![]() |
ברני, הדינוזאור הפדופיל. :)
|
ציטוט:
אתה שוכח גבר שאף אחד לא מתחיל ברמה גבוהה אחי וכדי להגיע לשם צריך יותר מסתם להשקיע:) וטיול לחצי שנה בלי זיוני שכל ורק כייף כל היום זה בהחלט חלום אבל גם הצלחה בפיתוח גוף זה גם חלום...סתכל רוב הילדים פה גוף מטרה גוף מטרה ומביאים לך תמונות של מתחרים שלא בטוח שיגיעו לרבע מהם אבל למה להתיאש?העיקר לנסות:) וכדי להגיע לזה צריך לקרוע את התחת ולתפור אותו בחזרה. |
אף אחד לא יגיע לרמה גבוהה אם הוא כל הזמן יגיד לעצמו שהוא לא יכול או שהוא עוד "צעיר".
|
ציטוט:
אני מעדיף להרים ברזל ולהרגיש טוב עם עצמי במקום לאכול ממטקים, לשתות בירה, לעשן סיגריות או להשתמש בסמים ! בקיצור - אני מעדיף לעשות הכול "רק בשביל שלא להיות דומה לאנשים כמוך" ולחיות את האורך חיים הפטופש של כול אדם ממוצע בארץ ובעולם ! 1) אלכוהול (שגורם לברוגזים עם המח) 2) סיגריות שדופקות את הריאות ולא רק, הגרוע מכול שעישון - זה בעצם מעשה, שאין לו הסבר ... בשביל מה לעזאזל לנשום עשן ולהוציא אותו אחוצה ? מה ההגיון שמאחורי זה ? (אני מעדיף להזריק חומרים, יש בזה גם צד חיובי) 3) אוכל חרא (שאתם קוראים לו "טעים") אולי זה טעים לרגע, אבל זה חרא, ומהחרא הזה בנוי כול בחור ובחורה בימינו ! |
ציטוט:
היתי ברומניה, הולנד, בלגיה, גרמניה, דנמרק, אוסטריה, שוויץ, איטליה, ספרד, צרפת, ארה"ב, קנדה ותאילנד. בתאילנד הנופים מדהימים. הכי נהניתי שם. |
בקיצר הפשר לסגורת את הדיון הזה כבר כי הוא יצא מפרופורציה לא לזה התכוונתי שפתחתי את הפוסט שהיה לכולם שבת שלום !! שבת הבאה דרום אמריקההההההה
|
ציטוט:
דרך אגב אם היתי רואה אותך ברחוב לא היתי אומר WOW, הרי לא רשום לך על המצח שהית בכול רחבי העולם ... לעומת זאת, אם היתי רואה את גלעד מהפורום לדוגמה הולך ברחוב, היתי אומר WOW. מבין את הנקודה גבר ? חשוב לציין, שהמילה WOW נכתבה לצורך דוגמה בלבד, לא מתשמש במילה הזאת. |
ציטוט:
אבל בהצלחה :winked: |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה עובר עליך, Piggy? אגב, זה נכון שפיגי בחיטוב? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני בטוח שמטרות העיקריות שלך בחיים הם לעשות מישקלי עבודה יותר גבוהים וזהו..והעולם היחידי שאתה רואה זה במחשב אם אתה מבין למה אני מיתכוון |
טוב חבורה של ילדים מוכי כאפות ..
נמאס לראות את הויכוח התפל שלכם , מלא בקללות וגידופים .. אתם חבורה של עברייני מקלדת שהצליחו לקחת פוסט ולהשמיד אותו.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ