב עוד לפני שראיתה מזה פלטות אני הייתי כאן אני עוד מהפורום השחור כאן זה שאין לי הרבה הודעות זה כי אני מגיב רק למי שצרילך ולאן שצריך לא סתם רושם איזה יופי ואחלה גוף |
ציטוט:
|
בונא ימכוערים תפסיקו לריב מי יותר וותיק ואתה מה הקטע של ה"משעמם לי"? עד כדי כך משעמם לך? לך לחבר תפסיק להגיב כי משעמם לך:\
|
LEO, גם בBWC לפני כמה ימים ראיתי... חח אגב זה היה פוסט שלך
מנהלים תבינו.... זה לא שאנחנו לא יושנים בלילה בגלל שאין לנו גישה לVIP. לא צריכים את זה. פשוט זה סתם מפלג את הקהילה, ונותן הרגשה לא נעימה..... אור, מה זה היציאה הזאת של להגיד תודה? פחחחחחחחחחחחחחחחח הפורום הזה הוקם חד וחלק ממניעים מסחריים של גיל. וקשה לי להאמין שאתה סתם לדוגמא שולח אימייל תודה לכל כתבה שYNET מפרסמים...... מזה השטויות האלה? |
אם לומר את האמת..
אני לא למדתי מפה שום דבר חדש. חוץ מקהילה בסדר שיש פה לא למדתי כלום.. אני נכנס רק לדיבורים כללי כי מצחיק פה.. את כל הידע קיבלתי משרירים. שלא תעלבו אינען דינק |
ציטוט:
ולא קבלתה גישה לפורום אתה בוכה אחי? וזה שאני מגיב לאנשים בצורא יפה זה בגלל מי שאני בגלל שאני סתם רוצה להיות סבבה אם כולם וואלה לא מתאים לי לבאס מישהו ולרשום לו משהו רע |
אור, בקצרה:
אין לנו מה להגיד תודה, פורום עומד אך ורק על ידי משתמשים שמגיבים ומשפיעים, ללא משתמשים הפורום לא ישרוד, ולא יהיה תכלית להגיב בו, אתם צריכים להגיד תודה, למשתמשים משקיעים! שמרימים ת'פורום הזה!! |
ציטוט:
אבל שאני חושב על זה באמת זה לא הוגן |
ציטוט:
ובנוסף הרבה מאוד אנשים אמרו תודה ושהם קיבלו המון מהפורום, ובזכותו החיים שלהם שונו.. עזבו אתם לא רציניים, בוכים בגלל פורום שאין לכם גישה אליו, במקום להתנהג כמו שצריך, ושלא יהיה בכלל צורך בפורום כזה.. סתכל לדוגמא את הפורומים שלי(כנס דרך החתימה שלי), גם שם יש פורומי VIP, ולא כולם מקבלים גישה, אתה רואה את הפורום שובת נגדנו? אני לא חושב.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ