![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכל תרגיל יש כמה דרכים לעשות. ראיתי בן אדם שעשה בידיוק את אותו תרגיל רק שהתנועה שלו הייתה רק עם הגב התחתון ובלי לעשות תנועה עם הגב העליון (לא יודע איך להסביר לך בידיוק מקווה שהבנתה.) .. מה הוא עשה בזה ? עבד על הגב התחתון |
עומרי, השרירים שפועלים בדדליפט הוא בדיוק אותם השרירים שפועלים בסקוואט שגם בו יש הטיית גו אז לא בדיוק הבנתי למה דדליפט מזיק לחוליות וסקוואט לא.
|
טוב קיצר איזה מומחה צעצוע מישראל שעכשיו מישהו יגיד פה " אתה ליצן והוא מבין יותר ממך תראה איך אתה מדבר" לא ממליץ על דדליפט , אז מה?
יש מספיק אנשים שמתתמשים בתרגיל הזה לrehab בביצוע נכון שיותר מבינים מהם בחו"ל |
ציטוט:
|
ציטוט:
סקוואט ודדליפט זאת תנועה כמעט זהה ובדיוק אותם השרירים פועלים בשני התרגילים (למעט אמות וכו' שזה לא קשור לנושא). |
ממ , רוצים משהו לפנים? תעשו ראק פול עם רצועות אחיזה בטווח תנועה של ס"מ עם 300 קילו....
מעניין עם דבר כזה יעשה משהו כי ראיתי סרטונים של אנשים עושים את זה , הנה אחד http://www.youtube.com/watch?v=6fdBFU_ysSE |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז כמו שאמרתי, שאלתי את ד"ר ירוחם ברק לגבי הדד ליפט. הנה תשובתו מתוך הפורום שלו ב- Starmed.
ציטוט:
ציטוט:
|
"שלב הרמת המשקל מהרצפה בהנפה ודחיקה"-יעני הכוונה לקלין אנד ג'רק? :laugh: מה ניסגר איתך עידן?
|
Lol :jockey:
שמע, לך תדע אם הוא מכיר את השם באנגלית. גם ככה לוקח לו 2-3 ימים לענות שם, אז ניסיתי לפרט כמה שיותר כדי שלא יהיו אי הבנות. |
ציטוט:
אתה לבד תרגיש כאבי גב עוד כמה שנים ותפסיק, חבל להתווכח על ניוטרל, אני עדיין אומר שהסיכון והכאבי גב לא שווים בשביל תרגיל מטרה שהוא זוקפי הגב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עומרי, אתה לא ענית לי על השאלה:
השרירים שפועלים בדדליפט הם בדיוק אותם השרירים שפועלים בסקוואט שגם בו יש הטיית גו ויש דימיון גדול בין התנועות אז לא בדיוק הבנתי למה דדליפט מזיק לחוליות וסקוואט לא. |
כל אימון כנגד מישקל מפעיל ופוגע את החוליות בגב (זה נדיר שאחרי 10 שנות אימונים אתה לא תיתלונן על בעיות בכתף/ בברך/ או בגב) לכן בדד ליפט אין יותר מידי נזק שהוא עושה לגב שסקוואט למשל לא עושה
|
ציטוט:
אם זה אותו דבר תעשה סקוואט. אני לא מנסה לשכנע אותך, אני אומר לך את דעתי ולמה אני לא עושה את זה , תעשה אתה מה בראש שלך ניראה לך באמת שמשנה לי איזה תרגילים אתם עושים במכון? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ