![]() |
ציטוט:
חכה אני מביא לך סרטון הנה: http://exrx.net/WeightExercises/Erec...extension.html רק ששלנו זה בערך 60 מעלות והעצבאות של הרגליים נוגעות בערך ברצפה.. |
קודם כל, אסור לכופף את הגב כמו שהיא עושה (מותר אבל זה יהיה תרגיל אחר ובשום פנים ואופן לא עושים אותו עם משקלים גבוהים). הגב צריך להיות ישר כמו קרש. דבר שני: היא פושטת את הגב בנקודה העליונה יתר על המידה. זה לא בריא.
עם איזה משקל אתה תעשה 6 חזרות? תיקח ביד 40 קילו? |
ציטוט:
מממ לא יודע, עוד לא עשיתי את זה אף פעם, מקסימום אני אקח פלטה של 20 יהיה מצחיק :wacko: אז מה אתה אומר לעשות כמו שאמרתי, תמיד 12 חזרות בגב תחתון ובבטן למשך כל התוכנית? |
חושב שכן.
|
ציטוט:
טוב בנתיים בנוסף לתגובות על התוכנית החדשה אם למישהו יש רעיון לתוכנית בשבילו לאחרי זה יהיה נחמד ;) |
שבוע 1: A push: לחיצת חזה 1x8,2x6 פלייס 2x12 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2x12 לחיצת כתפיים 3x12 לחיצה צרפתית 2x12 בטן 3x12 B pull: מסור 1x8, 2x6 ראוו על ספה 2 ידיים עם דאמבלים 2x12 מתח 2x12 חתירה בעמידה 3x12 כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט דאבל יו 2x12 גב תחתון 3x12 שבוע 2: A push: לחיצת חזה 1x8,2x6 פלייס 2x10 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2x10 לחיצת כתפיים 3x10 לחיצה צרפתית 2x10 בטן 3x12 B pull: מסור 1x8, 2x6 ראוו על ספה 2 ידיים עם דאמבלים 2x10 מתח 2x10 חתירה בעמידה 3x10 כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט דאבל יו 2x10 גב תחתון 3x12 שבוע 3: A push: לחיצת חזה 3x6 פלייס 3x8 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 2x8 לחיצת כתפיים 3x8 לחיצה צרפתית 2x8 בטן 3x12 B pull: מסור 3x6 ראוו על ספה 2 ידיים עם דאמבלים 3x8 מתח 2x8 חתירה בעמידה 3x8 כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט דאבל יו 2x8 גב תחתון 3x12 שבוע 4: A push: לחיצת חזה 5x5 לחיצת חזה שיפוע חיובי 3x6 לחיצת כתפיים 4x6 פלייס 1x10, 1x8 בטן 3x12 B pull: מסור 5x5 מתח 3x6 חתירה בעמידה 4x6 כפיפות מרפקים בעמידה עם מוט דאבל יו 3x6 ראוו על ספה 2 ידיים עם דאמבלים 1x10, 1x8 גב תחתון 3x12 |
ציטוט:
|
נמרוד מה הנתונים העדכניים שלך?
היקף מותן\יד, משקל, גובה, אחוז שומן.. |
משקל 69 אבל אני רק קריאטין אני מאמין שאני ארד 3 קילו כשאסיים.
גובה 167-168 אחוז שומן סביב 14.5 אני מעריך היקפים לא מודד |
ציטוט:
זה מעניין ואל תחרטט, עלק אתה לא מודד היקפים נו.. |
על מה רצית שאני אגיב? :|
|
ציטוט:
חחח זה היה בצחוק הקטע עם הלוג שלי ;) אבל תגובה כמו: "נמרוד יכוסון ימהמם תעשה לי שלישייה" תתקבל בברכה.. חח ;) |
ציטוט:
יש לי סרט מדידה, לפני כמה חודשים ניסיתי למדוד את היד יצא לי כל פעם תוצאה אחרת. לא מעניין אותי ההיקפים שלי מה אני דוגמנית. 2 דברים אני לא אעשה בחיים: אוכל חסה אמדוד היקפים :jockey: |
בגלל זה לא מודדים לעצמך
תבקש מחבר שימדוד לך. ולמה אתה כל כך נגד? אני זוכר שפעם אחת הבאת את ההיקף יד שלך. |
ציטוט:
אני נגד כי דוגמניות אוכלות חסה ומודדות היקפים. אני מרים ברזלים ואוכל בשר. יש בנינו גבול דק אבל ברור, אם אתחיל לאכול חסה ולמדוד היקפים הגבול יטשטש וזה בעיה. |
נמרוד יש לך איזה הפרעה או משהו?
מה זה היציאה הזאת?! איך לעזאזל זה קשור לדוגמניות שאוכלות חסה?????????????? מודדים היקפים כדי לראות את ההתקדמות |
ציטוט:
התקדמות מבחינתי זה עם אני מרים יותר ברזל. |
כן המפקד :jockey:
|
היקפים זה מאוד חשוב ככה אתה יודע את מדד התקדמות שלך!
ומה הקשר לדוגמנית? |
ציטוט:
מדד ההתקדמות שלי זה עם אני מרים יותר ברזל ממה שהרמתי פעם לא עם הבייספס שלי גדל בס"מ. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אכפת לך רק מההתקדמות במשקל אז למה העלת תמונות? |
ציטוט:
בולט, לא הגזמנו אני גם מאמין שיש לי היקף מעל 36, יש לי עצמות מאוד רחבות ויד גדולה יחסית. |
ציטוט:
http://www.synthol.com/home_lsidemostmusc.jpg |
ציטוט:
אלא אם כן אתה שמן 110 קילו שכל היד שלו זה שומן, אבל אתה לא. תעשה לעצמך ולנו טובה ותמנע ויכוחים מיותרים. |
לא ויכוחים, יש סיכוי שאין לי יד 36, מדדתי לפני כמה זמן ככה יצא אבל מדדתי עקום אחושרמוטה כי לא הצלחתי..
לא אכפת לי אם תגיד שיש לי 25 אני אגיד לך סבבה... עדין אני אומר שיש לי יד מאוד גדולה, לא יודע כמה זה, היא מאוד גדולה (בגלל עצמות). זהו |
תעלה תמונה נמרוד.
|
ציטוט:
http://img515.imageshack.us/img515/4378/26499892zh1.jpg אני יודע שאני נראה קצת כמו יונק סויה אשכנזי, חח אין מה לעשות ;) אין לי מי שיצלם אותי בפוזה של bb, אמא נמאס לה והיא אחר כך מציקה וחברים של מתפקעים מצחוק בזמן הצילום וזה יוצא עקום :X |
בינינו מי שלא מפרסם נתונים סימן שהוא מתבייש בהם
:wiggle: |
ציטוט:
אם הייתי מתבייש במשהו לא הייתי מפרסם את המשקלי עבודה שלי וזה.. אני שלם עם עצמי ב100 אחוז, אני מארגן מפגש תבוא ותראה אותי. |
משקלי עבודה ומסה זה 2 דברים שונים... במיוחד כשאתה עובד בטווחים די נמוכים, ואתה עובד בטווחים נמוכים נמרוד.
|
ציטוט:
|
אתם ילדים קטנים...
שהבן אדם יעשה ויחשוב מה בזיין שלו מה אכפת לכם |
נימרוד בהצלחה לך
אולי גם אני יפתח לוג אבל אני מאוכזב מעצמי :( נוסע בערך 40 דקות למכון והחודש וחצי האחרונים הזנחתי והייתי רק 3 פעמים ככה שהזנחתי תיד האחורית תכתפיים ותגב :(:( השבוע זה הולך להישתנות אני הולך לירשום הכל ולהקפיד על התרפיט והאימונים מגיל ולהרביץ אותה! שיהיה לך בהצלחה |
ציטוט:
אני לא יוצא את כל הכסף רק למפגש, אני אלך בטח עם חברים לת"א, בדרך אעבור אגיד שלום ואשב קצת עם החברה פה אקיר אותם במציאות, דווקא מעניין.. ציטוט:
ציטוט:
|
מישהו מוכן להגיד לי כמה בערך לעבוד עם פלייס מחר אין לי מושג לא עשיתי את זה בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
חחחח די עם הויכוחים לי יש זין 30 דיייי למי אכפת!!!! אתה שלם עם עצמך אתה אומר שיש לך יש 36 שהיה לך בכיף ראסמי זה לא ממש מעניין אם זה נכון או לא!!!:diractor: וזה פוסט של נמרוד אל תהרסו לו בשיא הרצינות! |
נמרוד תנסה עם 12.5 קילו כל יד..אני מאמין שזה יספיק
|
ציטוט:
אבל תלוי באיזה שלב הוא מגיע לפלייס וזה עכשיו ראיתי שהוא עושה את זה בתחילת אימון אז אכן 12.5 הגיוני |
ציטוט:
12.5 בפלייס זה כלום!!! תתחיל עם זה ותתקדם! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ