![]() |
ציטוט:
אפשר הסבר? |
ציטוט:
יפה אחי! אז אם אתה מכיר את הקטע עם הקמח אתה יודע מה המשמעות של זה ? שדים שמסתובבים בחדר! וכבר רשמתי מיקדום "בוטל ליז'ה" קוראים לזה במקוראית.. זה שד שמנסה להישתלט על הגוף,שקית מלח עם סכין מתחת לכרית וזה נעלם. |
ציטוט:
שתקום בבוקר, אתה תראה ליד המיטה שלך סימנים של רגליים של עוף! בקיצור סימני הליכה של שד! רק תראו שאתם לא מאמינים בה' ומאמנים יותר מידי במדע המעפן הזה. מזל שבזהור יש פירוש והסבר איך להיפטר מזה.. אחרת.... :unsure: :( :mellow: :boxing: |
ציטוט:
אם אתה מעוניין לגלות אם הבית שלך רדוף שדים(למרות שאעפ"י הקבלה או הזוהר.. על כל בן אדם יש מיליוני שדים שמנסים להזיק לו ויש כצבא של מלאכים לבנים (מלאכים שומרים) המגנים על אותו האדם)תפזר קמח מסביב למיטה וכשתקום בבוקר יכול להיות שתראה עקבות של תרנגולת בקמח ואז תגיד לעצמך איך נכנסה לפה תרנגולת..תחשוב על זה עוד 10 דקות ואז תבין שזאת לא הייתה תרנגולת. |
ציטוט:
תשתקו את הפה שלכם מות אל בוק. :sbb4: |
ציטוט:
קיצר מה אתם מכניסים לי סרטים לראש,יש לי לקום להתגייס עוד 4 וחצי שעות |
אני לא יפזר קמח אך ורק בגלל נמלים (?)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט חייב להגיב !!!!
גיל אתה קורע אותי, :laugh::clap: תמשיך תמשיך .. אמממ נגיד, איך השד הזה נראה ? הבוקסים שהוא נותן חזקים ?(למה יש לי פריצת דיסק בגב), הוא נוגע בזין לפעמים ? חחח לא יודע פשוט תמשיך לכתוב על הנושא הזה :] |
ציטוט:
שמע תניח תפילין אחי בבוקר בעזרת ה'. שים איתך ספר תהילים בכיס,ויהיה טוב. עם אתה תעסוק בתורה וכו' זה לא יפגע בך בחיים... בזוקה. שיהיה לך בכיף אני לא מתעסק איתם כבודם מונח במקומם. |
ציטוט:
תמיד אתה יכול לחתוך חתולה שחורה בהריון לקחת לה את השילייה להגיד איזה משהו להוסיף כמה דברים לזה למרוח על העיניים ולראות אותם אבל שמעתי שאנשים התחרפנו ולא יצאו מזה. |
ציטוט:
תגיד בקשר לחתול אתה היית ריצני אבל כאילו wtf ?! :mellow: |
ציטוט:
אותם וגם זה בקושי והם גם לא יעשו את זה. בקשר לחתול אני רציני יש פרק שלם של זה בזוהר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שמע אחי אני אומר לך יש לי בחדר שדים בדרגה 9 :unsure: :mellow: :helpsmilie: בזוקה,יעני אם עכשיו אני הולך לוקח חתול שחור מוציא לה תמעיים מורח על העניים אני רואה את השדים ? :mellow: |
ציטוט:
זה דיי קשה צריכים לחכות הרבה זמן קיצר אחרי שזה יוצא אתה צריך לקחת את זה להוסיף לזה כמה דברים (סטייל ציפור קקדו,קשקשי דרקון,העיניים הפוזלות של שגיא גרשגורן). לא יודע בדיוק מה ואז להגיד איזה משהו..אתה מורח על העיניים ואז אתה רואה את העולם האמיתי גיהנום על פני אדמות..תראה צבא של מלאכים שמגנים עליך מפנים שדים מכוערים זה נשמע כמו פנטזיה של משחק מחשב עכשיו כולם יצחקו..אבל בתאכלס לאף אחד אין אומץ. |
ציטוט:
עכשיו ריצני זה באמת קיים הדבר הזה ?.. :mellow: |
ציטוט:
כן זה קיים אם אתה באמת רוצה להכיר את העולם מקרוב אני מבטיח לך שאני יביא לפה כמה דברים שיערערו לך את השעות שינה כמו למשל הילד שצעק באמצע הלילה כשקרא את הזוהר ובבוקר ראו אותו עם עיניים הפוכות :flowers: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ