![]() |
ציטוט:
אני מתאמן abc : רגליים+כתפיים חזה + יד קדמית גב + יד אחורית חה,גב,רגליים +/ - 12 סטים יד קדמית -7 יד אחורית 8 כתפיים (כולל דלתא אחורית) -10 סטים אני משתדל להתאמן 5 פעמים בשבוע ומשבוע לשבוע כרגע בחיטוב אני מעלה את האירובי , בין היתר באירובי אני מחשיב את הכדורסל . ארוחות מסודרות אני מקפיד אבל לא אוכל על פי תפריט יותר על פי רגש כמה שזה ישמע מוזר |
נראים מעולה שניכם מאסה מעולה
|
כל הכבוד,באמת אתה נראה משקיען,אנחנו כנראה מתאמן איתך באותו חדר כושר רק שאנחנו לא נפגשים מכיוון שהשעות הגעה שלי הם בין הבוקר לצוהריים גג,
היה יום אחד אני חושב לא בטוח שהלכתי לקראת 5 וחצי ואתה הגעת. אתה מתאמן בהולמס פלייס פ"ת? |
הולמס פלייס ראשון לציון (זה מצוין בפרטים שלי) לצערי הרבה, הייתי מאוד רוצה לעבור לגו אקטיב בראשון פשוט זה לא קרוב אלי
|
טעות בזיהוי, קורה.
בקיצור מאוד הייתי רוצה שתעלה את התוכנית שלך -של המסה כמובן, בשביל ללמוד ולראות מה הטכניקה של התוכנית. |
תרשום בהזמנות את המייל אני אשלח לך, למרות שהיא נועדה בשביל מעלותיו וחסרונתיו של גופי , איך שבא לך......
|
אחי זה המייל שלי
dd18ll@zahav.net.il אגב אתה יכול לעלות לפה תמונה שלך לפני תחילת התהליך של פיתוח גוף? אני מחכה לתוכנית אימונים :-) |
שתי חיותת, איזה גודלללל..יד מפחידה!
|
כל הכבוד לכם
|
חיייההההה
תותח אחי!! |
10!!!!!!
|
ציטוט:
|
אמא איזה חיות!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ