ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פורק תיסכול (https://israelbody.com/showthread.php?t=51651)

lordik 03-04-09 18:10

ברני, הדינוזאור הפדופיל. :)

Pro_XXL_Universe 03-04-09 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 799255)
אחי כמו שאמרתי כבר איפשר להשוות בינך לבין ילד בן 17 מהפורום שלא יוצא לטיול שנתי ביגלל שאין שם טונה לאכול.....אני מבין אותך בחרתה לעצמך דרך חיים ורואים תוצאות מרשימות בהחלט ואני מכליל אותך (בעיני) במיקצוענים ולא בחברה הרגילים כי הוכחתה תעצמך ועליתה לבמה ויש לך בשביל מה לוותר על טיולים מסוג שכזה כי מבחנתי אתה מיקצוען חח ועוד לא אמרתי כלום על הממתקים,אבל אני הבאתי דעה על החובבנים פה מהפורום (ילדים אפשר להגיד)

lordic
אתה לא ממבין תקטע אני רואה אין שום בעיה לקחת את הספורט לאן שרוצים,כול אחד וההחלטה שלו אבל כשלבחור בן 17 או 20 לא משנה ביכלל יש גישה של מיקצוענות אבל הם רחוקים מלהיות כאלה ומוותרים על טיול כי אין איפה להיתאמן,אני לא מבין בשביל מה הוויתור הזה בעצם למה הוא טוב

אתה שוכח גבר שאף אחד לא מתחיל ברמה גבוהה אחי וכדי להגיע לשם צריך יותר מסתם להשקיע:)
וטיול לחצי שנה בלי זיוני שכל ורק כייף כל היום זה בהחלט חלום אבל גם הצלחה בפיתוח גוף זה גם חלום...סתכל רוב הילדים פה גוף מטרה גוף מטרה ומביאים לך תמונות של מתחרים שלא בטוח שיגיעו לרבע מהם אבל למה להתיאש?העיקר לנסות:)
וכדי להגיע לזה צריך לקרוע את התחת ולתפור אותו בחזרה.

lordik 03-04-09 18:14

אף אחד לא יגיע לרמה גבוהה אם הוא כל הזמן יגיד לעצמו שהוא לא יכול או שהוא עוד "צעיר".

Bodybuilder 03-04-09 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jackson%% (הודעה 799117)
תקשיב יש לך סוג של אוטיסטיות, אתה אוטיסט ברמה מסויימת ואני מציע לך להיבדק אם אתה חושב שמה שאתה עושה זה נכון....אז אתה בבעיה רצינית... פשוט מרחם עליך

אני אוטיסט ואתה שחיף, ולא משנה איך אתה נראה - אתה שחיף מנטלי, אתה שחיף בנשמה, אתה שחיף במח, אתה חושב כמו שחיף, אתה חיי כמו שחיף, אתה נשמע שחיף, תפרוש.

אני מעדיף להרים ברזל ולהרגיש טוב עם עצמי במקום לאכול ממטקים, לשתות בירה, לעשן סיגריות או להשתמש בסמים !
בקיצור - אני מעדיף לעשות הכול "רק בשביל שלא להיות דומה לאנשים כמוך" ולחיות את האורך חיים הפטופש של כול אדם ממוצע בארץ ובעולם !
1) אלכוהול (שגורם לברוגזים עם המח)
2) סיגריות שדופקות את הריאות ולא רק, הגרוע מכול שעישון - זה בעצם מעשה, שאין לו הסבר ... בשביל מה לעזאזל לנשום עשן ולהוציא אותו אחוצה ? מה ההגיון שמאחורי זה ? (אני מעדיף להזריק חומרים, יש בזה גם צד חיובי)
3) אוכל חרא (שאתם קוראים לו "טעים") אולי זה טעים לרגע, אבל זה חרא, ומהחרא הזה בנוי כול בחור ובחורה בימינו !

mmaorc 03-04-09 18:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 798913)
חחחחחחחחחחחחח כמו שwestside אמר הנוף היחידי שרואים בטיולים האלו זה הנוף של החדר שהוא מסתובב חחחחחחח בלי קשר שהמקומות האלו חרא טהור!ואירופה זה מקום מדהים אם נופים הרבה יותר מרשימים ומרהיבים מאשר במדינות המוכות איידס האלו!בלי קשר שאירופה זה מקום הרבה יותר איכותי אני מקוה שיבוא איזה צורר גזען ויבעט את כל האנשים שבאו מהמזרח לשם חזרה לפקיסטן ואפגניסטן ולאלג'יר ולוב ואז יהיה שם עוד יותר טוב!לצערי לונדון היום ניראת כמו "ניו דלהי" :(
ראיתה פעם את הנוף באירלנד?בסקוטלנד?וולש?הכל ירוק לאורך קילומטרים!אין אי אפשר לתאר את זה וזה רק קמצוץ לעומת מה שיש שם..כל האיזור הסקנדינבי?ובכללי נוף קריר של שלג ושמיים מלאים בעננים באיזור מסוים יכול להיות נוף מרהיב ומדהים!
ותישאל אפילו אנשים כמו קובי חיים שמתמחים בצילום הם יגידו לך.

אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר.
היתי ברומניה, הולנד, בלגיה, גרמניה, דנמרק, אוסטריה, שוויץ, איטליה, ספרד, צרפת, ארה"ב, קנדה ותאילנד.
בתאילנד הנופים מדהימים. הכי נהניתי שם.

shahar123 03-04-09 18:49

בקיצר הפשר לסגורת את הדיון הזה כבר כי הוא יצא מפרופורציה לא לזה התכוונתי שפתחתי את הפוסט שהיה לכולם שבת שלום !! שבת הבאה דרום אמריקההההההה

Bodybuilder 03-04-09 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 799326)
היתי ברומניה, הולנד, בלגיה, גרמניה, דנמרק, אוסטריה, שוויץ, איטליה, ספרד, צרפת, ארה"ב, קנדה ותאילנד.

זהו זה, לך לא נשאר שום דבר מהנסיות שלך - לעומת מישהו שמשקיע בפיתוח גוף ויש עליו מסה לא רעה בכלל :winked:
דרך אגב אם היתי רואה אותך ברחוב לא היתי אומר WOW, הרי לא רשום לך על המצח שהית בכול רחבי העולם ... לעומת זאת, אם היתי רואה את גלעד מהפורום לדוגמה הולך ברחוב, היתי אומר WOW.
מבין את הנקודה גבר ?

חשוב לציין, שהמילה WOW נכתבה לצורך דוגמה בלבד, לא מתשמש במילה הזאת.

Bodybuilder 03-04-09 18:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar123 (הודעה 799332)
בקיצר הפשר לסגורת את הדיון הזה כבר כי הוא יצא מפרופורציה לא לזה התכוונתי שפתחתי את הפוסט שהיה לכולם שבת שלום !! שבת הבאה דרום אמריקההההההה

חבל מאוד, היתה יכול לקחת את כול הכסף, לקנות ויטמינים, ואחרי חצי שנה להיות בן אדם אחר לגמרי עם עוד 8-10 קילו שריר עליך.
אבל בהצלחה :winked:

WEST $ SIDE 03-04-09 19:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lordik (הודעה 799212)
אל תהיה אידיוט, piggy, עישנתי ואני עדיין מעשן מדי פעם ג'וינטים,
אחלה דבר.

בגלל זה אתה כזה ייצורון נחות, שחיפי .

lordik 03-04-09 19:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE (הודעה 799354)
בגלל זה אתה כזה ייצורון נחות, שחיפי .

אני יצורון נחות? שחיף?
מה עובר עליך, Piggy?
אגב, זה נכון שפיגי בחיטוב?

Pro_XXL_Universe 03-04-09 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mmaorc (הודעה 799326)

אוקי אני מתנצל אדון אייל פלד.

jackson%% 03-04-09 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 799311)
אני אוטיסט ואתה שחיף, ולא משנה איך אתה נראה - אתה שחיף מנטלי, אתה שחיף בנשמה, אתה שחיף במח, אתה חושב כמו שחיף, אתה חיי כמו שחיף, אתה נשמע שחיף, תפרוש.

אני מעדיף להרים ברזל ולהרגיש טוב עם עצמי במקום לאכול ממטקים, לשתות בירה, לעשן סיגריות או להשתמש בסמים !
בקיצור - אני מעדיף לעשות הכול "רק בשביל שלא להיות דומה לאנשים כמוך" ולחיות את האורך חיים הפטופש של כול אדם ממוצע בארץ ובעולם !
1) אלכוהול (שגורם לברוגזים עם המח)
2) סיגריות שדופקות את הריאות ולא רק, הגרוע מכול שעישון - זה בעצם מעשה, שאין לו הסבר ... בשביל מה לעזאזל לנשום עשן ולהוציא אותו אחוצה ? מה ההגיון שמאחורי זה ? (אני מעדיף להזריק חומרים, יש בזה גם צד חיובי)
3) אוכל חרא (שאתם קוראים לו "טעים") אולי זה טעים לרגע, אבל זה חרא, ומהחרא הזה בנוי כול בחור ובחורה בימינו !

אני לא מבין מה הקשר אלכוהול, סיגריות ,סמים ואוכל חרא בשביל להנות צריך את כול זה? תחשוב בהיגיון מה שמרתה לא קשור אחד לשני... לגבי שחיף,אני מבין שאתה באדיבלדר קטלני ואתה אחושילינג גבר ביגלל כול מה שאתה עושה עזוב אתה נישמע מתוסכל על החיים,ואני מגיע למטרות שאני מציב לעצמי מבחינת פיתוח גוף וזה הכי חשוב מבחינתי,בנוסף לכך אני גם יודע להנות מה שאתה לא....
אני בטוח שמטרות העיקריות שלך בחיים הם לעשות מישקלי עבודה יותר גבוהים וזהו..והעולם היחידי שאתה רואה זה במחשב אם אתה מבין למה אני מיתכוון

Holy_Templar 03-04-09 19:35

טוב חבורה של ילדים מוכי כאפות ..

נמאס לראות את הויכוח התפל שלכם , מלא בקללות וגידופים ..

אתם חבורה של עברייני מקלדת שהצליחו לקחת פוסט ולהשמיד אותו..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ