![]() |
ציטוט:
|
די כברא תנעלו את הפוסט המעפן הזה~!!!!!!!!
|
hhheeelllbbboooyy אחי,
תסביר לי מה הוא רוצה. |
ציטוט:
אם זכור לך אתה זה שפתחת פה את המריבה בגלל יציאות לא קשורות ואם אתה לא זוכר תסתקל כמה עמודים אחורה ותראה, בכל אופן עזוב רד מזה, צא מהפוסט הזה ואל תגיב פה יותר, כל הודעה מיותרת באמת.. אם שמת לב גם אני הפסקתי להגיב. |
ציטוט:
מה אתה רוצה בחייאת רבאק? אמרתי את דעתי בנושא הגראס והחשיש, מי שמתמש בזה הוא בנאדם פגום, אתה לקחת את זה עמוק ללב (אל תבכה, מצטער). אתה התבכיינת כמו כוסית שאין לי מושג ואני ילדון שסתם מדבר, אבל כן יש לי מושג ואני סתם ילדון שיכול לגדל אותך. עכשיו, מה האלירן הזה רוצה?:huh: הבנאדם מתוסבך עם עצמו. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רואה את הריבים פה אני פשוט יושב מול המחשב ומתפוצץ מצחוק :cry_1:
SIXPACK אחי אם אתה מעשן תעשן בשקט ושכל אחד יחיה את החיים שלו ויהיה בריא! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מספיק כבר בחייכםםם
|
ציטוט:
|
אחי אני על הפנים כרגע ........
יש לי עוד לחזור לעצמי ואחרי זה נדבר |
ציטוט:
|
חזרתי אבל זה כבר לא זה... אני ממש בדיכאון רציני מזה...
אין חשק.. והפיתוי לג'אנק גבוה מאוד, לא יודע מה כבר לעשות |
ציטוט:
|
בעזרת השם אחי
בעזרת השם |
רק בריאות הלבוי, גם אני חווה את אותה תקופה.
|
ציטוט:
ודיי כבר לשחק אותה ציני צרגיש חכם שאתה ציני אה.. אני יגיד לך מה אני רוצה.. פשוא מאוד שתוריד את הפוזה שלך.. |
מי ציני כוס אמק?
תסביר את עצמך כשאתה פולט שטויות, מה עומרי וגיימר מי? |
ציטוט:
|
בקשר לנושא המקורי של האשכול אז:
* אנשים עם גנטיקה טובה בבייספס. |
חחחח הלבוי יש לך ילדים שאתה יודע איך מרגיש דיכאון אחרי לידה?
|
ציטוט:
הלבוי היית צריך אחי לפתוח ת'עיניים בתמונה זה באמת נראה כאילו אתה יושן בעמידה או שצילמו אותך מהתיקרה. |
חחח יש מצב!!
ואגב חזרתי להתאמן והולך לפי אוכל בריא אוטוטו תמונות חדשות |
ציטוט:
|
אם יש מישהו שבאמת דורש מכות זה סרח מהמומינים....אח אם הבן זונה היה נופל לידיים שלי...:)
|
אנשים שאומרים לך שלא רואים שאתה משתמש בתוספי מזון ואחרי כמה זה אומרים שאתה נראה ככה רק בגלל התוספי מזון.
|
ציטוט:
:1eye: ואני הכי שונא את החוכמולוגים שמעירים לך על זה שאתה עושה 5 חזרות ולא 20 ואז מנסים את המשקל שלך אחרי שהלכת ולא מזיזים אותו בס"מ (ועוד יותר אתה אלה שאחרי זה מלשינים למאמן כאילו אני עברתי עבירה פלילית) |
ציטוט:
|
חח גדוללל
|
חה-חה-חה!! זה אחד הדברים שאני הכי מסכים אתם! חוץ מכמה סעיפים, עם הכל!
ציטוט:
וגם: אלה שרואים אותך בשטח בית הספר חצי שעה / שעה בשטח בית הספר אחרי סיום הלימודים בגלל שאתה מחכה למשהו (אוטובוס/אימון/שיעור נוסף) ואז אומרים: "תגיד, יש לך בית?" :angry: |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפוסט הזה עדין חי תודה לאל:)
בכל אופן זה דבר שבאמת דורש מכות האנשים האלה..שמתכתבים באיי סי קיו ושמים ווליום כזה חזק שאתה הולך ברחוב ושומע את הרעש הזה של שליחת הודעה "או או" אני הולך היום למכון מתחיל באמצע הרחוב לשמוע את זה חחחחח לרצוח תאנשים האלה |
ציטוט:
אני שמח שמישהו שם לב לזה לפחות |
ציטוט:
אה כן ואני שונא גם את האקטיביסטים הירוקים הטחונים (מכסף שנוצר בתעשיה כנראה) שנוסעים במכוניות מימן\חשמל מה שדורש שריפת דלקים מזהמים בשביל לייצר וכאילו זה לא נפלט מהאוטו אה ואת המאנייקים שרוצים לחסום את הפורנו שלי |
האנשים שדורשים מכות אלה אנשים נגיד שאתה משחק במשהו עם משיהו והוא עשה משהו במחשק הזה שהוא פעם ראשונה רואה את זה ואז האו מתלהב אחושרמוטה והוא מתחיל לזלזל בך , ואתה מכיר את הדבר הזה כבר מזמן וזה מעצבן שבן אדם מתחיל להתלהב ממה שאתה כבר מכיר ומתחיל לזלזל בך. נראה לי הסברתי נכון אבל זה מעצבן אותי!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ