ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פורום Vip - הודעה חלקית. (https://israelbody.com/showthread.php?t=8189)

Bullet 19-04-07 13:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אנשים כמו משה שיצאו בריש גלי בקריאה נרגשת וכמעט פתטית של "פרישה" עשו זאת לטעמי כדי להקדים תרופה למכה [כאשר המכה היא פורום הVIP
, עצם הפרישה שלהם הייתה אמורה להראות שרמת הפורום לא מתאימה להם ולכן דרוש מעשה של פתיחת פורום אשר תתאים לרמתם.

חחח אתה אומר שהפרישה של משה זה קונספירציה אחת גדולה? :1eye:

gal.T 19-04-07 13:16

ציטוט:

הטענות היחידות שיש לי מופנות כלפי גיל, אני לא מכיר אותו בתור אחד שלא מוכן לעזור לזולת, מעשה שכזה לדעתי כן פוגע בשאר המשתמשים ולכן חבל לי.

ולי חבל שאתה מסתכל על ה'פגיעה בזולת' (לכאורה, כי זה מה שאתה חושב שיקרה), כשמן בעצמותינו וכדבר שגרם להחלטה הזאת. ומעבר לזה, מה שמניע את גיל?... אני מצטער אך זה מגוחך. תחשוב פעמיים אחי.
ציטוט:

קראתי את התגובה שלך שוב אך אני עדיין חושב שמה שאתם עושים זה לא נכון.

אז אני אעזור לך להבין ואומר לך היכן המקומות שלא הצלחת להכנס לעובי הקורה.
אף משתמש לא יסתגר בVIP, זה מקום מצומצם שלא יתקרב למסת השאלות והדברים המעניינים שנמצאים בשאר הפורום. זה רק מקום שנוכל לשמור על הרמה הרצינית שאנו מחפשים, ללא הפרעות, כאשר הנוכחות כמובן שלא תשמר שם, אלא תפרוץ ותהפוך לקו מנחה בשאר הפורום.

דבר שני, ובפעם השנייה, -לא יחולק כסף לעשירים!-, אנו נמצא דרך, עם הזמן, לעשות את הצעד הזה פרודקטיבי ככל האפשר -לכל הגולשים-. אני מבקש ממך, תוציא מהראש את המחשבות (המודעות\לא מודעות) שיש כאן אפילו אדם אחד שאינו רוצה את טובת הכלל.

ודבר שלישי, אתה מתקשה לתת לנו צ'אנס, לבטוח בנו, ובמיוחד להבין שכרגע אנו בתהליך שעובדים עליו יום ולילה על מינת שהוא יהפוך לתוצר סופי שיניח את דעתם של כולם. אתה לא משתמש חדש, אתה לא ילד שמתקשה להבין, אתה אדם בוגר שמתבטא בצורה נאותה ואומר דברים עניניים... אך לצערי עדיין לא ירדת לעומק הדברים והבנת אותנו לחלוטין.

תן לזה צ'אנס.

PoweRule 19-04-07 13:22

ציטוט:

מה אכפת לי מפורומים אחרים? אני לא נמצא בפורומים אחרים.

אז תפסיק להתנהג כמו ילד קטן. אני לא מבין על מה אתה עושה מהומות ? אתה חושב שאתה לא מספיק טוב בשביל לקבל גישה לV.I.P ? אז אתה רוצה שכולם לא יכנסו ?
אם אתה כזה רוצה להיכנס לשם תמשיך להשקיע ולא תקופח. אז חלאס עם זה ועוד לקרוא למשה פתטי. כאן אתה כבר מעליב חבר לפורום.

Homie 19-04-07 13:23

משה הוא לא סתם חבר פורום! הוא מלך!

P-a-n-1-c 19-04-07 13:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gal.T
ולי חבל שאתה מסתכל על ה'פגיעה בזולת' (לכאורה, כי זה מה שאתה חושב שיקרה), כשמן בעצמותינו וכדבר שגרם להחלטה הזאת. ומעבר לזה, מה שמניע את גיל?... אני מצטער אך זה מגוחך. תחשוב פעמיים אחי.

אז אני אעזור לך להבין ואומר לך היכן המקומות שלא הצלחת להכנס לעובי הקורה.
אף משתמש לא יסתגר בVIP, זה מקום מצומצם שלא יתקרב למסת השאלות והדברים המעניינים שנמצאים בשאר הפורום. זה רק מקום שנוכל לשמור על הרמה הרצינית שאנו מחפשים, ללא הפרעות, כאשר הנוכחות כמובן שלא תשמר שם, אלא תפרוץ ותהפוך לקו מנחה בשאר הפורום.

דבר שני, ובפעם השנייה, -לא יחולק כסף לעשירים!-, אנו נמצא דרך, עם הזמן, לעשות את הצעד הזה פרודקטיבי ככל האפשר -לכל הגולשים-. אני מבקש ממך, תוציא מהראש את המחשבות (המודעות\לא מודעות) שיש כאן אפילו אדם אחד שאינו רוצה את טובת הכלל.

ודבר שלישי, אתה מתקשה לתת לנו צ'אנס, לבטוח בנו, ובמיוחד להבין שכרגע אנו בתהליך שעובדים עליו יום ולילה על מינת שהוא יהפוך לתוצר סופי שיניח את דעתם של כולם. אתה לא משתמש חדש, אתה לא ילד שמתקשה להבין, אתה אדם בוגר שמתבטא בצורה נאותה ואומר דברים עניניים... אך לצערי עדיין לא ירדת לעומק הדברים והבנת אותנו לחלוטין.

תן לזה צ'אנס.

שמע גל, כרגע כתבתי תגובה של 3 פסקות לפחות ואז הבנתי שזה כולה פורום וכולה אינטרנט. אין סיבה שאני אתעצבן ואין סיבה שאני אתרגש מדבר כזה.
בסופו של דבר הצלחתם להוריד לי את הערכה שלי כלפי ההנהלה וכלפי הפורום עצמו, אבל זה כבר לא משנה.

פאוורול:
מהומות? הבעתי את דעתי. לא אמרתי שמשה פתטי, אמרתי שהדרך שבה הוא עזב הייתה פתטית - שים לב להבדלים. משה אדם שיכול לתרום הרבה לפורום וגם תרם הרבה לפורום, פשוט חבל שהוא עשה את העזיבה הזאת בכזאת דרמטיות. קח לדוגמא את גל, גם הוא די נטש את הפורום אבל הוא לא עשה סערה בכוס מים מזה.

שיהיה לכם בהצלחה בפורום החדש.

P-a-n-1-c 19-04-07 13:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
חחח אתה אומר שהפרישה של משה זה קונספירציה אחת גדולה? :1eye:

כמו ה11.9 :wiggle:

סתם :]

ד"א קיבלתי כבר לפחות 3 פעמים מוניטין שלילי על הפוסט הזה, חחחח אחד הדברים המצחיקים D:

מתן18 19-04-07 13:38

ציטוט:

בסופו של דבר הצלחתם להוריד לי את הערכה שלי כלפי ההנהלה וכלפי הפורום עצמו, אבל זה כבר לא משנה.

.

סחתיין אחי,מה שאנשים ניסו לכתוב ולהסביר בהודעות ארוכות,תימצתת במשפט הזה,רק באופן הרבה יותר מנומס:diractor:

gal.T 19-04-07 13:44

ציטוט:

שמע גל, כרגע כתבתי תגובה של 3 פסקות לפחות ואז הבנתי שזה כולה פורום וכולה אינטרנט. אין סיבה שאני אתעצבן ואין סיבה שאני אתרגש מדבר כזה.

וצר לי שאתה חושב ומרגיש ככה, רק אין סיבה שתרד לך ההערכה כלפי מישהו. יכול להיות שכולנו עיוורים וטועים, ורק אתה צודק, או ההפך, ושום מצב לא עושה אותי או אותך פחות או יותר טובים. ואין סיבה כמובן שזה יקרין לעבר ירידה בהערכה, כי שוב, תחשוב על הכוונות מאחורי המעשים, ולא על איך שהן מצטיירות בפניך.

יום טוב.

gal.T 19-04-07 13:46

אם הרעיון יתגלה כטעות, ומה שאתה חושש ממנו יקרה, הוא יתבטל.
זה לגיטימי ביותר שלא תאהב את הרעיון, אבל עליך לפחות להעריך את הכוונות.

P-a-n-1-c 19-04-07 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gal.T
אם הרעיון יתגלה כטעות, ומה שאתה חושש ממנו יקרה, הוא יתבטל.
זה לגיטימי ביותר שלא תאהב את הרעיון, אבל עליך לפחות להעריך את הכוונות.

אין סיבה שאני אעריך את הכוונות אם אני חושב שהכוונות לא טובות, לא ככה?

בקשר להערכה: שוב, זה כולה פורום וסך הכל צורת ביטוי וירטואלית ולכן אני לא רואה סיבה להתרגש ו\או להתעצבן ממהלך כזה או אחר. חשבתי שהעיניינים בפורום הזה עובדים אחרת וטעיתי, טוב נו.. שיהיה.

ran_z 19-04-07 14:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gal.T

הם צריכים לקחת בחשבון שהם לא נכנסים לאיזה חדר VIP במועדון שבו נמצאות כל הכוסיות, הכוסיות מינוס שפשוט מתמסרות בקלות, השתייה חינם, הספות המרווחות וחדרי המישגלים...

גל

:bot:

Yoggie 19-04-07 14:27

ציטוט:

הם צריכים לקחת בחשבון שהם לא נכנסים לאיזה חדר Vip במועדון שבו נמצאות כל הכוסיות, הכוסיות מינוס שפשוט מתמסרות בקלות, השתייה חינם, הספות המרווחות וחדרי המישגלים...

גל
נראה לי שאנחנו לא מבלים באותם מקומות... איפה זה נמצא בדיוק!?!

Kachok 19-04-07 14:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
:bot:

ידעתי שבסופו של דבר תגיב דווקא על זה :1eye:

ran_z 19-04-07 14:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
ידעתי שבסופו של דבר תגיב דווקא על זה :1eye:

צמ'ע אם כל הרצינות, לגל יש חוש הומור לא קטן שתדע לך.

toxicity 19-04-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
צמ'ע אם כל הרצינות, לגל יש חוש הומור לא קטן שתדע לך.

עם* :1eye:

zidan 19-04-07 14:47

[quote=איתן הסוס]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie

עזוב גישה לVIP עכשיו, אני פשוט לא יכול לסבול את זה, שאיך שהחדר הופיע פתאום ליאו מביא מאמרים, וזידאן מביא דברים מהספר שלו ועוד כמה שאני לא אזכיר, אבל שבוע לפני כן היו מתעלמים מכל פוסט שנראה להם מיותר ולא נוח לענות, בעוד שאני עניתי על כל פוסט שאלה מושקעת.
פשוט מבאס אותי שכולם נהיו כאלה צבועים רק כדי להשיג גישה לVIP...

ולא, אני בניגוד לגולם לא רוצה שום גישה לVIP, כי אני לא רואה בזה כדבר פייר שיגרום לפורום להתפלג ל2....

שמע,אני בכלל לא ידעתי מזה הVIP הזה עד שאור פתח תפוסט והסביר מזה(להזכיר לך זה כבר אחי שפתחתי תפוסטים),לא מעניין אותי הVIP ואני גם לא כל כך בקטע של להתעמק בפיתוח גוף,אני מתאמן אוכל וזהו לא מתעסק בקקי יותר מדי וחוץ מזה אין לי ידע בכלל כדי להשתתף בדיונים שם,פתחתי תפוסטים כי קראתי איזה ספר והיה לי זמן פנוי אז אמרתי אני יעלה ממנו כמה קטעים מעניינים,לא יודע למה הייתי צריך להסביר לך את זה,אבל אתה יודע מה אני צבוע ואני רוצה גישה לVIP,אני שם *** ואני יעשה מה שבא לי אז אל תשחק לי אותה עכשיו יפה נפש,אתה מת להיכנס לVIP ואתה בנתיים כבר 30 עמודים חופר בתחת כמה שתרמת וכמה שעזרת,זה כולה פורום ואני לא לוקח את זה ברצינות זה לא כל כך מעניין אותי פשוט הייתי חייב להגיב,אז תתעסק בעניינים שלך ולך תעזור לאנשים לעבוד על ניפוח או משהו כזה.

זה מתחיל להזכיר תילדים בבית ספר,שיש טיול שנתי ואין להם כסף לצאת אז הם מתחילים להגיד כמה טיול שנתי זה חרא ומנסים לשכנע ילדים שלא יצאו..
והמבין יבין.

Bullet 19-04-07 14:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
נראה לי שאנחנו לא מבלים באותם מקומות... איפה זה נמצא בדיוק!?!

אתה רוצה להגיד לי שלא שמעת על אגף הVIP בחנות של ישראלבודי?! :blink:

סוליקו 19-04-07 15:21

בולט למה אתה לא מהvip ???

barco 19-04-07 15:52

רעיון טוב ה Vip
רק חבל שהודעתם על זה בצורה לא מסודרת וגרמתם לכולם לדאוג בקשר לעתיד שלהם :|
אם היתה הודעה מסודרת שמסבירה בדיוק את כל הפרטים, ואת הקטע שכולם יוכלו לראות את הפורום הזה, אז המצב לא היה מגיע למצב הנוכחי.

gal.T 19-04-07 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barco
רעיון טוב ה Vip
רק חבל שהודעתם על זה בצורה לא מסודרת וגרמתם לכולם לדאוג בקשר לעתיד שלהם :|
אם היתה הודעה מסודרת שמסבירה בדיוק את כל הפרטים, ואת הקטע שכולם יוכלו לראות את הפורום הזה, אז המצב לא היה מגיע למצב הנוכחי.

צודק, זה בהחלט היה יכול להיות מבוצע בצורה יותר טובה.

Nadav19 19-04-07 16:01

חחחחח אנשים תירגעו .. זה כולה פורום.. זה שהוא נקרא Vip זה לא אומר כלום.

אני בטוח שיש מספיק פוסטים מעניינים גם מחוצה לו, וזה לא שהחיים קרסו עליכם עכשיו.

gman 19-04-07 16:13

כבר אמרו שיתנו לכולם לקרוא שם, אז על מה הויכוח?

zidan 19-04-07 16:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
חחחחח אנשים תירגעו .. זה כולה פורום.. זה שהוא נקרא Vip זה לא אומר כלום.

אני בטוח שיש מספיק פוסטים מעניינים גם מחוצה לו, וזה לא שהחיים קרסו עליכם עכשיו.

חח תכלס..לא יודע מה קרה להם מי שישמע פתחו פורום שמחלקים בו תוספי מזון בחינם

P-a-n-1-c 19-04-07 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
חח תכלס..לא יודע מה קרה להם מי שישמע פתחו פורום שמחלקים בו תוספי מזון בחינם

צודקים :blush: . קצת נסחפנו.
פשוט טיפה עיצבן אותי אבל בקטנה, הבנתי כבר לפני כמה הודעות [וגם כתבתי את זה] שהויכוח הזה לחינם כי שוב, זה כולה פורום :book:

שיהיה בהצלחה בפורום החדש.

GaL-L 19-04-07 17:11

לדעתי זה רעיון שרק יכול לתרום לפורום בצורה חיובית ויעלה את הרמה בכמה ובכמה דרגות , ובקשר לטענות של אלו שאומרים שזה ייצור אי שוויון בין המשתמשים בפורום זה לא נכון המנהל הראשי רשם שפורום זה יהיה ניתן לצפייה לכלל המשתמשים ופשוט אלו שתינתן להם האפשרות לv.i.p רק הם יוכלו להגיב בו ולפתוח פוסטים , למשל אני ייקח את הדוגמא שלי אני לא מומחה כל כך בפיתוח גוף יש לי את הידע בעיקרון מכל המאמרים של ישארלבודי קראתי את רובם וכמה מאמרים שמצאתי ברחבי האינטרנט אז לאחד כמוני מבחינת הידע שלו בתחום לא תינתן גישה לv.i.p ואני לא מתרעם על זה להפך אם הפורום יהיה פתוח לצפייה של כולם הפוסטים שמה יתרמו לי , עוד יותר מבחינת הידע שלי בענף . וכן היה צורך בפורום הזה כי כמעט כל דיון שפותחים בפורום תזונה,אימונים וכ'ו מסתיים בזמן האחרון בוויכוח של כמה וכמה עמודים אז לפי דעתי המנהלים החליטו לפתוח את הv.i.p כדי ששמה יוכלו לנהל משתמשים דיונים ברמה גבוה ובלי ספאם וכדומה , ובכן זאת דעתי .

- Idan - 19-04-07 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GaL-L
וכן היה צורך בפורום הזה כי כמעט כל דיון שפותחים בפורום תזונה,אימונים וכ'ו מסתיים בזמן האחרון בוויכוח של כמה וכמה עמודים אז לפי דעתי המנהלים החליטו לפתוח את הv.i.p כדי ששמה יוכלו לנהל משתמשים דיונים ברמה גבוה ובלי ספאם וכדומה , ובכן זאת דעתי .

אני שמח שיש פה לפחות כמה אנשים שהבינו את המטרה של הפורום הזה. http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon7.gif

רוני 1 19-04-07 17:55

נו באמת ...מה אתם מתלהבים מכל פורום.
אפשר לחשוב שישמו שם מאמר על הגדלת הקף יד ב 1 סמ ביום.

מה לאכול אתם יודעים?
אך להתאמן אתם יודעים?
לישון מספיק יושנים?
:diractor:

Leo 19-04-07 18:00

פחח הבאתי מאמר אחד בגלל פורום Vip מתוך מלא ועכשיו עושים מזה סיפור.

נ.ב
אני דיי מתחיל להשתעמם מהפורום פה אז כנראה אני יורד פעילות.

מתן18 19-04-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
פחח הבאתי מאמר אחד בגלל פורום Vip מתוך מלא ועכשיו עושים מזה סיפור.

נ.ב
אני דיי מתחיל להשתעמם מהפורום פה אז כנראה אני יורד פעילות.

חחחחח זה מתחיל להיות פופלרי לינטוש ת'פורום או מה?!:cry_1: ..רק בגלל ההחלטות שלהם לא אומר שאנחנו צריכים לפרוש..והאמת אתה צודק..באמת אנשים מורידים פעילות..בסוף ישאר רק VIPS:laugh:

TZAHI10 19-04-07 23:43

אולי תפתחו עוד פורום מיוחד והפורום הזה יקרא "פורום הטמבלים".
לשם תהיה זכות להכנס רק למי שממש ממש - טמבל. למשל מי ששאל אם הוא יאכל תפוח אדמה האם הוא ישמין וכדומה. כל טמבל יקבל סימן מיוחד מתחת לשם משתמש שלו יהיה רשום "משתמש טמבל". ולמשתמשי פורום Vip לא תהיה האפשרות להכנס לפורום הטמבלים ואף לא לצפות בו!

חחח סתם חברים אני צוחק, אני בעד הפורום Vip לאחר שהבנתי את היתרונות בכך וגם בזה שלא יהיה מידע שלם סגור רק להם אלא יעבור גם אלינו וזה רעיון שבסופו של דבר יעזור לכולנו :)

AB6Killer 19-04-07 23:51

אין לי כוח לקרוא הכל ,אז אני לא יודע מה שנאמר לפני כן אז ,אולי למשתמשים שהם לא Vip לתת את האפשרות רק לקרוא?!

סוליקו 20-04-07 00:14

חח כבר הסכימו על זה גבר !

TZAHI10 20-04-07 00:18

רק מנהל אחד הסכים. בכל מקרה אני לא רואה בעיה שזה יהיה פורום סגור כל עוד שהם יעבירו לנו מידי פעם מידע נחמד לפורומים הפתוחים כפי שהבטיחו.

אני אישית גם ככה תמיד התבלבלתי בדיונים על Gh ואחרים שכל מגיב כתב משהו באורך של כתבה וגם ככה לא הבנתי כלום. מה שחשוב לי זה הסיכום של הדיון ופחות הדיון עצמו. מי שחשוב לו הדיונים עצמם בסוף גם ככה יגיע לזה כשיראו כשהוא מתעניין וכותב דברים באותו סגנון בעצמו

סוליקו 20-04-07 00:48

אא לא הסכימו??

ומה הקטע להעתיק דבר משם ולהוציא לפורומים שלנו שאם כבר אנחנו יכולים לכנס ולראות בלי שנוכל להגיב ???.< -- זה מיותר

TZAHI10 20-04-07 01:08

לא יודע... נראה כבר מה יהיה. לפחות את ההבטחה קיבלנו

Gil-G 20-04-07 01:39

הפורום הזה יהיה מת.. בדוק..

P-a-n-1-c 20-04-07 07:48

אז מה הקטע האידיוטי הזה אם לא מביאים לנו לפחות להסתכל על הדיונים?
מצידי שלא יתנו להגיב, אבל גם לצפות לא מביאים?
נו באמת..

Bullet 20-04-07 08:18

ציטוט:

אז מה הקטע האידיוטי הזה אם לא מביאים לנו לפחות להסתכל על הדיונים?
מצידי שלא יתנו להגיב, אבל גם לצפות לא מביאים?
נו באמת..

יש לנו דיון על מסעדות בתל אביב... רוצה לראות אותו? :whistle:
חוץ מזה אני חושש שהכל משעמם

Troya 20-04-07 10:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
יש לנו דיון על מסעדות בתל אביב... רוצה לראות אותו? :whistle:
חוץ מזה אני חושש שהכל משעמם

חחחחחחחחחחחח:XDemoticon:

Smart Teach 20-04-07 20:09

רעיון ענק , ישפר מאוד את הרמה של הפורום ויתן פוש רציני לכול אלה ש "צמאים לידע " חחח :d.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ