![]() |
ציטוט:
שילמד את זה קודם ואז שיחשוב בכלל על לקחת קריאטין עזוב סייקלים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי יש לך תמסנג'ר שלי אני צריך אותך לשיחה צפופה:) |
תחבר לאיסיקיו אחי נפטפט קצת :)
|
אני רק רוצה להגיד לכל הילדים הקטנים פה שירדו עלי שלפחות לי יש את האומץ לעלות ולהתחרות כנגד כל הסיכויים לפחות אני אוהב תספורט ומאמן ב2 חדרי כושר למעלה מ15 שנה ועושה הכל בישבילו.אני לא ראיתי אותכם כל הילדים פה שפתחו את הפה המלוכלך שלהם עולים ומתחרים רק להעלות תמונה של הבייספס אתם יודעים ואני עליתי והתאמנתי קשה טבעי לכל המתחרים פה נוטלי החומרים האסורים שירדו עלי
תשקיעו כמוני ואז תלכלכו שגיא |
נכון מאוד,
אתה נראה יותר טוב מ 90% מהמשתמשים כאן. אנשים כאן גם אם יתאמנו 80 שנה לא יגיעו לרמה שלך. חזק ואמץ איש יקר. ויש כאן אנשים שאוכלים את הלב שעברת להתחרות אצל אשר,כי למרות ההבטחות של אלי האנה לא היו פרסים בתחרות נאבא. |
ציטוט:
פתאט יקר ,פתאט חביב ,לך תקפוץ כבר ממגדל משה אביב. אני עוד אשתדל להיות עדין איתך,כי להגיד את מה שאני חושב בצורה שאני רוצה להגיד אותה לא הולם את מעמדי כמנהל הפורום. אתה כבר ארבע שנים חופר על אותו דבר,אז אתה טבעי ,אתה אתה מאמן ב2 חדרי כושר,אז השתתפת כבר ב45,000 תחרויות ויש לך עוד 3 בשבוע הבא....שמחת זקנתי על הרי אפרים עושה שכיבות שמיכה. כל הכבוד על העובדה שאתה טבעי והכל,ועוד יותר כבוד על זה שאתה משקיע ומתחרה ,אבל אין שום תירוץ לשייפ שהגעת בו למר צפון ,עשית בושה למקצוע ובושה לעצמך עם איך שהגעת לתחרות הזאת,ולמען האמת ?אתה עושה את זה כבר די הרבה זמן ,בשש שנים האחרונות לא השתפרת בכלל,לא הוספת גרם של שריר ולא ירדת אחוז שומן בודד ,ראיתי תמונות שלך מתחרויות בשנים האחרונות וזה אותו חרא שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ,השייפ הכי טוב בחיים שלך הספיק למקום שלישי ,והשייפ הנוכחי שלך הוביל לזה שילד בן 15 האכיל אותך חרא על הבמה עדיין לא הבנת שמשהו לא בסדר ?!!?!?! אני לא יודע באיזה סרט אתה חי ,ואני לא יודע מה הצוות תמיכה שלך שממשיך לתדלק את הפנטזיות שלך,אבל אתה חייב לשנות משהו באימונים שלך ובתזונה שלך כי משהו לא עובד,אני מכבד את הבחירה שלך להתרחק מחומרים וזאת זכותך המלאה ,אבל זה לא תירוץ לכשלונות החוזרים ונשנים שלך,משהו בשיטה שלך לא עובד ,ובתור אחד שעוקב אחרי תחרויות טבעיות גם בחו"ל ,אתה רחוק שנות אור מאיזושהיא רמה מכובדת אפילו למתחרה טבעי. קח שנה שנתיים הפסקה ,תתאפס על עצמך ,ובחיית רבאק תעלה קצת מסה !!!! ,ואז תחזור להתחרות. אף אחד פה לא מחפש לרדת עליך בכוח ,ומפרגנים למי שמגיע שיפרגנו לו ,עצם העובדה שאתה עומד על במה לא מקנה לך ריספקט אוטומטי ,זה שמור לאנשים שמתחרים ברמות הרבה יותר גבוהות משלך,אם היית בא בשייפ נורמלי ומפסיד אף אחד לא היה בא בטענות ,אבל אתה הפסדת לילד בן 15 שגם הוא לא היה בשייפ מדהים בכלל,אני מקווה שיפול לך האסימון,ואם לא יפול לך האסימון אז לפחות שיפול עליך איזה פנסתר כנף או משהו ויחסוך לנו לראות אותך על הבמה שוב. |
ציטוט:
אני לא מתכונן לשום תחרות ואני סיימתי השבוע את תקופת המאסה שלי ואני ניראה יותר טוב ומוכן ממה שאתה ניראית.... כמו שפעם אמרתי לך במקושרים ואתה התנהגת כמו איזה אני לא יודע מה וקיללת-אתה פשוט בושה א-ת-ה ל-א ב-ו-ד-י ב-י-ל-ד-ר!!!! |
שגיא היקר ילד בן 15 ניצח אותך!!!
זה רק מראה ששברתה את השיא שלך..בטימטום...כי אתה לא מוכן להקשיב לאף אחד ואני אגיד את זה אתה פשוט כוסית מסריחה שמפחדת קצת לעלות "מים ושומן" טיפה במסה ונישאר כל היום על האחוז שלך ולא מתקדם לשום מקום אתה לא יודע להתאמן או לאכול כמו שצריך! ובגלל זה אתה כל היום בחיטוב בחיטוב ולא מתקדם ואתה נישאר טבעי..תקשיב קח טלויזיה זרוק אותה באויר ותשחק אותה פלה ותינגח בה ואולי בעולם הבא תקום במגרש בריו דה ג'ינרו. |
ציטוט:
|
ארבל שגיא נראה יותר טוב ממך ,כמו שניגרי אמר עד שלא תתחרה זה -אנחנו אנחנו זה אנחנו ואתה זה אתה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי אתה שתדבר על בנאדם שמשקיע כפול מאות מונים ממך בתחום?! אתה מביך את עצמך ו70% מהגולשים פה בפורום נמצאים כרגע בזמן כתיבת שורות אלו בשייפ הרבה הרבה יותר טוב משלך!!!! תפסיק בבקשה.....קשה לי לראות בנאדם מביך את עצמו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחח סטרואידים? ממה שאני יודע ב סלמס וסופרפאמפ אין סטרואידים....
עוד מעט תגיד שהילד בן ה-15 שניצח אותך ניצח בגלל הסטרואידים אתה עושה מעצמך צחוק אני מוכן לעמוד מולך על במה...אני!!!! ואני רחוק שנות אור מלהיות ברמה של מתחרה מיקצועי.....פשוט עלוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל!!וזה אבל גדול!! מולך ראש בראש עם שופט מקצועי אין לי בעיה להתחרות! פשוט על במה אני לא אעלה כי אני לא אבזה את הספורט הזה ואעלה לא מוכן |
ציטוט:
|
הוא עושה 10 קילו סקוואט....הוא נמצא אפילו כרגע בשייפ כפול כמה מאות משלך?אז מה זה משנה משקלי העבודה שלו?
תבין שגיא....עכשיו בוא נרגע...זה לא ניסיון לריב או משהו זה באמת כדי להסביר לך.... אתה לא ניראה כאילו אתה מתאמן בכלל..ואתה אומר שאתה מתאמן 15 שנה....ועוד עולה ככה על במה....הגעת למצב שאפילו ילד בן 15 שמתאמן 4 חודשים מנצח אותך !!!! אתה מבין את הבעיה פה?....אולי פשוט תקח את העצה ותעשה עם זה משהו? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ