![]() |
ציטוט:
פה זה טכנולוגיה...מטוסים... *שטות שלא תחזור שנית!* רק החכם שורד... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת רשמתי שטות ואני מתבייש ומסמיק עכשיו, הכוונה שלי הייתה לומר שהיום מלחמה זה טכנולוגיה ומודיעין. זזתי לערוך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמעו אנחנו במצב לא פשוט, מצד אחד יש משהו שאומר לנו שצריך להיכנס באימאימא שלהם ולחסל את כל התשתיות שלהם וכו' אך מצד שני זה מוכח לאורך כל ההיסטוריה שאי אפשר לשלוט על עם שמתקומם ותאמינו לי שהדבר האחרון שאחנו רוצים זה להעמיק את התיסכול שלהם
סתם משהו שעלה אצלנו בארוחת שישי, תאר לך שלא יהיה להם מה להפסיד אז פשוט הם יכולים לקחת את החפצים שלהם עם הילדים שלהם ולצעוד לעבר ישראל בלי רובים או משהו כזה רק ללכת מה נעשה אז? לסיכום המצב לא פשוט כעיקרון הפיתרון המושלם הוא טרנספר או חילופי שטחים אבל שני הפיתרונות לא ריאלים לעצרנו. |
ציטוט:
|
@ בלינקי , פלסטינים לא עם והם טוענים כך רק מ67 ולפני זה הם ארו שלא.
יש להם אותם סממנים של עם כמו לערבים הירדנים עם השפעה של חמאס. אה ותתפלא כמה עמים נעלמו וקמו. @גולדבן , אם אתה לא רוצה למות במלחמה ולישון במקלטים , תרד מהמנטליות הזאת , איתם אתה תישן במקלטים כל עוד יש יהודי אחד בארץ ישראל. ותישן עוד אחרי זה בפחד מהסקינהדז במדינה שתהגר אליה כשישראל תקרוס מ"זכות השיבה" (אם הם בכלל ישובו , הם רק יצביעו מרחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח) ואל תהיה פתי שניתן להם רק שטח אחד וזה יפתר , אפילו הירדנים ה"מתונים" טוענים לזכות השיבה, והישראלים שמדברים איתם חוזים מדינת ישראל כזאת: הגולן לסוריה עם חלק מהחופי הכנרת , ליצור רצף טריטוריאלי עם עזה והגדה על חשבון ישראל. ליצור מדינה פלסטינית ולהכיר בזכות השיבה ל*ישראל* לכל הערבים שבא להם ולבטל את חוק השבות של היהודים כי זה גזעני בשבילהים אה וגם להעיף את הדת מהמדינהכל עוד זה לא איסלאם (כי הם יעשו מהומות... וחבל) אתה שואל אותך האם יש באמת פסיכי כזה? כן יש , יש להם מפלגה בכנסת אפילו , Aka חד"ש והיא עברה את אחוז החסימה. לא רק זה אלא חלק ממרץ כאלה. וכל הארגונים שלהם. |
ציטוט:
ד"א, אני מקווה שברור שאני מדבר על הפלשתינאים...... הערבים הבדואים והדרוזים הם אחלה בחלה :) הערבים הישראלים איפהשהו שמה באמצע. |
ציטוט:
אין לך מושג איזה גנבים הם! הם דופקים כמה פחונים באיזה מקום שאמור להיות אתר בנייה וכשמתחילים לבנות שמה הבדואים מקבלים כמה דירות במקום ה"בית" שהם בנו. דרוזים לעומת זאת הם אחלה גברים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
באמת מפחידים... ת'אמת, כשאני חשוב על זה, אם היה מנהיג כריזמטי שהוא לא מושחת, אני מאמין שהייתי חושב אחרת...אבל, אין... אחרי כל הדיונים האלה, מה לדעתכם הפיתרון? לחסל את כל הערבים? ציטוט:
מה סבבה בהם? אפילו האוכל שלהם מגעיל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
XD מוניטיניישן. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כאשר נוקטים קוו נוקשה כנגד מחבלים (ז"א לא להשיב לאש קאסאמים , אלא לדאוג כל יום שלא יגיעו חומרי גלם אליהם בכלל לעזה) להעיף מפלגות בוגדניות מחוץ לחוק פיקוח על הערבים ואכיפה על כל הבניות הלא חוקיו והגניבות שלהם לא לתת להם ביטוח לאומי , ביטול אזרחות לאנשים שנתגלו כתומכים במחבלים פעולה חשאית באיראן על מנת לערער את יציבות אל קודס ( המאנייקים ממנים ומאמנים 80% מהטרור העולמי) פיתוח תשתיות וטכנולוגיות אגרסיבי קידום התיישבות יהודית. לתקן גם את החינוך המעפן הזה בארץ אולי זה לא פתרון מושלם , אבל זה יעצור את הבעייה ויקטין את הגידול הערבי. ונדחק אותם עם הזמן החוצה , אם נעשה מאמץ לא רק בהכרזות אלא גם בפרטים הקטנים זה יהיה פתרון 99.9% מושלם כמובן לא לפגוע במיעוטים כמו נוצרים דרוזים צ'רקסים , חלק מהבדואים אולי(אבל חלק מהבדואים יש לשים בכלא) הערבים מילא עשו כ"כ הרבה עבירות שאפשר להעיף חצי מהם לכלא לכל החיים שלהם אם ישפטו אותם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ