ציטוט:
פורסם במקור על ידי אור
אתה ראית כמה תגובות תודה יש לכל כתבה בynet? אתה יודע מה המטרה של הפורום? חוץ מלהוות פורום יצוגי של חברה הוא הוקם במטרה לעזור לאחרים, האמן לי שכל יום שולחים לי 10-15 מכתבים דרך הצור קשר, אנשים שאומרים שהם מתביישים להגיב בפורום כי יצחקו עליהם, בגלל דברים כאלו אנשים לא רוצים להשאר כאן, על מה אתה מדבר בכלל?!
ובנוסף הרבה מאוד אנשים אמרו תודה ושהם קיבלו המון מהפורום, ובזכותו החיים שלהם שונו..
עזבו אתם לא רציניים, בוכים בגלל פורום שאין לכם גישה אליו, במקום להתנהג כמו שצריך, ושלא יהיה בכלל צורך בפורום כזה..
סתכל לדוגמא את הפורומים שלי(כנס דרך החתימה שלי), גם שם יש פורומי Vip, ולא כולם מקבלים גישה, אתה רואה את הפורום שובת נגדנו? אני לא חושב..
|
אור, אף אחד לא צריך להגיד לכם תודה. ההפך הוא הנכון, אתם - המנהלים - צריכים להגיד תודה לאלה שמנעתם מהם את הגישה לפורום שפתחתם, אלה שכותבים פה מידי יום ויום ותורמים לפורום, אלה שבלעדיהם הפורום לא היה שורד ואתם לא היתם נשארים "מנהלים".
פורום נועד בשביל שלכולם (לפחות לאלה שלא עושים בעיות) תהיה אליו גישה, ומכאן הרי שפתיחת פורום Vip או איך שלא קוראים לזה זה רעיון שמבוסס על גישה מתנשאת, יהירה ופתטית.
למה לכם מותר ללמוד, לדעת ולהשכיל ממאמרים וכ'ו, ואילו לאחרים שהם לא מקורבים ומסיבה זו או אחרת לא קיבלו גישה לפורום הזה, אין את הפריבליגיה?
קחו את זה לתשומת ליבכם.
|