ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סרטון מהיום, לחיצת חזה 142.5 ק"ג. (https://israelbody.com/showthread.php?t=62044)

Fatboy 27-12-09 16:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 958078)
יכול להיות שהסגנון אימונים שלך פשוט לא אידאילי לעליה במסת שריר.

יכול להיות.

זה לא כל כך מעניין אותי גם ככה
התכוונתי שכלום לא זז מתחת ל300 גרם חלבון מבחינת משקלי עבודה

arbel2 27-12-09 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 958083)
יכול להיות.

זה לא כל כך מעניין אותי גם ככה
התכוונתי שכלום לא זז מתחת ל300 גרם חלבון מבחינת משקלי עבודה

אתה לא הראשון שתומך בחלבון כמקור העיקרי של קלוריות ,דנטה של dc אומר את זה כבר שנים ותאכלס הגוף ממיר חלבון לגליקוגן בתהליך של גלוקוניאוגינזה בסביבה דלת פחיממה אז לא אמור להיות מחסור אמיתי באנרגיה עם הקלוריות גבוהות מספיק.

Fatboy 27-12-09 18:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 958084)
אתה לא הראשון שתומך בחלבון כמקור העיקרי של קלוריות ,דנטה של dc אומר את זה כבר שנים ותאכלס הגוף ממיר חלבון לגליקוגן בתהליך של גלוקוניאוגינזה בסביבה דלת פחיממה אז לא אמור להיות מחסור אמיתי באנרגיה עם הקלוריות גבוהות מספיק.

אבל כן יש מחסור בארנק ;[

rrkk 27-12-09 19:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hell (הודעה 958075)
בתור מאמן אישי ששואף לאמן אנשים בצורה הטובה ביותר, אני חושב שצריכים לחוות כל דבר על הבשר.
בהכנות לתחרות למדתי הרבה מאוד על עצמי, על התזונה ועל האימונים.
וזה לא שלפני כן לא ידעתי.
רציתי את זה כחוויה חד פעמית, אבל קשה לחיות בצורה כזו, אני מעריך מאוד אנשים שמתחרים שנה אחרי שנה.
זה קשה מאוד מבחינה נפשית וכלכלית.

זו גישה של מקצוען בתחום האימון
כמו שפסיכולוג חייב לקחת טיפול כחלק מתהליך הסמכתו
ואת האמת זה יכל גם לעזור לך גם בלהשיג לקוחות פרטיים. כשיודעים שמדובר לא סתם במאמן אלא ברמה תחרותית
אני בטוח שהפסדנו מתחרה בענף אבל קיבלנו מאמן עוד יותר טוב
בהצלחה

arbel2 27-12-09 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 958108)
אבל כן יש מחסור בארנק ;[

בשר זה רצח כלכלי...

אנדרוליזם 27-12-09 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 958165)
בשר זה רצח כלכלי...

בקר ללא ספק...

gal9871 27-12-09 23:32

ציטוט:

יש לך ידע עצום בערכים הביולוגים של המזון, יש לך תואר בביולוגיה או שלמדת בבצפר במגמה ביולוגית?
אני מתעניין בזה גם..

Tapit 27-12-09 23:53

וואי אנשים פה כל כך קוקסינלים...
מה הקשר ריפטו וss ומה הקשר אנשים עם 800 בנצ' פרס ל26 חזרות? כל בן אדם באינטרנט חשוף לביקורת גם אם הוא לא עובר אתכם בבנצ' פרס.
לא סתם התחילה הבדיחה של יוסי יד 50, כי לא כל מי שגדול יותר מבין יותר (ואני לא מדבר פה ספציפית על אף אחד, כדי שלא תעלבו).
אימונים זה לא שכונה, גם מאחורי זה יש מדע כמו שמאחורי התרופות שהרופאים דוחפים לכם (חוץ מהאלה של הכולסטרול) יש מדע.
תפסיקו לקטול כל בן אדם שאמר את צמד המילים starting strength בחיים שלו, אני מתאמן בתכנית בסגנון וגדלתי בכמה חודשים מה שאנשים עשו בשנה, זה שאתם מוצאים אנשים בגוגל שעשו ss וגדלו זה על הזין שלי.
אף אחד לא מכריח אותכם להתאמן בתכניות כאלה או אחרות, מציעים לכם ואתם יכולים להסכים או לשים זין, זה לא מעניין אף אחד, את התוצאות כל אחד יראה בעצמו.
לא יודע איך פותח הדיון מתאמן, אבל מה נפלתם עליו שהוא זוכר את זה בראש? אחרי חודש במכון זכרתי את התכנית שלי בעל פה וכמה משקל בדיוק אני צריך להעלות כל אימון בכל תרגיל :|

hypertrophy 28-12-09 00:52

ציטוט:

האמת שאחרי התייעצות עם הבחור הכי סקסי בפורום [אתה יודע מי אתה חמוד :) ] החלטתי לצמצם פחמימות ולהעלות שומן וחלבון והחרא הזה עובד!!

tal_s 28-12-09 05:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 958280)
האמת שאחרי התייעצות עם הבחור הכי סקסי בפורום [אתה יודע מי אתה חמוד :) ] החלטתי לצמצם פחמימות ולהעלות שומן וחלבון והחרא הזה עובד!!

welcome to the club:sbb4:

arbel2 28-12-09 08:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 958280)

בהחלט
למרות שאני לאחרונה משתמש בגישה קצת יותר עתירת פחמימות וזה גם נותן תוצאות שחבל על הזמן :)

אנדרוליזם 28-12-09 16:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 958305)
בהחלט
למרות שאני לאחרונה משתמש בגישה קצת יותר עתירת פחמימות וזה גם נותן תוצאות שחבל על הזמן :)

כן
ואני פשוט אוכל ורואה תוצאות :rolleyes:

kolo 28-12-09 17:10

ואו ממש אודטה נהיה פה

hypertrophy 28-12-09 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kolo (הודעה 958396)
ואו ממש אודטה נהיה פה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ