![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חח אחי, טוב שהיא לא הזילה ריר כשהקפצת את החזה. :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עד כמה שאני יודע, ואני לא רוצה לבאס, אבל לרותם סלע יש חבר...
אבללללל "חבר זה לא קיר" או במקרה של אור, כשאתה חבר של מישהי, אתה כן קיר P: |
ציטוט:
|
חחח גדול נקרעתי מצחוק כשירדת על לואיס
הנה הלינק למי שלא ראה http://www.keshet-tv.com/talentorfai...33&Level3=3750 |
ציטוט:
ותהיה בטוח שהיא הולכת עם החבר רק בגלל הכסף או הפרסום מי שהוא יודע מי בכלל החבר שלה? יאלה פנק אותה... |
חחחחחחח הרגת אותי אמרת אין לי בעיה להתפרסם בגלל הציצי כמו שמייקל לואיס מתפרסם בגלל הקוביות
|
אור,
גם על האחוז שומן הזה ישך קוביות הרבה יותר מרשימות מישל מייקל לואיס |
בגדול אני מתעב סוג תוכניות דוגמת החרטא הזאת ששודרה אתמול.
אני טוען שעצם זה שערוץ 2 האכיל אתמול את הצופים האומללים שלו ב"כישרון או", ואחר כך הפארסה הנוראית הזאת שנקראת "מונית הכסף" - זו הוכחה שקברניטי הערוץ הזה אשכרא חושבים שעם ישראל הוא קבוצת דבילים שניתן להשתין עליה ולספר שזה גשם. במקום להשקיע בהפקות מקור כמו מרחק נגיעה או מעורב ירושלמי או בנות בראון, נותנים שוב ושוב את אותן תוכניות תת רמה - וגם אייל קיציס שאני אוהב אותו בארץ נהדרת - פתח איתי חשבון עם ההתבזות שלו הקיץ בהאם אתה יותר חכם. פשוט דרגה חדשה של תת רמה, לא יאומן איך תמיד יורדים יותר נמוך. מה שהערוץ הזה עושה זה להפיק תוכניות בגרושים, ולהרוויח הרבה כסף מרייטינג ופרסומות, תמורת מינימום השקעה. בקיצור: שלא יעבדו עליכם. ובכל זאת כשאחד משלנו מופיע, אני מניח בצד לרגע את האידיאולוגיות שלי, ועובר לפרגן לחבר בקהילה. אז אור אחי, שיחקת אותה, נראית מעולה כמו תמיד, וייצגת אותנו בכבוד. הייתי גאה בך, אפילו קראתי לאשתי שתראה. אגב, אתה נראה מעולה באוף סיזן, אם אני הייתי מעז להופיע מול קהל בשייפ של אוף - כנראה שהיו מזמינים לי משטרה (היו צריכים תחנה שלמה כי אני ממש חזק עכשיו). |
אור יצאת תותח
כל הכבוד |
אור יצאת תותח אחי ללא ספק!
ואתה דורס את מייקל מה הוא שווה לידך?! הוא יכול רק ללקק את הפיטמה שלך! יצאת אלוף! |
ציטוט:
וואלה אחי תודה ..אתה צודק זה באמת לא תוכניות הכי מושקעות..אבל זה עדיין חוויה |
ציטוט:
|
חחחחח יצאת תותח חחח הרג אותי מה שאמרת על מייקל לואיס חח
|
כל הכבוד גבר "באיזה חדר כושר אתה גר?" חחח אימצתי תמשפט הזה
|
אור יא תותח, שיחקת אותה
|
ציטוט:
אור סוס אתה :ohmy: |
למישהו יש את הקטע של לוליק?
אגב, ראו את הזלזול בפיתוח הגוף נוזל מכל מי שנמצא באולם שם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בתגובה להערה על מייקלואיס אמרו לו "תראה את הבטן שלך! נראה כמו המסך של 1 נגד 100"....תפסו ממנו בסה"כ |
היה מעולה :)
|
חחחח אחי אתה אחד החזקים קרעתה אותי!
פאקינג דמט#%!%^@$^!$%!## רותם סלע מושלמת, איך אפשר לקבל ממנה כאלה מבטים, לעמוד מולה ולללללאאא לקחת מספר חחח???? אבל יצאתה גדול אחי.. אבל פאקינג איזה כוסית רותם סלע, מושלמת.. |
ראיתי את התכנית ואמרתי 100% זה מישהו מישראל בודי
והנה צדקתי חח |
חבר'ה אם עוד לא קלטתם רותם סלע איתי...
|
שבוע הבא לוליק מופיע ואני הייתי בקהל הוא מנצח אמרתי לכל החברים שלי להצביע לו
|
מה להשתחוות?! שישאלו קצת על הענף, על ההישגים, על התחרויות... יופי, מקפיציצי... חה חה חה. שיא הרצינות. מייקל לואיס הוא אתלט המאה ומתחרה מקצועי זה "מקפיציצי"?
|
ציטוט:
|
איפה שאלו אותו? הוא היה כבר בכשרון או כישלון?
|
ציטוט:
|
למה הסרטונים בקשת לא עובדים?
|
ציטוט:
אור שאלה לי אלייך... מי בדיוק רצית שיראה אותך? לאיזה כיוון? דוגמנות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא קיבלתי תשובות :[ |
ציטוט:
כי הפרסום הראשוני לא חשוב ממי זה בא העיקר שזה בא אור שיהיה לך בהצלחה, לך באמת מגיע לדגמן או לייצג תשרירן הישראלי |
כן אבל איזה עוד תחומים יכולים לפנות אליו בעקבות זה חוץ מדוגמנות, זה מה ששאלתי.
|
ציטוט:
כי הפיתוח גוף בעצם אמור לפתוח לך דלתות..אתה משקיע בזה כל כך הרבה זמן וכסף שאתה רוצה שמתישהו זה ישתלם..אז מבחינתי אני עושה הכל שמתישהו זה ישתלם לי.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ