![]() |
ציטוט:
בגדים קרועים בכוונה בחורף למרות שהעור חשוף וזה קר, בגדים הכי מכוערים שהם מוצאים בשביל הפוזה של להראות זרוק, זה הפוך על הפוך יגאון. לא אמרתי בגדים שלא עולים הרבה כסף, אמרתי בגדים קרועים וממש ישנים בכוונה. הערסים לא שמים על עצמם יותר מידי בלינג, בלינג אבל מתלבשים יפה. קודם כל אתה סותר את עצמך שאמרת שערסים הם כמו כוסיות שהולכים צמוד ועם וורד. דבר שני אם הולכים עם בגד נורמלי אז הוא לא צמוד בביצים, עוד לא ראיתי ערס שמתקפל מכאבים קבוע. למה בנות צריכות ללכת צמוד שבנים יתחילו איתן ולא ההפך? מי קבע את זה? אתה מיושן שוב. שורה תחתונה ערסים הולכים עם מה שלפי דעתם יפה, פריקים עם משהו בכוונה מכוער, לא נוח, לא נעים, קרוע וזה הסטייל שלהם. הערסים נראים אותו דבר? כל הפריקים נראים ככה: צבע פנים בד"כ בהיר, מחוצקנים בפנים. שיער ארוך קצת גלי בד"כ צבוע לשחור לפעמים בצבעים הבהירים. זקן ושפם עוד מהבר מצווה. לבושים כולם אותו דבר. |
מטאל זה ז'אנר אנדרגראונד פשוט עצום, שהקהל המחתרתי שלו מונה מיליארדים. אבל כמו שאמרתי, זו תרבות אנדרגראונד.
|
http://youtube.com/watch?v=aLDZ01M2Yh0
שיר קטלני, הייתי אומר שזה דת' ולא בלאק. אני הולך לחרוש עליהם קצת. |
ציטוט:
|
גועל נפש ללכת להופעה של להקה פולנית . ולא אכפת לי אם הם מנגנים מוסיקה טורקית עם זמר שהוא קופי של אבי ביטר, מנגנים שלמה ארצי בעברית או שמנגנים דת' מטאל גרוע בטירוף .
|
מגניב :-]
אישית לא אוהב גראולינג, אבל מטאל זה אחלה. ורוב המטאליסטים הם באמת אנשים סבבה, הרבה יותר איכותיים מהאנשים הממוצעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לעומת זאת כל הערסים הם חומים, עם תספורות מוזרות או קרחות, שלובשים מספר מסוים מאוד של מותגים שהם בילבונג וטימברלנד. נועלים רק נעלי שוקס או טימברלד. ומדברים אותו דבר עם שימוש חוזר שלוש פעמים במשפט במילה "כפרה\מאמי\נשמה" (תלוי במין אשר איתו הם מדברים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ממש לא, ערסים לבצפר לא יסדרו את השיער וילכו עם חליפת טרנינג של פומה עם פילה בד"כ. לאירועים השיער יהיה מחומצן , מסודר עם הרבה ג'אל, גינס קהה עם הרבה שיפשופים וחולצה צמודה. בכל הצבעים והמינים. לא הבנתי אתה פריק או לא? אם אתה שומע מטאל זה לא אומר שאתה פריק. |
ציטוט:
gamerrrrrr סטייל :wiggle: חחחחח בכל אופן אני לא יודע באיזה בית ספר אתה לומד אבל אני ינסה לצלם כמה מהם בבית ספר שלי ויעלה לפה, בכל אופן נמרוד הוכיחו שאתה טועה, תודה בזה וזהו נגמור עם ההשפלה |
הנקודה היא שאין שום קשר ישיר בין מטאל לפריקים.
|
ציטוט:
אני אוהב ילדים גברים, יש לי חברים שהם על גבול הפריקים, אוהבים גיטרות חשמליות, רוק , מתלבשים זרוק ויש לי חברים שהם די ערסים, בסגנון... אני לא אומר מה יותר טוב, אני רק הסברתי בכל ההודעות שלי למה הם לא כלכך שונים ופריקים לא פחות גרועים, הם לא פחות אלימים, הפוזה לא פחות חשובה להם, המראה שלהם חשוב להם לא פחות ועוד.. ציטוט:
הוכיחו שאני טועה? אני חושב שצדקתי בכל ההודעות שלי וכולם פה מתקפלים. |
הומי תגיד משהו,מה הקטע של "חומות המוות" האלה שכולם נכנסים אחד לשני ודופקים מכות רצח,מה הם מנסים להוכיח מה שהם אכן בהמות?
|
אני לא העלתי את זה!
כתבו "איכסה פריקים שימותו" או משהו כזה, כשהעלתי את ההודעה הראשונה! אלו התגובות לזה ששמתי קישורים לסירטונים של להקה! וגיימר הוכיח הכל, ואני גם כן הוכחתי, אני "פריק" כהגדרתכם, גם גיימר דרך אגב, לי אומנם יש שיער ארוך, אבל מתמיד יש לי שיער ארוך, ויש לי זקן, כי מתמיד רציתי אחד.. ואני מתלבש איך שנוח לי, כמו שגיימר אמר, יש לי תומר סטייל :P יום אחד אני יכול לבוא עם ג'ינס וחולצה לבנה של quick silver ויום אחר אני יכול לבוא לבוש כולי בשחור, ויום אחרי זה לבוא בכלל עם דיקיס שגדולים ממני באיזה 4 מידות ואיזה סווטצ'רט עצום וכובע גרב ולהיראות כמו ראפר מסומם.. בקשר ל"wall of death" תארגן איזה 60-70 איש, תכניס אותם לתוך כיתה קטנה, ותשימו מישהו שאומר היכון הכן צא, וברגע שהוא אומר צא, כולם דוחפים אחד את השני, אחרי זה, תגיד לי שזה לא כייף, אחרי זה תוסיף לזה מוזיקה אנרגטית מאוד ודיי אלימה, ואז תגיד לי שזה לא כייף, שתיהיה בעניינים, בפוגו של מטאל, בניגוד לפוגו של פאנק, מישהו נופל על הרצפה, ישר זזים ומרימים אותו, בסוף הפוגו כולם כזה חברים וזה, זה מכות ודחיפות בפאנן, לא בקטע של עצבים, ככה זה לרוב לפחות, בארץ כמובן שיש מפגרים.. |
חחחחח הומי לפי התיאור שלך אם אתה מחליף את המטאל בביטלס, משאיר את השיער הארוך והזקן אתה באופן רישמי ביטניק.
|
ציטוט:
|
אני ימשיך את דבריי תומר, אני בדרך כלל מתלבש במה שנוח לי, בעיקר בגדי בודיבידלינג, חולצות קצרות ומעילים ארוכים אין לי כמעט חולצות ארוכות. ונמרוד על תגיד לי שזה נוח כאבי ביצים מלחץ של ג'ינס.
היה לי זקן הרבה זמן, צרפתי, אבל הורדתי אותו לצמיתות בנתיים, זה עוקץ ומפריע לפעמים |
למישהו יש שקית הקאה?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ