![]() |
וואו
מקס,
גוף מעולה,אחלה רגליים!!! לגיל 17 וחצי מדהים. פוטנציאל אדיר! תמשיך ככה מקס |
holy shit
מקס יש לך את זה! |
ציטוט:
גם הרגליים שלך יותר טובות למה לא זכית ?! אחלה גופה ..... |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
אין מה לעשות, קיבלו בנאבא החלטה שהולכים עם הייבוש ונותנים לו קדימות עליונה בהכרעת הדירוג. כך קורה שמתחרה איכותי יותר אבל פחות מוכן יפסיד למתחרה איכותי פחות, אבל בשייפ עדיף מבחינת חיטוב. דוגמא בולטת היא מה שקרה במשקל הכבד, חוסאם הפסיד לויקינג למרות שהיה בכמה רמות מעליו מבחינת איכות המאסה (ובוודאי בהופעה), וזה בגלל הייבוש המושלם של הוויקינג, לעומת זה שחוסאם איחר לדעתי בחיטוב והיו חסרים לו עוד 7 עד 10 ימים להגיע מוכן באמת. מקס מוכשר גנטית פי מיליון מזה שלקח ראשון, וכמו שאמרתי, צפוי לו עתיד גדול. |
בלי חרטות, זו פוליטיקה פנימית. ספורט סובייקטיבי נתון מאד להשפעות. בכל התחרויות שהייתי של Ifbb השיפוט לא היה תמיד הגון ונראה שבנאבא המחלה נגסה יותר חזק.
צריך להיות עיוור או טיפש כדי לבצע את הדירוג בצורה הזו. ההבדלים הקלים בייבוש או בחיטוב לא יכול להוות פקטור כ"כ מכריע. משחק מכור - 1000%, מילה שלי. |
אני חושב שב 99 אחוז מהמקרים, השיפוט בנאבא וגם באי אף בי, הוא מדוייק.
|
ציטוט:
אם כל הכבוד למקום הראשון שהגיע חטוב ויבש אך ללא טיפת מאסה בוא נגיד לא חושב שזה מצדיק לשים אותו ראשון. אבל מה אנחנו חוזרים אחורה? זה כבר היה ולא משנה כבר מה נגיד ומי היה צריך לקחת. נירא מה מצפה בשנים הבאות... |
גיימר דחוף תעלה מסה..........:diractor:
|
מקס אתה מב"ש?
יש לך פרצוף מוכר.. בכל אופן סחטיין אח שלי.. באמת כל הכבוד לך.. ותאכלס נראת שם הכי טוב.. אבל זה הסטוריה.. סתכל קדימה אחי בהצלחה בהמשך! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מסתכל אחורה בכלל:) איפה אתה לומד או איפה מתאמן? ובן כמה? |
ציטוט:
אני כבר לא לומד אחשלי... לפני צבא.. וכבר לא מתאמן.. נראה אם נצליח להשיג יומיות בצבא.. נחזור להתאמן.. :] שיהיה בהצלחה (גם לך רקובה) :) |
איתי מה המשקל שלך בתמונות הנל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מקס, אחלה פוטנציאל פרופורציות מעולות ורגליים טובות שזה משהו שחסר במיוחד בנוער אבל גם בכלל. שיהיה בהצלחה בתחרויות הבאות , יש לך את זה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ