ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   הבלוג של קווין, אשכול רישמי. (https://israelbody.com/showthread.php?t=56989)

little_friend 09-09-09 10:59

עם כל הכבוד ללברוני ולהישגי העבר שלו, לדעתי, כל העניין של "נקי מחומרים" והעודף שיתוף בחייו כרגע זה לא לעניין. הרי ברמות האלו אי אפשר להצליח ללא חומרים, ואף אחד הוא לא עד כדי כך פריק.
אז לדעתי הוא צריך למתן את עצמו קצת, להוריד פרופיל, לא לדבר על חומרים כי זה רק מוציא אותו באור שלילי לכאן או לכאן, להתאמן חזק, להשקיע ומדי שבוע לפרסם תמונה ומשקלי עבודה. לא יותר מזה.

יוסי אדרי 09-09-09 14:08

כבוד!

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 899388)
נשמה שלי, אני לא מתנשא על שום דבר, יש לי עמדה שהרווחתי בכבוד בדם יזע והרבה מאוד כסף שהוצאתי ועוד אוציא על באדיבילדינג בגלל שהספורט הזה הוא חלק נכבד מחיי, ותמיד יהיה.
מעולם לא העלבתי פה אנשים.
רעבאק אם מישהו יעביר ביקורת על באדיבילדר עולמי אני אתחיל להתגרות בו?
ילדים שעוד אוכלים מכף היד של אימא שלהם מרשים לעצמם דברים באינטרנט, זה פשוט דבר מביך, שבגללו, וזה אני אומר לך מתוך ידיעה, האנשים הרציניים בספורט מדירים רגלם מהשתתפות בפורום הזה.

נגירי כניראה לא מבינים את החתימה שלך :).

אנדרוליזם 09-09-09 17:19

מספיק שהוא התשתמש בעבר בחומרים והגיע לרמות מטורפות, עכשיו הגיוני שהוא יעשה שינוי כזה.

שחר ויניק 09-09-09 17:29

סתם טמבל לא יודע מה הוא מנסה להוכיח...

sami04 09-09-09 18:16

למה נראה לך שהוא מנסה להוכיח משהו? תראה לי בן אדם שהיה ברמות כאלו ומסיבות בריאותיות הגיע ל"שפל" ועכשיו שיש לו הזדמנות לחזור, אפילו לחצי, לא היה עושה את זה.

dethMAN 09-09-09 19:13

יש תמונות חדשות שלו, הוא נראה מדהים:

http://levronereport.com/wp-content/...-3-300x225.jpg
http://levronereport.com/wp-content/...33-300x225.jpg

Yoshi-Moto 09-09-09 19:37

חחח wtf
היום בבוקר בדקתי, לא הספקתי לראות את העדכון הזה.

נראה טוב מאוד...

xamitx 09-09-09 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethMAN (הודעה 913194)

פששש חזר ובגדוווללל..!!!

bodybuilding4everr 09-09-09 21:52

וווואאאאווווו העידכון האחרון מדהייםם

אנדרוליזם 09-09-09 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dethMAN (הודעה 913194)

זין שלי אם עכשיו הוא לא על סוכריות קופצות.:disgust:

SaharKazes 09-09-09 23:45

ווווואאאאאאא
מטורף
אני חוזר בי

ThE HummeR 15-09-09 15:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אנדרוליזם (הודעה 913333)
זין שלי אם עכשיו הוא לא על סוכריות קופצות.:disgust:

הבנאדם היה לו עוד איזה כמה עשרות קילו עליו ממה שאתה רואה עכשיו..
אם הוא אומר שהוא נקי אני מאמין.

אנדרוליזם 15-09-09 18:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 915411)
הבנאדם היה לו עוד איזה כמה עשרות קילו עליו ממה שאתה רואה עכשיו..
אם הוא אומר שהוא נקי אני מאמין.

לא שמעתי אותו אומר שעכשיו (בתמונות האחרונות) הוא נקי.

ISnocs 15-09-09 20:09

[ציניות] מה פתאום מדהים!! הוא פשוט עושה בושות לעצמו [/ציניות]

אני לא מבין איך אנשים מזלזלים בו. מה שמצחיק הוא שיש אנשים בארץ שהם על חומרים וגם מתחרים, אבל נראים הרבה הרבה פחות טוב ממנו .... אני דיי בטוח שהוא יכול לקחת פה את מר ישראל בהליכה.

כבוד :cool:!

if-bb 15-09-09 23:25

ניגרי, אתה לא פעם קראת לו ליצן..
בלי לפגוע בך כן .. חומרים או לא חומרים, בכמה חודשים, הוא נהיה חתיכת דבר..
הוא יותר גדול ממך,ורוב המתחרים בארץ, הוא בסה"כ מתאמן כמה חודשים, הידע שלו עצום,הבגרות שריר שלו,האיכות,המסה בהרבה יותר איכותית משלך, ומשל רוב המתחרים פה בארץ.

והוא בסה"כ כמה חודשים מתאמן, שזאת אומרת שיש לו עוד להתקדם. אני מאמין שהוא ימשיך, והוא ימשיך, אנחנו נראה עוד הרבה הפתעות. וזה לא משנה אם זה יעשה באופן טיבעי,או לא.

לקרוא לאדם שהביא גביעים יותר ממך, ומכל מתחרה אחר בארץ, ליצן זה חוסר כבוד מוחלט ל BB.

http://levronereport.com/wp-content/...9/Photo_32.jpg

yaaa! 16-09-09 02:51

מצחיק אותי המושג הזה שלכם, בגרות שריר, מה זה אומר בכלל?

if-bb 16-09-09 02:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaaa! (הודעה 915657)
מצחיק אותי המושג הזה שלכם, בגרות שריר, מה זה אומר בכלל?

:no:
.

BodyKilo 16-09-09 09:51

מסכים עם ifbb...

ואן דאם 16-09-09 14:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי if-bb (הודעה 915615)
הוא יותר גדול ממך,ורוב המתחרים בארץ, הוא בסה"כ מתאמן כמה חודשים, הידע שלו עצום,הבגרות שריר שלו,האיכות,המסה בהרבה יותר איכותית משלך, ומשל רוב המתחרים פה בארץ.

והוא בסה"כ כמה חודשים מתאמן, שזאת אומרת שיש לו עוד להתקדם. אני מאמין שהוא ימשיך, והוא ימשיך, אנחנו נראה עוד הרבה הפתעות. וזה לא משנה אם זה יעשה באופן טיבעי,או לא.

לקרוא לאדם שהביא גביעים יותר ממך, ומכל מתחרה אחר בארץ, ליצן זה חוסר כבוד מוחלט ל bb.

http://levronereport.com/wp-content/...9/photo_32.jpg

הוא קרא לו ליצן בגלל ההתיייחסות שלו לכל הקטע של ה"טבעי" מה אתה לא מבין ?
בן אדם שהיה במעמד כמו שלו הוא באמת ליצן אם הוא עכשיו מתייחס לקטע של החומרים וקורא לעצמו "טבעי" ...
הוא מזריק לתוכעס כמו גדולללללללללללללללללללללללל

if-bb 16-09-09 14:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ואן דאם (הודעה 915737)
הוא קרא לו ליצן בגלל ההתיייחסות שלו לכל הקטע של ה"טבעי" מה אתה לא מבין ?
בן אדם שהיה במעמד כמו שלו הוא באמת ליצן אם הוא עכשיו מתייחס לקטע של החומרים וקורא לעצמו "טבעי" ...
הוא מזריק לתוכעס כמו גדולללללללללללללללללללללללל

אה כן?.. שחכתי כל המתחרים בעולם לא מזריקים, נכון.

מזריק או לא מזריק, הוא נראה יותר טוב כמעט מכל המתחרים פה, וזה בסה"כ במשך כמה חודשים שהוא חזר להתאמן עוד עומד על יד באיזור ה-50 ...

אז מזריק לא מזריק, הוא נראה יותר טוב מאלו שקראו לו ליצן, שהם לגמרי טבעים , צודק...

ariel008 16-09-09 23:19

אל תהיו ליצנים קיוון הוא מלך אין עליו הוא ניראה פצצה ועוד משהו ששחכתם הבן אדם הישתקם ואל זה מגיע לו כ"כ הוא היה במשבר והישתקם פיצוץ אז זה לא משנה עכשיו חחומרים או לא חומרים

rosilio 16-09-09 23:45

אתם ברצינות לא מבינים? ניגרי קרא לו ליצן בגלל שהוא טוען כל הזמן שהוא לא טבעי,ואני אומר "למי אכפת?" תהיי טבעי לא טבעי עד מחר רק אל תזיין לי בשכל ותעשה ת'קאמבק שלך

if-bb 17-09-09 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 915969)
אתם ברצינות לא מבינים? ניגרי קרא לו ליצן בגלל שהוא טוען כל הזמן שהוא לא טבעי,ואני אומר "למי אכפת?" תהיי טבעי לא טבעי עד מחר רק אל תזיין לי בשכל ותעשה ת'קאמבק שלך

אז מה גם חלק מהמתחרים בארץ טוענים שהם טבעים.. אז גם הם לצנים ?
:Embarrassment:

אדיר53 17-09-09 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי if-bb (הודעה 915615)

לקרוא לאדם שהביא גביעים יותר ממך, ומכל מתחרה אחר בארץ, ליצן זה חוסר כבוד מוחלט ל BB.

http://levronereport.com/wp-content/...9/Photo_32.jpg

:ok::ok::bow:

ניגרי עשית את הפאדיחה

לעניין באמת מדהים מה שאפשר לעשות בחודשים בודדים לא משנה חומרים או לא
כבוד!..

Yoshi-Moto 17-09-09 20:52

ניגרי לא עשה שום פאדיחה.
אתם לא הבנתם מה שהוא אומר.

הוא לא מדבר בכלל על הרמה של קווין ועל ההישגים שלו. הוא פשוט אומר שזה פתטי להשתמש בחומרים ולטעון שאתה טבעי, על אחת כמה וכמה זה פתטי לטעון זה את כשאתה בן אדם עם הישגים כמו של קווין.

NSH1 17-09-09 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoshi-moto (הודעה 916289)
ניגרי לא עשה שום פאדיחה.
אתם לא הבנתם מה שהוא אומר.

הוא לא מדבר בכלל על הרמה של קווין ועל ההישגים שלו. הוא פשוט אומר שזה פתטי להשתמש בחומרים ולטעון שאתה טבעי, על אחת כמה וכמה זה פתטי לטעון זה את כשאתה בן אדם עם הישגים כמו של קווין.

מחזק, ורק רוצה להוסיף שהפאדיחה היא אצל כל מי שלא עשה באבחנה בין מה שהניגרי אמר, לבין מה שחשבו שהוא אמר

if-bb 18-09-09 04:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH1 (הודעה 916333)
מחזק, ורק רוצה להוסיף שהפאדיחה היא אצל כל מי שלא עשה באבחנה בין מה שהניגרי אמר, לבין מה שחשבו שהוא אמר

לא דווקא לכם יש כאן את הטעות. אתם לא הבנתם את הנקודה.

הנקודה פשוט מאוד, שיש מתחרים ולא נגיד שמות כן, שטוענים שהם טבעים :yup:
אבל כולנו יודעים שלא :rolleyes:

אז אני מבין שלפי דבריו של ניגרי הם גם לצנים, לא :Embarrassment:

למה ?.. כי הם גם לא מודים, ומזיינים לאנשים בשכל במכון שהם טבעים.
ובמידה והם יבואו לעשות אימון אישי אצלם, הם יגיעו לזה :1:

אז בוא לא נהיה תמימים, אוקי ?.. קייון אמר שבעבר הוא היה משתמש בחומרים, וכרגע המטרה שלו היא להגיע ליכולת המק'ס שלו בצורה טבעית. השיפור שהוא דפק, זה חתיכת שינוי, שבאמת קשה לאמין שכבר חומרים לא מעורבים פה. אבל אם אני לא טועה אף פעם לא ראינו מתחרה ברמה שלו, שלא התאמן מספר שנים, וחזר להתאמן וגדל בצורה איטית יותר או מהירה יותר. זה בנאדם שהיה עם מסה של חזיר בר לא ילד שחזר להתאמן אחרי כמה שנים.

בכל מקרה, אי אפשר לקורא לו ליצן, גם אם הוא משתמש וגם אם לא. כל המתחרים בעולם ובארץ, וגם בקטגוריות של מפתחי הגוף ה"טבעים" בחו"ל אומרים שהם טיבעים,אז בסופו של דבר כולנו מעריצים של לצנים :wub1:

נ.ב
זה לא אישי נגד אף אחד, ואין בכוונתי לעליב וכו'. במידה ומישהו נפגע מדברי אני מתנצל מראש.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ