ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   חחח ראיתם את מישל טרוני ב1 נגד 100? (https://israelbody.com/showthread.php?t=68078)

Scylla 24-10-10 23:28

ניגרי באותה מידה שאתה אומר "אז הן אמרו", באותה מידה אפשר להגיד על כל אחד ועל כל דעה, זה די ילדותי. בשורה התחתונה באופן גורף וחד משמעי ששידרו את הסיקור ההרגשה הכללית שלהן הייתה של גועל וצחוק לנוכח המראות, נכון bb על במה יראה לאוכלוסיה הכללית יותר "ליצן" מאשר שיראו אותו פנים מול פנים לא מבצע פוזות וכו', ויכול להיות שמתחרה על במה יראה לבחורה מצחיק ובמציאות היא תאהב איך שהוא נראה, וברור שיש יוצאות מן הכלל, אבל כמו שאלון (דר מאסל) אמר - מבחינת בנות גוף אידיאלי זה מסת שריר מינ' על גוף חטוב.. כל דבר מעבר נתון לטעם האישי ולכל אחת יש את הגבול שלה ולרוב הבחורות הגבול הוא מאוד נמוך. ואני אחרי חיטוב שאיבדתי הרבה בשר ונראיתי קטן פתאום הפציצו בתגובות חיוביות, ועכשיו שפתאום באתי עם חולצה קצת צמודה שמדגישה ישר תקפו אותי "לא להתנפח שוב"... זה קצת חופף למה שאמרת על חיטוב אבל ככה או ככה הרוב המוחלט של התגובות / דעות ששמעתי היו לשלילה כלפי בחורים גדולים...

שוב, אני לא אומר שזה צריך להזיז משהו למי שמתחרה / מתאמן ברצינות כי זה ממש לא המטרה...

SmokingSnake 25-10-10 01:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1034548)
שים לב שדיברתי כבר בהודעה הראשונה שלי על מתחרים ובשייפ, לא על ליד ולא על בערך - ששם הן יגידו שזה "מוגזם", כיון שבאמת אין שום דבר מרשים בגוף על 20 אחוז שומן, ואני כולל בזה אגב גם את עצמי כאשר עשיתי עליות לא אחראיות.
מה שאתה אומר רק מוכיח את ההנחה שלי.
גם 12 אחוז זה לא פנטזיה של אישה, תרד ל 6 ואז תראה איזה תגובות תקבל.

שמע ניגרי, בינינו להגיע לרמות שומן מאוד נמוכות זה כמעט בלתי אפשרי לבנאדם ממוצע שלומד באוניברסיטה ועובד(=12 שעות מחוץ לבית), גם על 20 אחוז שומן יש ורידים, שרירים מעוצבים והבטן היא לא כרס בירה, אם יש לך מאסת שריר גבוהה מתחת לשומן את לא תראה כמו ג'לי
.
בנאדם ממוצע שמגיע ל12 אחוז שומן יכול להשיג גוף חטוב וקוביות עפ"י הגנטיקה שלו(שזה ממה שאני נתקלתי הפנטזיה של כל הידידות שלי/אקסיות ומה שהן הכי אוהבות), זה לא ריאלי להגיע ל6 אחוז עם אורח חיים של סטודנט ושלא יתווכח איתי מי שלא חווה את זה(=ילד/חייל)

No Troll 25-10-10 01:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1034655)
שמע ניגרי, בינינו להגיע לרמות שומן מאוד נמוכות זה כמעט בלתי אפשרי לבנאדם ממוצע שלומד באוניברסיטה ועובד(=12 שעות מחוץ לבית), גם על 20 אחוז שומן יש ורידים, שרירים מעוצבים והבטן היא לא כרס בירה.
בנאדם ממוצע שמגיע ל12 אחוז שומן יכול להשיג גוף חטוב ובטן שרירית, זה לא ריאלי להגיע ל6 אחוז עם אורח חיים של סטודנט ושלא יתווכח איתי מי שלא חווה את זה(=ילד/חייל)

סביר גם שלא תגיע לזה באופן טבעי ()

SmokingSnake 25-10-10 01:32

לא יודע אישית לא הייתי אף פעם על פחות מ9%, וב9% הייתי שחיף מת(הרבה שחיה, קצת אוכל)

בכל מקרה, מאסה:rolleyes:

executioner 25-10-10 04:01

לא רוצה לעצבן אף אחד אבל ראיתי דיון דומה בפורום 'חננות, גיימרים ואנשים שיושבים מול מחשב 80% מהיום'.

L1ghtWeighT 25-10-10 05:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1034424)
מעניין אותי לדעת איזה דברים אתה חושב שאתה מפסיד כי אני למשל לא מרגיש שאני מפסיד משהו.
לאכול כמו חזיר בלי חשבון כל השבוע זה לא משהו שהייתי משווע אליו.
אני רוצה לאכול משהו טעים? יש לי צ'יטינג ואני נהנה ממנו הרבה יותר מאשר אנשים שאוכלים כל יום עוגות ופיצות.
אז מה אני מפסיד?

שמתי לב לזה רק עכשיו.. מה אתה מפסיד?
שתייה במסיבות ללא הרף (ברור שלפעמים כל אחד מתפרק , אבל אם יש מחר איזה אימון על הראש אתה לא תעשה זאת, ואני רוצה לראות איזה חכמולוג שיגיד לי שהוא היה מסטול מהתחת ביום שישי ויום אחרי זה בשבת בצהריים הלך לאימון והיה פיקס , בולשיט.)

חברים שלך הולכים לשחק כדורגל , כדורסל, פוטבול (לריפטואים שבינינו), או סתם גוגואים ,אבל לך יש אימון... מה לא תלך לאימון?

ויש עוד כל כך הרבה באמת... אין לי כח אפילו להתחיל להזכיר אותם

jay 25-10-10 06:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי l1ghtweight (הודעה 1034678)
שתייה במסיבות ללא הרף (ברור שלפעמים כל אחד מתפרק , אבל אם יש מחר איזה אימון על הראש אתה לא תעשה זאת, ואני רוצה לראות איזה חכמולוג שיגיד לי שהוא היה מסטול מהתחת ביום שישי ויום אחרי זה בשבת בצהריים הלך לאימון והיה פיקס , בולשיט.)

חברים שלך הולכים לשחק כדורגל , כדורסל, פוטבול (לריפטואים שבינינו), או סתם גוגואים ,אבל לך יש אימון... מה לא תלך לאימון?

שמע אחי יכול להיות שאתה צודק , אבל הוא הפך את זה כבר לאורח חיים שלו וככה הוא מתנהל יום יום זה מה שהוא אוהב וזה מה שהוא עושה .

קח למשל דוגמא : חבר שלך משחק בקבוצת כדורגל והוא אוהב את זה ומשקיע בכדורגל את כל הנשמה שלו , ואתה וכל החבר'ה יצאתם לשחק כדורגל באחד מהימים שיש לו אימון . מה אתה חושב שהוא ילך לשחק איתכם כדורגל ולא ילך לאימון ?
זה בדיוק אותו דבר .

ניגרי ענק 25-10-10 08:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1034655)
שמע ניגרי, בינינו להגיע לרמות שומן מאוד נמוכות זה כמעט בלתי אפשרי לבנאדם ממוצע שלומד באוניברסיטה ועובד(=12 שעות מחוץ לבית), גם על 20 אחוז שומן יש ורידים, שרירים מעוצבים והבטן היא לא כרס בירה, אם יש לך מאסת שריר גבוהה מתחת לשומן את לא תראה כמו ג'לי
.
בנאדם ממוצע שמגיע ל12 אחוז שומן יכול להשיג גוף חטוב וקוביות עפ"י הגנטיקה שלו(שזה ממה שאני נתקלתי הפנטזיה של כל הידידות שלי/אקסיות ומה שהן הכי אוהבות), זה לא ריאלי להגיע ל6 אחוז עם אורח חיים של סטודנט ושלא יתווכח איתי מי שלא חווה את זה(=ילד/חייל)

וואלה עד כמה שאני מבין אני לא ילד ולא חייל, אלא בחור שעובד בשתי עבודות, נשוי ואב לילדה קטנה, כשאשתי עובדת במשרה מלאה ככה שיש לי לא מעט אחריות בבית, ואין לי עקרת בית כמו לאחרים. בכל זאת לפני התחרות לא היית יכול לצבוט אותי בפינצטה והיו לי וורידים על כך הבטן, זה אומר 5 אחוז בערך. קח את האשם, הבנאדם יש לו 5 ילדים שיהיו בריאים, הוא פעם אמר שקשה לו? הוא עשה חיטוב עד הסוף כמו גבר. קח את רפי עם שני ילדים, קח את סטאס עם ילדה, קח את אנטון עם ילד קטן בבית, אם כבר אתה מדבר על קשה, חכה כשתהייה אבא, ואני חלילה לאט מתלונן - להיות אבא זו הזכות הכי גדולה בחיי, אבל מבחינת אחריות ועומס, להשוות בעל משפחה עובד לסטודנט זו פשוט בדיחה. ואגב גם אם אתה "לא תראה כמו ג'לי", 20 אחוז שומן זה לא דבר יפה אפילו אם אתה קאי גרין, ולא שקאי או אחרים ברמתו עובדים את אזור ה 10, חס ושלום.
לגבי חומרים, אכן חומרים הם חלק מהספורט וחלק חשוב מאוד, אבל בעניין אחוז שומן נמוך אין להם כמעט שום קשר: יש קשר לאירובי טוב ודיאטה בלי פשרות.
קח את אופיר בכר, תמיד הוא מגיע גזור אש לכל תחרות, והבחור נקי יותר ממים מינראליים.

L1ghtWeighT 25-10-10 08:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jay (הודעה 1034681)
שמע אחי יכול להיות שאתה צודק , אבל הוא הפך את זה כבר לאורח חיים שלו וככה הוא מתנהל יום יום זה מה שהוא אוהב וזה מה שהוא עושה .

קח למשל דוגמא : חבר שלך משחק בקבוצת כדורגל והוא אוהב את זה ומשקיע בכדורגל את כל הנשמה שלו , ואתה וכל החבר'ה יצאתם לשחק כדורגל באחד מהימים שיש לו אימון . מה אתה חושב שהוא ילך לשחק איתכם כדורגל ולא ילך לאימון ?
זה בדיוק אותו דבר .

ההבדל הוא שהוא משחק בקבוצה, זאת אומרת הוא שחקן מקצועי? , בפיתוח גוף אפילו החובבנים צריכים להשקיע את הנשמה שלהם, זה באמת משהו שחיים איתו 24/7 , כדורגל עולם קל לעומת זה.

jay 25-10-10 09:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי l1ghtweight (הודעה 1034684)
ההבדל הוא שהוא משחק בקבוצה, זאת אומרת הוא שחקן מקצועי? , בפיתוח גוף אפילו החובבנים צריכים להשקיע את הנשמה שלהם, זה באמת משהו שחיים איתו 24/7 , כדורגל עולם קל לעומת זה.

זה הכל תלוי ברוח המקצועית של הבן אדם . יש שחקן שהוא יתנהג כמו חובבן שיצא וישתה ביום שישי למרות שיש לו משחק ביום שבת, ויש בן אדם שלא יעשה את הדברים הללו, למרות שהוא חובבן אבל הוא מתנהג בצורה מקצועית .
אותו דבר זה בפיתוח גוף וכל ענף ספורט אחר שקיים , יש חובבנים שהתנהגו כמו מקצוענים לכל דבר .
תמיד יש את החובבנים שהתנהגו כמו חובבנים ויעשו את כל הדברים שהזכרת , ולעומתם , תמיד יהיו את אלה שהם אומנם חובבנים אבל מנהלים אורח חיים מקצועי לכל דבר .

KALINA 25-10-10 11:52

קבוע בסטלה חרבות יום שישי,בשבת אימון דד ליפט,ים ומקדונלדס - כל התפריט :-)

ניגרי ענק 25-10-10 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 1034693)
קבוע בסטלה חרבות יום שישי,בשבת אימון דד ליפט,ים ומקדונלדס - כל התפריט :-)

אנטון אחי זה ידוע שאתה חי נכון.

:king:

קפטן שלד 25-10-10 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי executioner (הודעה 1034676)
לא רוצה לעצבן אף אחד אבל ראיתי דיון דומה בפורום 'חננות, גיימרים ואנשים שיושבים מול מחשב 80% מהיום'.

והוגי דיעות בתחום כלכלה ומדיניות???????

No Troll 25-10-10 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1034682)
[color=blue][b]
קח את אופיר בכר, תמיד הוא מגיע גזור אש לכל תחרות, והבחור נקי יותר ממים מינראליים.

אני לא רוצה להכנס לזה,
אבל בחייאת, הוא ברמה טובה מדי בשביל "בילדר טבעי"

Tony Montana 25-10-10 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי No Troll (הודעה 1034876)
אני לא רוצה להכנס לזה,

הוא בטח עשה ss.

ניגרי ענק 26-10-10 08:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי no troll (הודעה 1034876)
אני לא רוצה להכנס לזה,

אופיר זה אח שלי, לא ביולוגית אמנם, אבל אח.
אני אומר לך באחריות שהבנאדם מתנגד בתוקף לשימוש בחומרים, זה אפילו לא מסקרן אותו.
אגב יש כמה מקורבים שניסו לשכנע אותו אחרת, אבל זו עמדתו, ויש לכבד אותה.
הוא אכן הגיע להישגים נהדרים בכל קנה מידה, וחכו שתראו אותו בשנה הבאה, הולך לעשות שדרוג רציני.

daniel maron 26-10-10 09:21

לא תמיד ניתן להשאר 8% שומן כל השנה גם עם דיאטה טובה גם באופסיזאן ואירובי.. חיטוב זה לרוב דבר גנטי.. יש אנשים שיותר קל להם להתחטב \להשאר חטובים ויש כאלה שעולים יותר בקלות.
גם בודיבילדר לא טבעי לא נראה כמו במגזין flex כל השנה.

אמרון 26-10-10 13:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי l1ghtweight (הודעה 1034678)

אתה מדבר שטויות גבר אני לא מפסיד כלום אני גם מתאמן גם לומד וגם עובד אומנם לא כל יום אבל עדיין ובכל זאת אני נהנה כל יום כמו כל השאר ההבדל היחיד הוא שאני בחדר כושר הם יושבים ומעשנים נרגילה לא נראה לי שאני מפסס איזשהו אורך חיים מעניין

Eliran_M 26-10-10 14:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1034955)
אתה מדבר שטויות גבר אני לא מפסיד כלום אני גם מתאמן גם לומד וגם עובד אומנם לא כל יום אבל עדיין ובכל זאת אני נהנה כל יום כמו כל השאר ההבדל היחיד הוא שאני בחדר כושר הם יושבים ומעשנים נרגילה לא נראה לי שאני מפסס איזשהו אורך חיים מעניין

מחזק ואומר לדעתי אנחנו מרוויחים לא מפסידים

ניגרי ענק 26-10-10 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אמרון (הודעה 1034955)

:clap::clap:

הורג אותי כל הקטע: אסור לשתות, אסור לבלות, אסור לאכול.
רעבאק אנשים אתם חיים בסרט, מותר הכל, רק במינון.
אגב זה לגמרי לא אסון להפסיד אימון או אפילו שבוע אימונים מידי פעם, ואם מפתח גוף רוצה לדפוק את הראש פעם ב, גם זה בסדר גמור.
כמובן שאם הוא רוצה לדפוק את הראש כל יום זו בעיה, אבל אז הוא בעצם לא מפתח גוף אלא שיכור - אני מאמין שאף אחד לא מרגיש מופסד להיות ספורטאי במקום שיכור.
אגב אני חייב לציין שבעקבות ההודעות האלה עלה לי רעיון למאמר אדירבנושא, ואני אתחיל לעבוד עליו בקרוב.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:23.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ