![]() |
איזה כיף קנאים על הבוקר צצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
|
ציטוט:
הוא לא הוכיח את עצמו ולא נעליים. אני רוצה לראות פלטות. ושלא תבין אותי לא נכון. אני בנאדם מפרגן אם הוא באמת הגיע ל170+ כל הכבוד אני פשוט עוד לא ראיתי את זה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל אחי אדיר אמר שאני שחיף חלש
|
באמת כנראה התמונות יצאו חרא, 95 ק"ג 1.85 על 10-11% שומן זה יפה מאוד.. בלי קשר למשקלי עבודה.
|
ציטוט:
לא צריך להיות יד 45 כדי להראות |
ציטוט:
וכן ביחס לנתונים ולמה שהתמונות הציגו הרגליים שלו אמורות להיות מאוד טובות. |
:blink::blink::blink:אני יד 41 יא גמור
|
אויאיכס1
|
היקף יד חם אחרי צ'ינ אפס - 42.6!!!!!
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כבר חושב איזה סוס הולך להיות פה "להשתיק פיות" חחחחחחחחחח פתאום אני רואה אותו אומר "רגע,זה לפני כאילו?" :):):):) שימו בנעוץ כפרה עליכם! אני נחנק!!
|
לא יודע חבר, לפי התמונות זה נראה היקף 32.. אבל סחטיין על המשקל ואם אתה אומר שזה 42 אז סבבה :)
בכל מקרה, להרים הרבה משקל ולהראות לא משהו זה לא הישג גדול אלא אם כן אתה הולך להתחרות בהרמת משקולות. |
ציטוט:
אני לא יודע מה המשקלי עבודה שלו, אבל הוא שחיף. ו95 קילו בתחת שלי, אולי אם הוא 2 מטר או יותר. מתחרים בנוער בארץ (יש כאלה) שהם נגיד 1.70 ושוקלים 80 על 10 אחוז. ולצערי זה לא המקרה. |
חחחחחחחחחחחחחחח 42. היקף? טווווווווב :):):):). ילד מושפע,נכנס לחרטט שיחשבו שהוא חזק.
|
באמת שלא סתמת לאף אחד תפה..
המשקל עבודה שלך באמת יפה אין מה להגיד אבל אתה לא ניראה חיה בתמונה... המשקל האישי שלך לא אומר הרבה יש לי חבר מטר 87 לא מתאמן בכלל , ועוד הרזה בזמן האחרון בגלל העבודה ושוקל סביב ה90, אולי טיפה פחות... אני בכלל לא מבין מה אתם כל אחד מנסה להוכיח, תעבדו איך שאתם מאמינים שהכי טוב למטרה שלם ועובד עליכם הכי טוב וזהו.. |
אני לא מבין...
אני שואל באמת בלי להעליב או משהו.. מה עוזרים לך כל המספרים האלו של כמה אתה שוקל או כמה אתה מרים אם אתה נראה כמעט כמו מישהו שלא מתאמן..? אל תעלב אבל באמת יש לך בסיס אתה לא שחיף מת או משהו כזה אבל לא יותר מזה.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ