![]() |
ציטוט:
תקרא קצת על פריצות דיסק... ואז תחזור להגיב, אם ישאר משהו מהכבוד העצמי שלך. עם פריצת דיסק אחת , תעשה סקוואט או דדליפט ותעשה טעות אחת קטנה . אתה יכול להכנס לניתוח ואפילו לאבד את היכולת שלך ללכת . שלא לדבר על התכופפות מיותרת . פריצות דיסק זה תלוי בחומרתן , הקיצר .. תקרא ואז תחזור להגיב או שלא. |
אורי איך נפצעת ככה?
|
ציטוט:
:\ ולא , לא ראיתי מזה שקל .. וכן תבעתי אותם ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
תבעתי ולא ראיתי שקל |
זה קשור לעובדה שהיית מאוד רזה? בכל זאת סחיבת חלקי חילוף וכו'
נשמע לא נעים בכלל |
ציטוט:
כן נפצעתי במהלך השירות ופסלו לי את המקצוע , והעבירו אותי להיות צבעי של טנקים וכלי רק"מ כבדים ... לא משנה ג'וב יותר חרא מהמכונאות .. |
53 ק"ג?!!? המפתח שבדי שקל יותר ממך
איך זה שהצבא אבל לא הביא לך פיצוי? יש קשר ישיר בין המקצוע לבין הפציעה,עם עו"ד טוב היית מוציא מהם כסף או לפחות משהו |
ציטוט:
סתם ככה לא הייתי אומר... היא אמרה לי שגם לה אמרו לא לעשות כלום (כי הפריצות דיסק היו יחסית בגיל צעיר אז אמרו לה להימנע מכל פעילות ספורטיבית) אבל היא נכנסה לכל הקטע הזה של האימונים ועכשיו אחרי הפסקה של 3ו וחצי שנים היא עושה דדליפט עם 80 קילו לשלוש חזרות.... וfs עם איזה 45.... |
ציטוט:
זה לא שכל פריצת דיסק היא אותה פריצת דיסק ויש רמת תקן כללית לכך תלוי בחומרת פריצת הדיסק שלה . אני מבטיח לך שאם הם היו חמורות כמו שלי היא לא הייתה מסוגלת בכלל לעשות את זה.. אני עושה דדליפט עם 60 קילו , אני מושבת למיטה עם כאבים כאילו שחרבות תקועות לי בעמוד השידרה. אתה חושב שמבחירה אני לא עושה דדליפט וסקוואט ? השתגעת ... |
ציטוט:
רואים שאתה מתאמן רציני וסתם ככה לא היית מוותר על תרגילים כאלה... תשכח ממה שאמרתי ;) כנראה המצב באמת שונה... |
ציטוט:
מי שלא עושה דדליפט וסקוואט מבחירה שלו, הוא פשוט מוותר לעצמו .. אני משתדל להחטיף לרגליים שלי כמה שיותר בפשיטות כפיפות ובלג פרס. וספרינטים קצרים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל ספורטאי מתאמן בתרגילי כח כי ככה הוא מסוגל לבצע כל סוג של פעילות ספורטיבית בצורה יותר טובה תראה מה דפרנקו אומר http://www.youtube.com/watch?v=55v_BEr-2-k http://www.youtube.com/watch?v=_3OrMqOiz60 |
וואי איזה דיון פורה על תרגילים ליד אחורית שלא סטה מהנושא בכלל
אהבתי |
כל פוסט יתפתח לדיון הזה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ