![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:yup::sbb2:
|
ציטוט:
דבר שני להגיע באופן קבוע גם בחזרה אחרונה לכשל בסקוואט או דדליפט לא רק שמיותר אלא גם מסוכן כי הטכניקה כבר תיהיה דפוקה ( בגלל זה יש הרבה מאמנים שסולדים מדדליפט רב חזרות ) ויכולה לגרום לפציעה . |
ציטוט:
שמישהו ישלוף לי פה מחקר עם קבוצות שחלק הגיעו לכשל וחלק לא , ונראה תוצאות וזמן התאוששות ... נמאס מכל המאמרים חסרי החשיבות האלה ... מחקר! מדעי... למישהו יש ? |
ציטוט:
אשכרה דפוקים פה, אנמרת יאני לאיוצא בלי הגעה לכשל כיראיתי שיש כמה שאומרים שזה לא הכי טוב אז לדעתי זה מצויין ונתתי דוגמא שיראה כמה זה טוב, ואתה כמו מפגר קופץ, |
ציטוט:
אני מעדיף לסתמך על מאמנים בעלי רקע ונסיון של עשרות שנים באימון כח . מחקר מדעי לא יעזור לי לשים עוד 50 קילו על הבנץ שלי . |
ציטוט:
אשכרה דפוקים פה, אני אמרתי שאני לא יוצא בלי הגעה לכשל כי ראיתי שיש פה כמה שאומרים שזה לא הכי טוב אז לדעתי זה מצויין, ונתתי דוגמא שיראה כמה זה טוב, ואתה כמו מפגר קופץ. |
ציטוט:
זה נכון למישקלים גבוהים. |
חברים למה עצבים יש כל כך הרבה שיטות אימונים כשל לא כשל צריך לגרות את השריר כדי לעודד גדילה
ויש הרבה דרכים לעשות את זה אני בדיע שכן צריך לעבוד עם משקלים הכי כבדים שאתה יכול עד לכשל אבל מבלי לוותר על טכניקת הרמה נכונה אני רואה המון המון אנשים שמרימים משקלים גבוהים אבל הם מגייסים כל כך הרבה שרירים תומכים ששריר המטרה שלהם נישכח והם בעצם לא עבדו חזה אלה עבדו כתפיים בקיצור תרימו כבד ותרימו נכון זה לא משחק של משקל זה משחק של טכניקה |
כולם מדברים פה על כשל.
אנשים פה הגיעו לכשל בכפיפות מרפקים או במקסימום בנץ'. 99% מהאנשים פה לא הגיעו לכשל אמיתי בסקוואט שהם נתקעים למטה וצריכים לזרוק תמוט אחורה, או בדדלפיט שהם זורקים תמוט כי הם מרגישים שהם עוד שנייה נשברים. אני אישית למשל מת מפחד מכשל בסקוואט, נראה לי מסוכן ומיותר. שזה בנוסף לסיבות הפיזיולוגיות. |
ציטוט:
המנח של הרחקה, הרחקה אופקית, ורוטציה לאטרלית היא בעייתית לכתף, וזה בדיוק המצב בו אתה צריך להרים את המוט עליך ממצב נייח. |
ציטוט:
בדקה: 1:58 http://www.youtube.com/watch?v=Mygns0H6Ok4 שאתה מוציא את המוט יש קרוב אופקי. |
ציטוט:
|
אני עדיין חושב למרות הכל שלסמן הגעה לכשל בתור מטרה בסט זה לא חכם, וההגעה לכשל אמורה להגיע בתדירות כמה שיותר רחוקה, בסט האחרון וכחלק מהrm.
בקשר להוצאת המוט מהסטנד בבנצ' - אני מסכים לגבי המנח הנכון של הכתפיים על הספסל, זה הטיעון הנכון ביותר מכיוון שבמשקל גבוה צריך לתת דחיפה למוט למעלה ואז אנחנו מוציאים את הכתפיים מהמנח הנכון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני משתדל להגיע לכשל בכל תרגיל אבל רק אחרי לפחות 6 חזרות ואם אני מרגיש שאני יכול עוד אני ממשיך עם ספוטר 2-3 חזרות מאולצות, בשבילי זה עובד, אני עולה במסה ועולה בכח.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ