![]() |
ציטוט:
זה לא כל כך מעניין אותי גם ככה התכוונתי שכלום לא זז מתחת ל300 גרם חלבון מבחינת משקלי עבודה |
ציטוט:
אתה לא הראשון שתומך בחלבון כמקור העיקרי של קלוריות ,דנטה של dc אומר את זה כבר שנים ותאכלס הגוף ממיר חלבון לגליקוגן בתהליך של גלוקוניאוגינזה בסביבה דלת פחיממה אז לא אמור להיות מחסור אמיתי באנרגיה עם הקלוריות גבוהות מספיק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שפסיכולוג חייב לקחת טיפול כחלק מתהליך הסמכתו ואת האמת זה יכל גם לעזור לך גם בלהשיג לקוחות פרטיים. כשיודעים שמדובר לא סתם במאמן אלא ברמה תחרותית אני בטוח שהפסדנו מתחרה בענף אבל קיבלנו מאמן עוד יותר טוב בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתעניין בזה גם.. |
וואי אנשים פה כל כך קוקסינלים...
מה הקשר ריפטו וss ומה הקשר אנשים עם 800 בנצ' פרס ל26 חזרות? כל בן אדם באינטרנט חשוף לביקורת גם אם הוא לא עובר אתכם בבנצ' פרס. לא סתם התחילה הבדיחה של יוסי יד 50, כי לא כל מי שגדול יותר מבין יותר (ואני לא מדבר פה ספציפית על אף אחד, כדי שלא תעלבו). אימונים זה לא שכונה, גם מאחורי זה יש מדע כמו שמאחורי התרופות שהרופאים דוחפים לכם (חוץ מהאלה של הכולסטרול) יש מדע. תפסיקו לקטול כל בן אדם שאמר את צמד המילים starting strength בחיים שלו, אני מתאמן בתכנית בסגנון וגדלתי בכמה חודשים מה שאנשים עשו בשנה, זה שאתם מוצאים אנשים בגוגל שעשו ss וגדלו זה על הזין שלי. אף אחד לא מכריח אותכם להתאמן בתכניות כאלה או אחרות, מציעים לכם ואתם יכולים להסכים או לשים זין, זה לא מעניין אף אחד, את התוצאות כל אחד יראה בעצמו. לא יודע איך פותח הדיון מתאמן, אבל מה נפלתם עליו שהוא זוכר את זה בראש? אחרי חודש במכון זכרתי את התכנית שלי בעל פה וכמה משקל בדיוק אני צריך להעלות כל אימון בכל תרגיל :| |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שאני לאחרונה משתמש בגישה קצת יותר עתירת פחמימות וזה גם נותן תוצאות שחבל על הזמן :) |
ציטוט:
ואני פשוט אוכל ורואה תוצאות :rolleyes: |
ואו ממש אודטה נהיה פה
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ