ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   החרמת הפורום עקב חוסר הגינות (https://israelbody.com/showthread.php?t=9940)

Night_Wolf 12-05-07 19:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sahar2005
לא בוכה עובדה שלא פתחתי תפוסט ואף פעם לא ביקשתי
אבל שאני חושב על זה באמת זה לא הוגן

וואלה אחי אז תחשוב מה שאתה רוצה נשמה
אני להגיד לך תאמת למה אני פה?למה יש פה אחלה אנשים וכייף לדבר איתם זה הכל :)

את הידע שלי צברתי מגיל,מעומר ומעוד מלא אנשים שמתעסקים בבודיבילדינג ולא קשורים בכלל לפורום

^סהר^אבוטבול^ 12-05-07 19:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אתה ראית כמה תגובות תודה יש לכל כתבה בYNET? אתה יודע מה המטרה של הפורום? חוץ מלהוות פורום יצוגי של חברה הוא הוקם במטרה לעזור לאחרים, האמן לי שכל יום שולחים לי 10-15 מכתבים דרך הצור קשר, אנשים שאומרים שהם מתביישים להגיב בפורום כי יצחקו עליהם, בגלל דברים כאלו אנשים לא רוצים להשאר כאן, על מה אתה מדבר בכלל?!

ובנוסף הרבה מאוד אנשים אמרו תודה ושהם קיבלו המון מהפורום, ובזכותו החיים שלהם שונו..

עזבו אתם לא רציניים, בוכים בגלל פורום שאין לכם גישה אליו, במקום להתנהג כמו שצריך, ושלא יהיה בכלל צורך בפורום כזה..

סתכל לדוגמא את הפורומים שלי(כנס דרך החתימה שלי), גם שם יש פורומי VIP, ולא כולם מקבלים גישה, אתה רואה את הפורום שובת נגדנו? אני לא חושב..

מה אתה משווה בין פורום פיתוח גוף לפורום רגיל

Danielllo 12-05-07 19:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אתה ראית כמה תגובות תודה יש לכל כתבה בYNET? אתה יודע מה המטרה של הפורום? חוץ מלהוות פורום יצוגי של חברה הוא הוקם במטרה לעזור לאחרים, האמן לי שכל יום שולחים לי 10-15 מכתבים דרך הצור קשר, אנשים שאומרים שהם מתביישים להגיב בפורום כי יצחקו עליהם, בגלל דברים כאלו אנשים לא רוצים להשאר כאן, על מה אתה מדבר בכלל?!

ובנוסף הרבה מאוד אנשים אמרו תודה ושהם קיבלו המון מהפורום, ובזכותו החיים שלהם שונו..

עזבו אתם לא רציניים, בוכים בגלל פורום שאין לכם גישה אליו, במקום להתנהג כמו שצריך, ושלא יהיה בכלל צורך בפורום כזה..

סתכל לדוגמא את הפורומים שלי(כנס דרך החתימה שלי), גם שם יש פורומי VIP, ולא כולם מקבלים גישה, אתה רואה את הפורום שובת נגדנו? אני לא חושב..

קודם כל נתחיל בזה שבפורום בודיבילדינג, הקטע של הV.I.P למשתמשים בודדים בלבד פשוט לא תופס! לפורומים אחרים זה עובד מצויין ואתה יודע למה אין צורך להסביר,

דבר שני, איך פורום עולה?, איך פורום עוזר?, בזכות המשתמשים!! זה כל התכלית של פורום, משתמשים שמגיבים ועוזרים ובכך נוצר מרכז מידע ענק, שמשמש עזרה לאנשים חדשים ולמשתמשים אחרים, אותם משתמשים שעזרו והרימו ת'פורום קיבלו סכין בגב, שאחרי הכל, לא יכולים לראות או להגיב בפורום V.I.P...

אור 12-05-07 19:58

אתם שמים לב שלא הגבתם לטענה שלי? מוזר מאוד, לאף אחד לא היה באמת מה להגיד, פורום הוא פורום ולא יותר מזה..

m0she 12-05-07 19:58

אפשר לחשוב שיש בvip סודות מדינה.

מעניין מתי יצטברו כל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר לשאלות של אנשים בפורום.

TheGift 12-05-07 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אתה ראית כמה תגובות תודה יש לכל כתבה בynet? אתה יודע מה המטרה של הפורום? חוץ מלהוות פורום יצוגי של חברה הוא הוקם במטרה לעזור לאחרים, האמן לי שכל יום שולחים לי 10-15 מכתבים דרך הצור קשר, אנשים שאומרים שהם מתביישים להגיב בפורום כי יצחקו עליהם, בגלל דברים כאלו אנשים לא רוצים להשאר כאן, על מה אתה מדבר בכלל?!

סתכל לדוגמא את הפורומים שלי(כנס דרך החתימה שלי), גם שם יש פורומי Vip, ולא כולם מקבלים גישה, אתה רואה את הפורום שובת נגדנו? אני לא חושב..

אור, אף אחד לא צריך להגיד לכם תודה. ההפך הוא הנכון, אתם - המנהלים - צריכים להגיד תודה לאלה שמנעתם מהם את הגישה לפורום שפתחתם, אלה שכותבים פה מידי יום ויום ותורמים לפורום, אלה שבלעדיהם הפורום לא היה שורד ואתם לא היתם נשארים "מנהלים".
פורום נועד בשביל שלכולם (לפחות לאלה שלא עושים בעיות) תהיה אליו גישה, ומכאן הרי שפתיחת פורום Vip או איך שלא קוראים לזה זה רעיון שמבוסס על גישה מתנשאת, יהירה ופתטית.
למה לכם מותר ללמוד, לדעת ולהשכיל ממאמרים וכ'ו, ואילו לאחרים שהם לא מקורבים ומסיבה זו או אחרת לא קיבלו גישה לפורום הזה, אין את הפריבליגיה?

קחו את זה לתשומת ליבכם.

Psychopath 12-05-07 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
קודם כל נתחיל בזה שבפורום בודיבילדינג, הקטע של הV.I.P למשתמשים בודדים בלבד פשוט לא תופס! לפורומים אחרים זה עובד מצויין ואתה יודע למה אין צורך להסביר,

דבר שני, איך פורום עולה?, איך פורום עוזר?, בזכות המשתמשים!! זה כל התכלית של פורום, משתמשים שמגיבים ועוזרים ובכך נוצר מרכז מידע ענק, שמשמש עזרה לאנשים חדשים ולמשתמשים אחרים, אותם משתמשים שעזרו והרימו ת'פורום קיבלו סכין בגב, שאחרי הכל, לא יכולים לראות או להגיב בפורום V.I.P...

נכון!!

אני תרגמתי שני מאמרים, תכנתתי ובניתי מחשבון תזונה, בניתי מדריך לחלומות צלולים ועוד הרבה דברים שלא עולים לי בראש כרגע ואני בפורום יותר מחצי שנה, אין לי שגיאות כתיב אני בוגר ומנומס, ולא קיבלתי שום VIP!

Gil-G 12-05-07 20:01

מחר ב8 בערב כולם בכיכר רבין מקימים אוהלי מחאה
לאחר מכן עוברים בית בית של כל מנהל פה ומפגינים עד שנקבל תשובות והסדר כראוי

Danielllo 12-05-07 20:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
נכון!!

אני תרגמתי שני מאמרים, תכנתתי ובניתי מחשבון תזונה, בניתי מדריך לחלומות צלולים ועוד הרבה דברים שלא עולים לי בראש כרגע ואני בפורום יותר מחצי שנה, אין לי שגיאות כתיב אני בוגר ומנומס, ולא קיבלתי שום VIP!

מצטרף!?

סוליקו 12-05-07 20:02

כןן לפחות לצפיה !!
אני איתכם אחים !

אור 12-05-07 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
מחר ב8 בערב כולם בכיכר רבים מקימים אוהלי מחאה
לאחר מכן עוברים בית בית של כל מנהל פה ומפגינים עד שנקבל תשובות והסדר כראוי

תתחילו אצלי ותביאו חטיפי חלבון :whistle:

^סהר^אבוטבול^ 12-05-07 20:03

דבקה לאלה שכן צריכים לקבל לא נותנים

Gil-G 12-05-07 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור

אחרי מחאה כזאת חביבי אתה מארגן את החטיפי חלבון ולא אף אחד אחר!!

Danielllo 12-05-07 20:04

כל מי שהצטרף למאבק לא מגיבים לפורום תזונה!! על תשכחו, במידה ולא תהיה היענות נעבור שלב!

Troya 12-05-07 20:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור

אתה חש בזמן האחרון...

Troya 12-05-07 20:04

ציטוט:

כל מי שהצטרף למאבק לא מגיבים לפורום תזונה!! על תשכחו, במידה ולא תהיה היענות נעבור שלב!

אני גם ככה לא מגיב שם :XDemoticon:

Gil-G 12-05-07 20:05

ציטוט:

מי שמעלה תמונות לזירת גולשים דמו בראשו!! הישמרו לכם!

אור 12-05-07 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
אתה חש בזמן האחרון...

אתה צודק אני חש, חש מה?..
יש לך איזה שהיא בעיה , טענה , מענה?
אתה מוזמן ליצור קשר .

אתם חושבים שתשיגו את המטרות שלכם באמצעות שביתה, אני חושב אחרת..

Danielllo 12-05-07 20:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
אתה צודק אני חש, חש מה?..
יש לך איזה שהיא בעיה , טענה , מענה?
אתה מוזמן ליצור קשר .

אתם חושבים שתשיגו את המטרות שלכם באמצעות שביתה, אני חושב אחרת..

בסדר, על תדאג.

TheGift 12-05-07 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
מי שמעלה תמונות לזירת גולשים דמו בראשו!! הישמרו לכם!

אם הייתי מנהל, הייתי משעה אותך לכמה ימים רק בגלל הציניות המעצבנת שלך.
אם אין לך משהו חכם להגיב, אל תגיד כלום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ