ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כל המוזרים למיניהם בחדר הכושר שלנו... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4727)

amir_lev 24-01-07 21:28

אני חושב שאני יכול למצוא עוד כמה ...

אני אישית מתעב חדרי כושר ומעדיף לעבוד בבית על פרי ווייטס ( יש לי ספסל היסטוריה שמלווה אותי כבר די הרבה זמן ועכשיו התווסף לו גם יורק מגה מקס 3001 על כל המשקולות שלו)

התאמנתי תקופה די ארוכה בטופ ג'ים בחיפה אנשים חביבים מלבד העובדה שבעל המכון תמיד היה אוכל לנו מול הפנים ג'אנק פוד ובזמן אימון לראות פיצה גורם לשני דברים מנוגדים או תחושת בחילה עד הקאה או רעב בלתי נשלט (לפעמים זה בא ביחד )

אז ככה היה שם אחד בן 60+ שכל פעם כשהוא ראה אותי הוא היה שואל אותי לגבי החזה שלי וכמה אני מסוגל לדחוק ... כשהייתי עונה לו "בערך 110 כמו שצריך" הוא היה רוצה להתחרות בי

אדם נוסף שהיה שם ... אחד שכל הזמן דיבר על כמה הוא מסוגל להרים, אני לא חושב שראיתי אותו מתאמן שם על מכשיר כלשהו

הפסיכו התורן היה אחד ששקל בערך 70 קילו והיה תמיד רודף אחרי המכשירים שהייתי מסיים איתם בפעמים הראשונות הייתי בהלם שהוא מנסה באמת להתאמן עם אותם משקלים עד שפעם אחת ראיתי מה קורה כששרירי החזה לא מסוגלים באמת לדחוק ואיך אפשר להחנק ע"י מוט ופעם נוספת הוא שבר מראה ענקית אחרי שאחד הקרוסים העיף אותו

Antonator1 24-01-07 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir_lev
אני חושב שאני יכול למצוא עוד כמה ...

אני אישית מתעב חדרי כושר ומעדיף לעבוד בבית על פרי ווייטס ( יש לי ספסל היסטוריה שמלווה אותי כבר די הרבה זמן ועכשיו התווסף לו גם יורק מגה מקס 3001 על כל המשקולות שלו)

התאמנתי תקופה די ארוכה בטופ ג'ים בחיפה אנשים חביבים מלבד העובדה שבעל המכון תמיד היה אוכל לנו מול הפנים ג'אנק פוד ובזמן אימון לראות פיצה גורם לשני דברים מנוגדים או תחושת בחילה עד הקאה או רעב בלתי נשלט (לפעמים זה בא ביחד )

אז ככה היה שם אחד בן 60+ שכל פעם כשהוא ראה אותי הוא היה שואל אותי לגבי החזה שלי וכמה אני מסוגל לדחוק ... כשהייתי עונה לו "בערך 110 כמו שצריך" הוא היה רוצה להתחרות בי

אדם נוסף שהיה שם ... אחד שכל הזמן דיבר על כמה הוא מסוגל להרים, אני לא חושב שראיתי אותו מתאמן שם על מכשיר כלשהו

הפסיכו התורן היה אחד ששקל בערך 70 קילו והיה תמיד רודף אחרי המכשירים שהייתי מסיים איתם בפעמים הראשונות הייתי בהלם שהוא מנסה באמת להתאמן עם אותם משקלים עד שפעם אחת ראיתי מה קורה כששרירי החזה לא מסוגלים באמת לדחוק ואיך אפשר להחנק ע"י מוט ופעם נוספת הוא שבר מראה ענקית אחרי שאחד הקרוסים העיף אותו

אני הכי שונא את אלה שמתלהבים ותמיד מנסים להתחרות איתך ולהוכיח משהו.

סוליקו 24-01-07 21:33

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סוליקו 24-01-07 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אני הכי שונא את אלה שמתלהבים ותמיד מנסים להתחרות איתך ולהוכיח משהו.

יש לי אחד במכון שהוא ילד ממש רזה ( בעבר היה ממש תותח ) קיצר הוא כמעט ולא דוחק כלום היום ואני דוחק פי 4 ממנו וחושב שהוא יוכל עלי בעוד כמה חודשים אז בקיצר התעצבנו קצת וכדי להשתיק אותו קבענו תחרות ב5.1.07 ...הצעתי לו לכנס לתחרות איתי בפאורליפטינג שאמורה להתקיים בעוד 3 חודשים תחרות ישראל והוא לא רצה !! ...זה באמת אחדדדדדדדדד הדבריםםםםםם הכייייי מעצבנייםםםםם שיכוליים לקרואת אחי אני אומר לך

Kachok 26-01-07 12:18

בולט , תעלה את הסרטון עם השניים בסמית'

Bullet 26-01-07 13:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
בולט , תעלה את הסרטון עם השניים בסמית'

סבבה :wiggle:
http://www.youtube.com/watch?v=VV2Opjh3aiM

Nimrod 26-01-07 13:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet

:):):):) מה זה השטויות האלו אתה צילמת?

Kachok 26-01-07 13:34

חחח כן הוא , אתמול היה מין אימון של צילומים :d
סתם שני ערסונים מנסים להתאמן

Bullet 26-01-07 13:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
:):):):) מה זה השטויות האלו אתה צילמת?

ילד עושה בנצ' בסמית' עם 70 קג. הילד שמאחוריו דוחף את המרפקים שלו :):):):) הם עובדים ביחד :whistle:

Nimrod 26-01-07 13:53

ציטוט:

ילד עושה בנצ' בסמית' עם 70 קג. הילד שמאחוריו דוחף את המרפקים שלו :):):):) הם עובדים ביחד :whistle:

הבנתי אבל לא הבנתי למה לא לקחת את המוט האולמפי ונתת להם בראש חחח ?
סתם אבל איזה נוובים הם :sad:

Leo 26-01-07 14:53

צריך לעבור ליד ילדים כאלה ולעשות איזה שכיבת שמיכה כנגד הסמיט בזמן שהם עושים את זה

זה או הדרך היותר בטוחה :

"תגידו אם זה 70 אז כמה יוצא שכל אחד מרים 35??"

פעם הבאה תצלמו זוג דדליפט-בנץ' יותר מעניין

Kachok 26-01-07 14:57

יש לי בתכנונים לצלם איך המגודלים אצלנו עובדים תאומים
סצנה הזויה :
אחד יומד על קצה של דרגש נמוך כזה עם קצות האצבעות ומתכופף , השני מתיישב לו על הגב התחתון (והוא לא קטן , הייתי מהמר על 110-120 ק"ג) , והבחור מלמטה מתחיל להעלות את עצמו ולהוריד......קיצר קשה להסביר,מקווה לתפוס אותם בשעת מעשה

nati10 26-01-07 15:14

חחח אצלנו יש מלא אנשים עם פוזהה איזה אחד מסיים סט הולך עם הידיים ככה פתוחות כמו מאפיונר חושב הוא אלוהיםם בא שם בלחיצת חזה 30 כל צד אפילו אחד הואלא מצליח וצועק שיבואו לשמור עליו
או שיש ת'אלו ששמים לך 10 כל צד בלחיצת חזה וצועקיםם כאילו 100 כל צדד יש גם ת'מדריך הטמבל הזה שקורא לאיזה 20 אנשים עושה להם בטן כמו חיילים אחת שתיים אחת שתיים סתם מסתלבט עליהם והם נקרעים כמו טמבלים

Nimrod 26-01-07 15:20

תמיד שכמישהו שומר על מישהו אחר בבנץ פרס בשיפוע שלילי אז אני צוחק עליהם שההוא של הבנץ פרס שומר על השני בדדליפט :)
חשבתי על זה לבד ומאז אימצו את זה פול.. תסתכלו זה מצחיק...

amir_lev 26-01-07 17:05

,תעזבו את זה ... מילא שני ערסים שעושים הכל ביחד אבל עזרה בסמית משין ?!

Spiner 26-01-07 17:38

למה בכלל עושים בנץ' פרס בסמית' ? לא ראיתי את זה בחיים.. אצלנו כולם עושים חופשי

Moshe 26-01-07 20:56

תאמת אני אחד המוזרים במכון :|
במיוחד באימוני כתפיים כשאני עושה 4 דרופסטים רצופים בסוף אני מגיע עם 2 קילו צורח כמו זונה אנשים חושבים שאני מסכן שאני בוכה על 2 קילו כל יד
תנסו פעם אתם תבכו אבל זה פאמפ מטורף
מה שכן יש דבילים לא מייחס להם חשיבות רבה אני לא מסתכל לצדדים הרבה באימונים אני בא לעשות את שלי והולך

dormazor 26-01-07 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
תאמת אני אחד המוזרים במכון :|
במיוחד באימוני כתפיים כשאני עושה 4 דרופסטים רצופים בסוף אני מגיע עם 2 קילו צורח כמו :):):):) אנשים חושבים שאני מסכן שאני בוכה על 2 קילו כל יד
תנסו פעם אתם תבכו אבל זה פאמפ מטורף
מה שכן יש דבילים לא מייחס להם חשיבות רבה אני לא מסתכל לצדדים הרבה באימונים אני בא לעשות את שלי והולך

באמת 2 קילו?זה עלוב אפילו בשביל 4 דרופסטים

Leo 26-01-07 21:25

גם אני עושה דרופסט של 5-10 קילו בכתפיים בהרמות לצדדים אחרי לחיצה וזה מ-ע-ו-ל-ה

זה שווה את הפוזה המעפנה

במיוחד הכי טוב פשוט להחזיק את זה בחלק העליון 10 שניות והלוריד ממש לאט

Meir787 26-01-07 21:34

ציטוט:

:):):):), גדול!! כמה מטומטם אפשר להיות, זה כבר גובל בעצבות.
גם אתה מתאמן בקאנטרי ? צריך להיפגש פעם, לעשות איזה אימון נחמד...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ