![]() |
ציטוט:
תן לו באן מה זה הדיבור הזה? |
הוא יקבל באן בסוף היום , אבל לא ממני :)
|
ציטוט:
יא בן ****** אני אדבר איך שבא לי |
אתה צריך ללמוד לדבר
אין לך שמץ בכלל מה זה לכבד אנשים אחרים, בשביל מה לעזאזל נרשמת לפה בכלל? |
ציטוט:
ובכלל - לאבחן את הדינמיקה בפורום הזה כשאתה כאן יומיים וחצי. תנוח שבוע, נראה אם תחזור פחות אגרסיבי. |
ציטוט:
אני כבר הייתי בדרך לתת לו צינון של חודש... |
|
חחחחחחח אולג חזק !!
|
ציטוט:
תתחיל לכבד פה אנשים חביבי. |
ובחזרה לנושא :)
כשחברה שלך כבר יודעת לבצע סקוואט לנתח תרגילים מורכבים [שלא לדבר על לבצע אותם] יותר טוב מרוב המדריכי חד"כ בארץ :) ונהיית מומחית בתזונה כבר יודעת את הסודות הקטנים של הרזיה נכונה גאוווה אישית שלי :) |
וואלה לא יודע אף פעם לא הכנסתי תפיתוח גוף לחיים האישיים שלי
|
|
שאתה מחמיץ דייט (וההשלכות של דייט .. ;-) ) בגלל שבשעה שקבעתם זאת שעת האוכל. שאני אלך לאכול בנאפיס עם פול שמןןן ? זה לא שווה
פריייירר או לא נורא בקטנה. אני אומר בקטנה ועוד אחד זה שאתה משנה תפריטים לצרכים שלך במקומות אחרים .. חברים,חברה וכו' ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי כמה טובים:
עבודה: אתה יודע שאתה bb שבעבודה אתה מקבל 18.5 ש"ח לשעה(כי אתה קטין), ולמרות זאת בסוף היום אתה יוצא שמח, כי דפקת את ארומה(שם עבדתי)-הארוחה שלך שווה כפול משל כולם. אתה יודע שאתה bb שאתה מזמין בעבודה סנדוויץ' כפול(2 שלמים) וסלט ירוק ענק, לעומת כל השאר שמזמינים סלט או סנדוויץ' שלם אחד. אתה יודע שאתה bb שאתה עובד בחנות גלידה ואתה רואה אנשים נכנסים: "הוא בטח לא צריך דיאטה!!!!", "היא בטח לא שמה לב שגדלה לה מרפסת(כינוי לכרס) מתחת לאף", "איזה כלב כמה גלידות אוכל ולא משמין",זה מה שאתה צריכה עכשיו-ופאל בלגי", או שהמדריך(הסוס!!) שלך בחד"כ מגיע ומבקש איזה חצי קילו גלידה עם כל מיני תוספות אז אתה דופק בו מבט של "מה לעזאזל??" אתה יודע שאתה bb שכל העובדים צוחקים עלייך שאתה מביא קוטג'(ועוד 3%) ולחם מלא/קל לעבודה. אתה יודע שאתה bb שאתה אוכל מלא בבוקר לפני העבודה,וגם בצהריים(בעבודה עצמה-סתכלו כמה למעלה) וחוזר הביתה ב 4 אחה"צ וצועק על אמא שלך שלא הכינה לך אוכל, כי "לא אכלת כלום" כל היום!! חד"כ: אתה יודע שאתה bb שאתה נכנס בפעם הראשונה לחד"כ והמדריך מתחיל להסביר לך על המכשירים והתוכניות שיש, ואתה מבין שחצי ממה שהוא אומר זה שטויות. אתה יודע שאתה bb שאתה נכנס לחד"כ וכולם דופקים בך מבטים למרות שהם בחד"כ כבר כמה חודשים/שנים טובים/טובות ואתה כולה חודשיים(הם לא אוכלים!!). סתם: אתה יודע שאתה bb שלפני החד"כ ואחריו אתה מחרבן, לפני יציאה אתה מחרבן, לפני העבודה אתה מחרבן, באמצע העבודה אתה מת לחרבן אבל יודע שלא כדאי לך,ושישר אחרי העבודה אתה ישר הולך לחרבן. אתה יודע שאתה bb שאתה לא נרדם בלילה כי שכחת איזה אימון אתה עושה מחר, a,b או c??? אתה יודע שאתה bb שהמוטו שלך בחיים זה לא להיות בריון, אלא רק להראות כמו בריון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשאתה הולך לישון בלילה אתה מתכנן איך האימון למחרת יהיה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא אוכל זה יותר גרוע מחרא ניראה לי, אני מ-3% מקבל בחילה...!!! איך אפשר לאכול חצי אחוז איך ,הדבר הזה לא אנושי לא מבין איך אתה מצליח לאכול ת'חרא הזה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מילא אתה מתלונן על חצי אחוז, אבל מתלונן על 3 אחוז? המצב קשה.. אני יכול לפרק 10 גביעים עם חמאת בוטנים קצת
|
ציטוט:
|
3 אחוז זה בן ****, אפילו יותר טעים מ5 %
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאמא שלך החרימה לך את הבקבוק "וויטמנצ'יק"
|
שאתה לא לובש חולצות יפות שיש לך בארון כי הם לא יושבים לך טוב על הגוף. P=
|
:
ציטוט:
כשאתה קונה חולצות שמבליטות לחזה תחזה ;-) |
שלא עובר לך יום אם לא נגעת\הסתכלת על הבייספס לפחות 20 פעם
|
כשאמא שלך מבקשת ממך להחליף את הבקבוקים של המתקן מים למרות שיש לך אח גדול ואבא בבית :p
שאתה פוגש דג זהב ושלושת המשאלות שלך הן : תוספי מזון לכל החיים מנוי למכון כושר לכל החיים וזונות |
ציטוט:
שכשמשעמם לך בשיעור אתה רושם על דף את כל הבאדיבילדרים שאתה מכיר לפי סדר הabc :):):):) |
ציטוט:
|
ציטוט:
:eek: חיים ארוכים שיהיו לך... זה בידיוק מה שעשיתי היום, רק לפי סדר הא-ב.. (ואני חשבתי שאני מקורי..) |
ציטוט:
|
שכשאתה לובש סווצ'ר ומקפל כזה את השרוולים למרפק, כואב לך רצח כשאתה מכופף את היד.
|
כשאתה לובש גופיה ארוכה לאימון שהיא גדולה אלייך , ובאצע האימון אתה לא יכול להרים את השרוול מעל האמה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ