![]() |
האמת לא יודע מאיפה הבאת שבנים אוהבים בנות גבוהות ורזות חחח.. כנראה שזה סטיגמה כזאת.
לא מסוגל להסתכל על אחת שיותר גבוהה ממני לפחות(רובן לא..), או אחת שאפילו שהיא נמוכה היא רזה וכמעט אנרוקסית. אפילו שיש לה יופי והכל. היום כל ילדה שנייה שכולה עצמות פוצחת בדיאטה... אלוהים ישמור. |
מה זה משנה מה הן אוהבות?
כמו שאנורקסית לא עושה את זה בשביל בנים, גם אחרי שהם אומרים לה שזה כבר מגעיל ככה גם אנחנו אמורים להיות, זאת השריטה שלנו כמפתחי גוף עושים את זה כי זה מה שבראש שלנו לעשות, לא אוהבות? הדלת פתוחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא שחיף ולא שמנמן ולא מאסיבי. http://img229.imageshack.us/my.php?i...tspreadpn8.jpg |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, שערורייה הבנות האלה תאמין לי אחי.
|
נו מה אתה מצפה בחורה בת 15 לא יודעת כלום מהחיים שלה אתה מראה לה חוגר אתה מזיין אותה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני רואה שהרבה בנות היום בקושי עוברות את ה-1.60 (אני מקווה שאני לא אהיה מאלה)
ובנים מגיעים ל- 1.90+ מזה הדבר הזה? איפה הפרופורציה? לדעתי האידיאל זה שגבר יהיה משהו כמו 1.80 ואישה 1.65-1.70 ותכלס אני לא מסוגלת לסבול יותר גבוהים/גבוהות ממני זה נותן הרגשה לא טובה >< |
ציטוט:
|
הכי כיף זה להסתובב בחברת גמדים.. נותן תחושת עליונות
|
חחחחחחחח מזה המקלון הזה שהבאת חחחחחח עלק שרירים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בא לי לבעוט בגוף הזה, לשבור לו את כל הצלעות תוך כדי שאני חודר עם הנעל שלי את בית החזה שלו ומעיף לו בוולה עם הרגל השניה את הראש יש לתוך מקרר תעשייתי של בשר.. עריכה- חחח עכשיו שמתי לב שזה פוסט מלפני חצי שנה... |
אופססס לא שמתי לב שהקפיצו
|
ציטוט:
|
חחח נו בת 15 מה אתה מצפה...
תקשיב טוב, בחורות בנות 20+ לרוב מעדיפות אפילו בן אדם מלא, לא יותר מדי שמן, אבל בנויי טוב ואפילו עם קרס, מאשר שחיף עם ריבועים בבטן. גבר צריך להראות כמו גבר. |
ציטוט:
אולי בגיל 50+ זה לא משנה כבר,אבל בגיל 20? חחח |
יש לי כמה ידידות טובות,שהם אוהבות בנים שיש להם בשר טוב בואו נגיד ככה,שחיף??6 קוביות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי תידע אם מי לצאת מזה הילדה המגעילה הזאת התמונה הזאת עוד יותר מגעילה ניצול שועה ניראה טוב לידו !
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ