ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אני מיתאבד נראה לי (https://israelbody.com/showthread.php?t=4688)

oR1515 20-01-07 20:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
אני ישנה את שלי,מתי שאתה תשנה את שלך,וזה אף פעם לא יקרה לאפחד מאיתנו אז די לבלבל את המוח...אני ישאר ביקורתי ועוקץ ואתה תשאר כמו שאתה..

אפשר לשאול מה אתה חושב שאני?

מתן18 20-01-07 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oR1515
אפשר לשאול מה אתה חושב שאני?

האמת??

חלש,מרחם על עצמך יותר מידי..

oR1515 20-01-07 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
האמת??

חלש,מרחם על עצמך יותר מידי..

כן בטח כולם חושבים ככה עליי הא?
בגלל זה אני מבואס עכשיו הבעיה שזה לא נכון פשוט הייתי יעני ברגע מזה באסה שבחיים לא היה לך
באמת שעמדתי לפתוח תפוסט אמרתי אני ילחץ אנטר או לא ואז אמרתי לעצמי כוס עמק מה יש לי כבר בחיים ולחצתי כולה פורום מבין?=\

אבל בראסמי אניי סתם עצוב השבוע נורא לא יפרט למה וזה ובאמת קצת קשה אבל עכשיו יותר טוב

Yoshi-Moto 20-01-07 20:39

ציטוט:

איתן תביא לי תicq שלך אחי

יש איי סי קיו אבל אני יותר משתמש במסנג'ר...
470908732

oR1515 20-01-07 20:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
יש איי סי קיו אבל אני יותר משתמש במסנג'ר...
470908732

לא עובד שלח תmsn גם אני אוהב אותו יותר:)

Yoshi-Moto 20-01-07 20:42

ציטוט:

לא עובד שלח תmsn גם אני אוהב אותו יותר:)

tibia_tibia2@walla.co.il

מתן18 20-01-07 20:48

ציטוט:

כן בטח כולם חושבים ככה עליי הא?
בגלל זה אני מבואס עכשיו הבעיה שזה לא נכון פשוט הייתי יעני ברגע מזה באסה שבחיים לא היה לך
באמת שעמדתי לפתוח תפוסט אמרתי אני ילחץ אנטר או לא ואז אמרתי לעצמי כוס עמק מה יש לי כבר בחיים ולחצתי כולה פורום מבין?=\

אבל בראסמי אניי סתם עצוב השבוע נורא לא יפרט למה וזה ובאמת קצת קשה אבל עכשיו יותר טוב

תשמע גבר,לכל אחד יש תקופות קשות.

בא ניתן לך ממש אבל ממש מקצה המזלג-

לפני שהייתי מתאמן הייתי ביישן,מאודד קטן והבטחון העצמי שלי היה בקנטים..

התחלתי להתאמן,ועם כל קילו שעליתי,עלה הביטחון,השתנתי לגמרי יצרתי הרבה קשרים חדשים(במיוחד עם בנות)..והאויבים שלי התחילו לחשוש..אנשים שהייתי מוריד את הראש בפניהם היו מורידים את ראשם בפני..

עד שיום אחד,באמצע לחיצה צרפתית הרגשתי כאב חד בגב,סיימתי את האימון והתעלמתי מהכאב המשכתי להתאמן עם כאבים יום יום במשך חודש וחצי עד שהגעתי למצב שאפילו לעמוד יותר מ10 דק' אני לא יכול בלי כאבי תופת.

ואז..קרתה פעולה הפוכה..בכל יום ויום שעבר ירדת הביטחון העצמי..בגדים שהיום צמודים עליי נהיו גדולים ואנשים התחילו שוב לזלזל..

אבל מה,אני לא מרחם על עצמי ולעולם לא ארחם,אני רואה את עצמי עוד חודש חודשיים,בריא וחזק מתחיל להתאמן שוב,וגודל פי כמה ממה שגדלתי בתקופת השיא שלי.

עכשיו,אתה מבין מה ההבדל בנינו?

Gamerrrrr 20-01-07 20:57

אתה צריך אימונים בשביל ביטחון עצמי?? בשביל שיפחדו ממך?? :wacko:

oR1515 20-01-07 20:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
תשמע גבר,לכל אחד יש תקופות קשות.

בא ניתן לך ממש אבל ממש מקצה המזלג-

לפני שהייתי מתאמן הייתי ביישן,מאודד קטן והבטחון העצמי שלי היה בקנטים..

התחלתי להתאמן,ועם כל קילו שעליתי,עלה הביטחון,השתנתי לגמרי יצרתי הרבה קשרים חדשים(במיוחד עם בנות)..והאויבים שלי התחילו לחשוש..אנשים שהייתי מוריד את הראש בפניהם היו מורידים את ראשם בפני..

עד שיום אחד,באמצע לחיצה צרפתית הרגשתי כאב חד בגב,סיימתי את האימון והתעלמתי מהכאב המשכתי להתאמן עם כאבים יום יום במשך חודש וחצי עד שהגעתי למצב שאפילו לעמוד יותר מ10 דק' אני לא יכול בלי כאבי תופת.

ואז..קרתה פעולה הפוכה..בכל יום ויום שעבר ירדת הביטחון העצמי..בגדים שהיום צמודים עליי נהיו גדולים ואנשים התחילו שוב לזלזל..

אבל מה,אני לא מרחם על עצמי ולעולם לא ארחם,אני רואה את עצמי עוד חודש חודשיים,בריא וחזק מתחיל להתאמן שוב,וגודל פי כמה ממה שגדלתי בתקופת השיא שלי.

עכשיו,אתה מבין מה ההבדל בנינו?

עזוב מזה השטויות האלה אני מבין אותך וזה אבל אין לך חברים מי אלה מזה אתה מוריד תרא'ש
אני זה הי משהו אחר לא כזה באסה באסה אחרת היית לי=\
בעיות אישיות אחי משפחה עיניינים גם אני אתמול לא יצאתי למסיבה אחי
אתה לא יודע מה היה לי הרמתי את אחיין שלי ועשיתי איזה תנועה בגב אחי משהו אין לי מושג אחרי איזה 5 דקות התחלתי לתפוס כזה תגב מכאבים קלים וקצת לחץ איך שעשית איזה מתיחות כאלה ירדתי לסקווטים כאלה ניסיתי למתוח תגב פתאום בום נפלתי על הריצפה לא היה לי אוויר מכאבים אחי אתה לא מבין בכלל עד עכישיו אני עם חגורת גב לא יכול לסובב תראש אני לא יודע מזה=\

מתן18 20-01-07 21:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אתה צריך אימונים בשביל ביטחון עצמי?? בשביל שיפחדו ממך?? :wacko:

אם אתה היית שוקל 40 קילו...

מתן18 20-01-07 21:01

ציטוט:

עזוב מזה השטויות האלה אני מבין אותך וזה אבל אין לך חברים מי אלה מזה אתה מוריד תרא'ש
אני זה הי משהו אחר לא כזה באסה באסה אחרת היית לי=\
בעיות אישיות אחי משפחה עיניינים גם אני אתמול לא יצאתי למסיבה אחי
אתה לא יודע מה היה לי הרמתי את אחיין שלי ועשיתי איזה תנועה בגב אחי משהו אין לי מושג אחרי איזה 5 דקות התחלתי לתפוס כזה תגב מכאבים קלים וקצת לחץ איך שעשית איזה מתיחות כאלה ירדתי לסקווטים כאלה ניסיתי למתוח תגב פתאום בום נפלתי על הריצפה לא היה לי אוויר מכאבים אחי אתה לא מבין בכלל עד עכישיו אני עם חגורת גב לא יכול לסובב תראש אני לא יודע מזה=\

חחח אחי תגור בעמישב גם אתה תוריד את הראש..וכן יש לי חברים אבל גם אלה יש חברים..סיפור

oR1515 20-01-07 21:03

אין ספק שאימונים נותנים הרבה מאוד ביטחון עצמי :)

מתן18 20-01-07 21:04

ציטוט:

בהחלט...במיוחד שהשינוי משמעותי

Yoshi-Moto 20-01-07 21:10

ציטוט:

זה כל כך נכון!!! עברתי שינוי אדיר עכשיו יש לי ביטחון עצמי הרבה יותר גדול ואני מרגיש הרבה יותר טוב.

מתן18 20-01-07 21:12

ציטוט:

זה כל כך נכון!!! עברתי שינוי אדיר עכשיו יש לי ביטחון עצמי הרבה יותר גדול ואני מרגיש הרבה יותר טוב.

ספר לי על זה:blush: ..טוב לפחות פעם זה היה ככה..!

oR1515 20-01-07 21:15

טוב סיכמנו הכל אפשר לנעול?!??!

מתן18 20-01-07 21:19

כן..

jonathan 20-01-07 21:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
כן..

עמישב..בן כמה אתה?

shnell 20-01-07 21:44

יאללא כוס אמו תתאבד

חחחחחחחחחח
מה נהייה פה פורם תמיכה???

SaBaTuHa 20-01-07 22:29

ציטוט:

יפה אחיא ני שמח בשבילך :) ( באמת לא בציניות .. :))

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:54.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ